facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benu Apotheek Nassau

Benu Apotheek Nassau
Adres: Nassaukade 125 , Amsterdam 1052 ED, NL
Telefoonnummer: 020 684 4503
Stad: Amsterdam
Route: Nassaukade 125
Postcode: 1052 ED


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: benu apotheek nassau amsterdam, benu apotheek zwijndrecht, nassau apotheek, bilderdijk apotheek, apotheek benu arnhem, benu apotheek amsterdam noord, benu apotheek terneuzen, benu apotheek overdinkel
Recensies
Nog nooit in mn leven zo schofterig wat zeg ik onmenselijk behandeld. 4 dagen op rij medicatie, voor mij v levensbelang, geweigerd. Ik kreeg op het laatst nog een middelvinger toe vd medewerkster. Dank dank dank. Willen me zelfs uitschrijven, weet niet op welke grond, maar t verhaal is nog niet klaar wat mij betreft.
Fijne apotheek en de service dat zij automatisch je recepten herhalen en hier altijd een mail over ontvangt is heel fijn. Lieve en vriendelijke medewerkers.
Let op: deze apotheek heeft producten bij mijn verzekering gedeclareerd die ik niet heb ontvangen. Een product moest worden nabesteld, uiteindelijk heb ik dat product ergens anders gehaald. Ik heb de apotheek laten weten het product niet langer nodig te hebben. Nu blijkt dat ze het toch hebben ingediend bij mijn zorgverzekeraar. Zeer onprofessioneel. Daarnaast: ongeïnteresseerde medewerkers geen voorlichting gaven over de verstrekte medicijnenen. Dit soort personeel verwacht je bij de Primark niet in een apotheek. Daarnaast is het binnen erg rommelig kruidvat rommelig! Hier kom ik nooit meer terug!
Medewerkers slecht opgeleid. Medewerkers zijn niet in staat je aan te geven hoe de medicatie genomen moet worden, waarop te letten en wat bijwerkingen kunnen zijn. Bv. ze zeggen dat het niet uitmaakt pillen te slikken bij het eten of niet, terwijl op de sticker staat 'bij het eten'. Maar ze brengen wel geld in rekening voor die dienst omdat het wettelijk mag... Echt SLECHT. Lees altijd zelf te bijsluiter want aan hen heb je echt niks.
Medewerkers lijken slecht opgeleid en het oogt erg rommelig binnen. Personeel is met van alles en nog wat bezig maar antwoorden richting de klant komen rommelig over.
Nog nooit zo slecht behandeld in een winkel. Kortzichtig personeel dat zijn/haar werk niet begrijpt.
Zeer slecht! Onvriendelijk, arrogant, ongeïnteresseerd personeel die 0, 0 verstand heeft van wat ze aan 't doen zijn.
Gewoon goede apotheek, kennis van zaken, vriendelijk personeel dat goed toelichting geeft en ik heb tot dusver niet hoeven wachten op medicijnen.
Altijd goede en kundige service gehad inmiddels verhuist. Veel dank.
Zeer goede service en kwaliteit. Medewerkers zijn zeer kundig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Benu Apotheek Nassau.

Amsterdam apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Nassaukade 125 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Benu Apotheek Nassau adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Benu Apotheek Nassau. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Benu Apotheek Nassau delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid