facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Het Witte Kruis

Apotheek Het Witte Kruis
Adres: Rozengracht 57 , Amsterdam 1016 LS, NL
Telefoonnummer: 020 623 1051
Stad: Amsterdam
Route: Rozengracht 57
Postcode: 1016 LS


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: witte kruis apotheek fax, jordaan apotheek, apotheek amsterdam centrum, apotheek nassaukade, leidsestraat apotheek
Recensies
De mij door de arts voorgeschreven medicijnen waren nergens te krijgen. Minstens 6 weken wachten, ondertussen hebben mijn arts en BENU naar vervangende medicatie gezocht, moeilijk karwei, meeste was ook nergens verkrijgbaar, wachttijden. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een mailtje van BENU dat mijn originele medicatie klaar lag, binnen twee weken en niet zes Hulde aan de apotheek, mijn dank is groot
Eerdere ervaringen bij Benu vestigingen waren altijd positief. Maar sinds ik bij locatie Rozengracht kom heb ik al veel gedoe gehad. Meermaals recepten niet in de automaat. Mijn arts heeft niet op tijd een herhaal recept verstuurt en de medewerkster kon niks voor mij betekenen. Ik vroeg om 1 a 2 tabletten als nood en niet het volledige recept, maar ondanks dat het wel op voorraad was kreeg ik niks mee. Geen prettige houding…
Vriendelijk personeel en goede service. Kom hier nu bijna een jaar en prima mensen. Personeel is heel geduldig en communiceert respectvol. Sms notificaties en email notificaties werken heel chill.
Mijn ervaring is hier altijd goed. Ze versturen een e-mail als het recept van de huisarts aangekomen is en het medicijn opgehaald kan worden. Service is altijd vriendelijk en snel. Ze bieden ook na kantoortijden ophaalservice aan maar dit heb ik nog niet geprodubeerd.
Sinds het een BENU-apotheek is geworden is de apotheek enorm opgeknapt. Bij herhaalrecepten word je met een mail op de hoogte gesteld dat je medicijnen klaar liggen en stuur jezelf een mail dan krijg je heel snel een antwoord. Ben heel tevreden.
Sinds deze apotheek door de Mediq is overgenomen is het chaos. Behalve de lange wachttijden en onheuse bejegening komt er iedere keer weer geen komt u morgen maar terug of een ander merk met andere bestanddelen uit het laatje. "Uw verzekering vergoedt uw merk niet meer" is het antwoord. Niet waar blijkt bij navraag. De apotheek hoeft zich niet aan preferent benoemde geneesmiddelen te houden doet zij dit wel dan dient hetzelfde merk minimaal 2 jaar verstrekt te worden. Jammer allemaal; 25 jaar lang was Het Witte Kruis voor mij een betrouwbare apotheek. Dit gevoel is weg. Mijn gezondheid is te belangrijk! Tijd voor een apotheek die dat wel invoelt.
na lang wachten geholpen, assistente blijft lang weg, gaat overleggen en komt dan met de vraag of ik telefoonnummer wil achterlaten. lang verhaal kort, de crème is er niet maar dat wordt met zoveel worden niet gezegd. Volle apotheek, wachten voor niets. Is me al heel vaak overkomen. Is de traagste apotheek van Amsterdam. Zeer kwalijk.
Deze apotheek is structureel onderbezet en heeft zelden medicijnen onmiddellijk beschikbaar. Zeer regelmatig moet je meerdere keren terugkomen om het recept uitgeleverd te krijgen. Het personeel is gestressed wat zich uit in de bejegening van de klanten.
Automaat voor medicijnen erg handig!!
Vriendelijke personeel perfect services
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Apotheek Het Witte Kruis.

Amsterdam apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Rozengracht 57 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Apotheek Het Witte Kruis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Apotheek Het Witte Kruis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Apotheek Het Witte Kruis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid