facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Staring

Adres: Overtoom 392-394 , Amsterdam 1054 JS, NL
Telefoonnummer: 020 618 3772
Stad: Amsterdam
Route: Overtoom 392-394
Postcode: 1054 JS


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-20:00
Vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: 11:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: staring apotheek fax, staring apotheek contact, apotheek staring overtoom fax, overtoom apotheek, apotheek staring openingstijden, wittop apotheek overtoom, staring apotheek email, apotheek amsterdam nieuw west
Recensies
Heel tevreden, heel klantvriendelijk en nooit lang wachten. Ik verbaas mij echt over sommige berichten. Dit is de fijnste apotheek die ik ooit heb gehad.
Kwam er al denk 20 jaar, en was erg te spreken over de deskundigheid en behulpzaamheid! De laatste 2 jaar is het echter afzien. Ze doen moeilijk bij elk nwe recept, zelfs uitgeschreven met spoed door arts kunnen ze niet de zelfde dag leveren staan je amper te woord. Tegen onbeschoft zijn aan! De dames lijken er zelf lol in te hebben. Nu had ik dringen medicatie nodig maagbeschermers voor een maagzweer Huisarts stuurt ondergetekende recept per mail naar mij op!. "Nee helaas! Ligt niet aan hun maar Huisarts en verzekering doen moeilijk"! enz. Als ik aan het eind van de dag nog niets gehoord heb ga ik met het zelfde recept via mail naar een willikeurige andere apotheek, ze kijken na of het met andere medicatie samen gaan. U heeft ze duidelijk hard nodig zegt mevrouw vriendelijk was wit en beroerd van de pijn krijg een glas water om de eerste in te nemen en krijg de rest gewoon meeBen direct overgestapt! Wel jammer boor die ene blonde dame die altijdlwrl vriendelijk is!
Bij deze apotheek word ik al jarenlang zeer goed en zorgvuldig bediend. Het is een populaire apotheek en toch ben je snel aan de beurt. De klanten worden netjes, vriendelijk en vakkundig geholpen door de vele medewerkers. De eigenaar is altijd bereid is om extra uitleg te geven of zonodig met de arts te overleggen.
Ik ga er niet meer heen. Altijd gedoe en onvriendelijke behandeling van de apotheker Laatst echt onbeschoft behandeld terwijl het niet mijn fout was dat mijn huisarts een recept niet had doorgestuurd. Kan allemaal gebeuren maar hij zei: "U bent al de 4e vandaag die te laat herhaalrecept bestelt maar het was niet verstuurd dus. Toen hing hij gewoon op. Klaar mee
Ik heb altijd goede ervaringen gehad, behulpzaam wel inderdaad altijd druk daar maar prima!
Bijna alleen maar slechte ervaringen gehad, twee jaar lang op maandelijkse basis. Veel van de medewerkers zijn traag en laten je eindeloos wachten zonder uitleg, de ‘baas’ behandelt zijn klanten als kleuters. Doen overal moeilijk over en zijn inconsistent, je weet nooit wat je moet verwachten als je je medicijnen wil. Klantenservice komt in elk geval als allerlaatste. Één medewerker was wél lief en aardig!
Voor een portie “onvriendelijkheid” heb je hier geen recept nodig. Dat geven ze gratis en voor niks.
Als ik minder dan 1 ster kon geven had ik dat gedaan. Wat ben ik hier onprettig geholpen. Ik loop nog liever 20 minuten om, dan dat ik hier nogmaals heen ga. Absolute afrader.
Wat een onaangename sfeer hangt hier. Al 3x geweest om medicijnen op te halen en telkens een half uur moeten wachten door onkunde. Hoe aardig ik ook terug probeer te doen, de chagrijnigheid spat er vanaf. In dat half uur wachten heb ik gezien hoe er op andere klanten wordt gereageerd, vooral de ouderen hebben het lastig. Misschien is een leuk teamuitje op z'n plaats? Goed voor de sfeer. En dan hoeft het personeel niet tijdens werkuren te bespreken hoe warm het 's nachts bij hun thuis is terwijl ze mijn medicijnen in hun handen hebben terwijl ik wacht. Ik ben vrij ongeduldig aangelegd, maar als mijn medicijnen klaar liggen wil ik niet nog een half uur wachten terwijl ik aan de beurt ben, dat slaat nergens op.
Vandaag geweest met een buitenlandse recept dat ik van mijn arts via mail had gekregen. De medewerker zei dat ze mijn de medicatie niet aan mij mogen geven en dat mijn buitenlandse arts een directe mail naar hun moet sturen. Toen ik vroeg wat het verschil is of mijn arts het naar mij mailt of naar hen, ging een ander mannelijke medewerker achterin zeggen “en nu ook nog in discussie gaan”. Ik vroeg meerdere keren om uitleg. Helaas heeft ook de baas, die erbij werd gehaald, zijn stem verheft zodat alle klanten in de hele apotheek het konden horen en gezegd “het kan niet”. Erg teleurstellend in welke toon met klanten wordt gepraat.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Apotheek Staring.

Amsterdam apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Overtoom 392-394 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Apotheek Staring adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Apotheek Staring. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Apotheek Staring delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid