facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kring Apotheek De Pijp

Kring Apotheek De Pijp
Adres: Kuipersstraat 147-b , Amsterdam 1073 ER, NL
Telefoonnummer: 020 379 2307
Stad: Amsterdam
Route: Kuipersstraat 147-b
Postcode: 1073 ER


Openingstijden

Maandag: 08:00-17:30
Dinsdag: 08:00-17:30
Woensdag: 08:00-17:30
Donderdag: 08:00-17:30
Vrijdag: 08:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: apotheek de vijzel amsterdam, drijber en sol, apotheek amsterdam, apotheek leidsestraat, apotheek van wou, apotheek oud zuid, apotheek amsterdam zaterdag open
Recensies
Reviews worden meestal geschreven op n moment dat er vervelende ervaringen zijn geweest. Men hoopt dat anderen behoed worden voor dit soort ervaringen. Ook al is de kans heel klein dat mensen reviews lezen voordat ze voor n apotheek kiezen, die kans grijp ik bij deze. De dienstverlening van deze apotheek is stelselmatig zo ver beneden peil op alle vlakken dat ik me afvraag wat een apotheek moet doen om gesloten te worden wegens wanprestatie. Voor mensen die de sketches kennen waarin klanten altijd “computer says no” te horen krijgen: zo gaat t in deze apotheek. Helaas is t hier werkelijkheid en geen satire. Blijf hier weg als je als mens, patiënt, normaal behandeld wilt worden. Hoe vaak t ook fout gaat, de apotheker zelf incluis, excuses maken zit er niet in. Mw reageerde op mijn verzuchting dat ik erover dacht me uit te schrijven stoïcijns met: “ook goed”. Je krijgt echt t gevoel dat je dood mag vallen. Ze maken fout op fout en weigeren excuses te maken en geven jou t gevoel dat jij er niets toe doet. Heel vreemd voor mensen die in de gezondheidssector werken. Een bezoek aan deze apotheek is niet goed voor je gezondheid
*ENGLISH BELOW* Vreselijke ervaring. Sloom en chagrijnig personeel SCHREEUWDE daadwerkelijk de naam van mijn antidepressivum door de ruimte. Deze apotheek is bij mij om de hoek en het leek me niet nodig de reviews te checken. Die fout maak ik niet nog een keer. De Google-reviews zijn niet mals, zeker als het gaat om privacy, en ik begrijp waarom. Daarnaast heb ik te VEEL te weinig medicijn gekregen 10 stuks, hadden er 90 moeten zijn. Zojuist een mail gestuurd maar ik verwacht geen reactie. Ik wist niet dat er zulke slechte apotheken bestonden. Horrible experience. Slow and rude personnel literally YELLED the name of my antidepressant through the room. This pharmacy is walking distance from my house and it didn’t seem necessary to check reviews first. I won’t make that mistake again. Google reviews for this place are no good, especially regarding privacy, and I completely understand why. On top of that, I received WAY too little medicine 10 pills instead of 90. I just emailed them asking to return me my GP-signed prescription so I can take it to a different pharmacy, but I don’t expect a response. I didn’t know such bad pharmacies existed.
Ook ik heb slechte ervaringen met deze apotheek. Het is al een paar keer gebeurd dat zij niet het volledige aantal medicijnen geven. Zij zeggen dat je het volgende keer kunt krijgen. Maar de volgende keer staat er "niets over genoteerd". Conclusie: Dezelfde medicijnen wordt weer betaald door de verzekeraar. Mijn advies is: Houd goed bij in je verzekering app wat er wordt gedeclareerd.
Kom er al jaren en ze zijn geweldig. Persoonlijk professioneel en gezellig. Als er wat mis gaat lossen ze het op.verdiende 5 sterren
Prima Apotheek, kom er al jaren en nooit problemen ervaren.
Deze apotheek stuurde ongevraagd een reclameboodschap per mail onder het mom van "nieuws". Ik heb gebeld om opheldering. Na een "worsteling" met een stagiaire kreeg ik uiteindelijk de apotheekster aan de lijn die mij zonder verklaring en zonder excuses uit hun systeem heeft verwijderd.
Keer op keer verkeerde mededelingen doen: ja t ligt klaar, 5 min later aankomen daar, nee hoor het ligt hier niet. Steeds niks op voorraad hebben. Privacy hebben ze ook niet van gehoord, in bijzijn van tal van aanwezigen hardop vragen waar ik precies die vaginale tabletten voor gebruik?? Sorry?
Dit is al 16 jaar mijn apotheek en de service wordt met de jaren slechter. Als ik op donderdag een herhaalrecept bij de huisarts aanvraag, die zij diezelfde dag nog aan de apotheek doorgeven, mag ik blij zijn als mijn medicijnen de week erna worden uitgeleverd. Niet omdat het speciaal besteld moet worden ofzo. Je moet je medicatie dus niet dringend of voor het weekend nodig hebben. Er word ook erg slecht gecommuniceerd daarover. Even een berichtje dat het vertraagd is, zit er niet bij. Je moet er zelf achteraan gaan. Ook heb ik nu tot 2 keer toe, medicatie van iemand anders uit de Servilocker gehaald. Op het zakje staat dan wel mijn naam, maar de medicijnen waren absoluut niet voor mij uitgeschreven en op de medicatie zelf stond ook de naam van een andere client. Ook komt het voor dat ik een code voor de Servilocker krijg terwijl ik helemaal geen medicijnen heb aangevraagd. Als je hierover belt, schijnen bepaalde medewerkers totaal niet te begrijpen wat je bedoelt. Het is jammer dat dit de enige apotheek is met een Servilocker in mijn buurt, anders was ik daar al lang weg. Echt intens slechte service.
De ServiLocker werkt geweldig! Geen wachttijd, ik ontvang de code, ga er naartoe en heb mijn recept opgehaald. Ben juist hiervoor van apotheek veranderd want de wachttijden bij apotheken om je recept op te halen zijn vaak lang. Een dikke plus voor deze apotheek! Deze optie zouden meer apotheken moeten aanbieden!
Inmiddels 12 jaar klant bij Apotheek De Pijp. Over het algemeen behoorlijk tevreden over de service en de behulpzaamheid in de apotheek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kring Apotheek De Pijp.

Amsterdam apotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Kuipersstraat 147-b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kring Apotheek De Pijp adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kring Apotheek De Pijp. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kring Apotheek De Pijp delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid