facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Koek Schaeffer & Van Tijen

Apotheek Koek Schaeffer & Van Tijen
Adres: Vijzelgracht 19 , Amsterdam 1017 HM, NL
Telefoonnummer: 020 623 5949
Stad: Amsterdam
Route: Vijzelgracht 19
Postcode: 1017 HM


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: 10:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: apotheek koek schaeffer & van tijen openingstijden, apotheek leidsestraat, apotheek amsterdam
Recensies
In eerste instantie was ik erg tevreden over deze apotheek. Nu ik hier wat langer klant ben, zijn er bij mij wat ergernissen gegroeid. Dit komt in de eerste plaats door de beperkte openingstijden buiten kantooruren. Daarnaast hebben ze geen ophaalservice. Daardoor ben ik nu een paar maanden niet langsgeweest. Vandaag verwachtte ik langs te kunnen gaan en voor een paar maanden medicatie op te kunnen halen. In plaats daarvan tref ik een medewerker die me vertelt dat ik als klant on hold ben gezet zonder dat ik daar ooit een brief of e-mail over heb gehad en dat de medicatie die ik verwachtte op te halen er daardoor überhaupt niet was terwijl het wel door de arts naar deze apotheek is verstuurd. En dan zei ze ook nog eens op een beschuldigende toon van ‘dan had u maar wat eerder langs moeten komen’. Verder verkondigt ze ook nog eens onwaarheden over mijn medicijn het zou een opiaat zijn - ik heb gegoogled op de naam van het medicijn en opiaat: nergens uit blijkt dat het dat is. Gewoon ronduit slecht dus deze ervaring. --- Edit: nu nog een fout erbij. De medicatie zou niet op vrijdag maar op maandag worden bezorgd. Dus drie sterren vind ik redelijk.
Zeer prettige apotheek. Als iets nationaal niet op voorraad is bestellen ze het zelfs voor je in het buitenland. Super service. Dat hij op zaterdag open is, is ook een pré.
Een prachtige ouderwets ingerichte apotheek, met zeer kundig en vriendelijk personeel, die altijd tijd hebben om goed en gedegen advies te geven. Je voelt je er welkom.
Hoef er nooit lang te wachten en ze hebben bijna alles in huis, in tegenstelling tot andere apotheken in Amsterdam. Perfect!
Super mooie apotheek, vriendelijk personeel en een leuke ervaring is zo'n mooi pand.
Dankjewel voor de snelle service en dat je voor mij direct mijn recept wist en kwam brengen. Gr. Bruens
Goede service!
Beste Apotheek van Amsterdam.
Vertaald door Google Ik ben nog steeds aan het aanpassen aan de Nederlandse artsen eigenlijk, nee, ik zal me nooit aanpassen ha maar deze apotheek heeft het meest professionele en vriendelijke personeel. Ze zijn altijd druk maar attent en gastvrij. Origineel I am still adjusting to the Dutch Doctors actually, No I will never adjust ha but this apotheek has the most professional and friendly staff. They are always busy but attentive and welcoming.
Vertaald door Google Veruit de beste apotheek van Amsterdam centrum. Medewerkers en apotheker zijn warm, empathisch en gaan net een stapje verder in advies en hulp. Tweemaal heeft de apotheker in noodsituaties snel en kordaat gehandeld en binnen het uur de benodigde medicatie thuisbezorgd. Afgezien daarvan: de oudste apotheek van de stad: ze weerspiegelen de traditie, zonder ook maar iets snobistisch te zijn :- AAA en +++ Origineel By far the best pharmacy in Amsterdam center. Staff and pharmacist are warm, empathic and go that one or two steps beyond, in respect to advise and assistance. Twice, in case of emergency situations, the pharmacist acted quick and resolute and managed to arrange the necessary medication to be delivered at home, within the hour. Apart from that: the oldest pharmacy in town: they reflect the tradition, without being snobbish whatsoever :- AAA and +++
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Apotheek Koek Schaeffer & Van Tijen.

Amsterdam apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Vijzelgracht 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Apotheek Koek Schaeffer & Van Tijen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Apotheek Koek Schaeffer & Van Tijen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Apotheek Koek Schaeffer & Van Tijen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid