facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Porsche Centrum Rotterdam

Porsche Centrum Rotterdam
Adres: Schuttevaerweg 116, 3044 BB Rotterdam, Nederland
Telefoonnummer: 088 911 9911
Staat: Zuid-Holland
District: Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Schuttevaerweg
Huisnummer: 116
Postcode: 3044 BB


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Volvo Mobility Centre Volvo Mobility Centre 8 km De wachttijden zijn echt schandalig. Het is voor mij een reden om nooit meer een Volv...
Recensies
Ik wil graag mijn ervaring delen over de Porsche dealer die wordt beheerd door Robert Hoogerw.nnOnlangs heb ik een onderhouds- en olieservice laten uitvoeren, ongeveer een maand geleden. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat de olie slechts half was bijgevuld, in plaats van tot het maximale niveau. Toen ik vroeg om de olie bij te vullen, kreeg ik te horen door medewerker Robert Hoogerw dat ze dit niet konden of wilden doen. In plaats daarvan werd mij aangeboden om apart olie te kopen en het zelf bij te vullen op eigen risico.nnHet is teleurstellend om te ervaren dat een Porsche dealer op deze manier met klanten omgaat. Goede service is essentieel om klanten te behouden en het is belangrijk dat dealers aan de verwachtingen van hun klanten voldoen. Ik hoop dat deze feedback kan leiden tot verbeteringen en een betere ervaring voor toekomstige klanten.
Zeer slechte telefonische bereikbaarheid. Via de receptie niet door te komen. Bel het directe telefoonnummer van de medewerker dan maak je nog een kans.Controleer goed de factuur/onderdelen na reparatie deze klopt regelmatig niet. Advies: zoek een andere dealer.
Zeer ontevreden over de service bij Porsche centrum Rotterdam. Zeer slechte bereikbaarheid, geen pro-actieve informatieverstrekking over de status van een reparatie. Moet er meerdere dagen, en meerdere malen achteraan bellen om een reactie te krijgen. Terugbelverzoeken worden ook niet nagekomen.nIk ben echt enorm teleurgesteld in de kwaliteit van deze dienstverlening. Had bij een premium merk als Porsche echt meer verwacht, en dat is toch niet vreemd? Hoop dat ze dit snel op orde krijgen, want de communicatie tijdens de vorige service beurt was ook al zo beroerd. Voor nu kies ik voor een andere garage of service centrum.
Wat een vreselijk bedrijf. Drie dagen achter elkaar heb ik gebeld voor informatie en een proefrit, maar ik ben nooit teruggebeld. De verkoopafdeling was totaal niet bereikbaar. Zelfs de telefoniste gaf aan dat ik niet de enige was die dit schandalig vond.nNu, twee weken later, heb ik een Cayenne aangeschaft in Amsterdam. Amsterdam kan ik iedereen aanraden, de service en klantvriendelijkheid is daar top!
Mijn zoon wilde gewoon even naar de auto’s kijken die we altijd zien staan vanaf de snelweg. Dat was geen probleem mailen ze me snel terug. Ook al kwamen we niet om een auto te kopen...we werden er ontzettend hartelijk en leuk ontvangen. Erg leuk dat ook hier oog voor is. Nogmaals hartstikke bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid