facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WAKU WAKU

WAKU WAKU
"Temporary closed as a restaurant but open as an organic store and the best organic and local take away lunch!Also, check out @houseofwaku.Our platform to unite and celebrate life. Including weekly plant-based cooking tutorials of the highest level, for free. "While expanding the boundaries of the plant based kitchen, we inspire you to redefine the way you look at food. We believe that the future is Plant Based and we aim for this future to be healthy and completely delicious." "
Adres: Vredenburg 28, 3511 BC Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 310 7228
Stad: Utrecht
Route: Vredenburg 28
Postcode: 3511 BC


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: waku waku presentator, waku waku aflevering, waku waku spel, waku waku youtube, waku waku liedje, waku waku lamp, waku waku betekenis, waku waku vragen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SNCKBR SNCKBR 0 meter We have a new name, find us on Facebook: restaurantwakuwaku
Vegitalian Vegitalian 420 meter Lekker veggie-italiaans café-restaurant. Complete menukaart, ze hebben broodjes, gril...
OP Saj OP Saj 508 meter Afgelopen donderdag aldaar gegeten. De zaak ziet er niet erg schoon uit en het duurde...
ACU ACU 637 meter Heerlijk gedanst. Fijn publiek. Goede sfeer.
VanPlanten VanPlanten 2 km Geweldig eten in een hele fijne ambiance! Bediening is heel vriendelijk, eten komt vl...
The Vegan Gorilla The Vegan Gorilla 2 km Ontzettend prettige service en een uitgebreide drankenkaart. De gerechten zijn enorm ...
de SeiTantes de SeiTantes 2 km De SeiTantes maken overheerlijke Seiwarma. Deze homemade Seiwarma is veganistisch, du...
BROEI BROEI 2 km Heerlijke plantaardige gerechten die perfect in balans zijn. Een dessert met een onve...
Oproer Oproer 2 km Oproer brewery, brewpub & restaurant, Utrecht, The Netherlands. Opening hours: Wo-...
Last Vegas NL Last Vegas NL 4 km Loaded fries friet rendang vegan besteld. Lekker frietje hoor, alleen zeker geen 9.95...
Trai Vegan Trai Vegan 5 km Super leerzame en gezellige workshop Vegan Surinaams koken, met vakkundige begeleidin...
Recensies
De appetizer vonden we hemels en de hoofdgerechten supergoed. Echt een aanrader!
Gisteren hier heerlijk gegeten! Alles goed op smaak. Een enthousiaste kok aan tafel die het netjes allemaal even komt uitleggen! Hou ik van Bediening ook erg goed! Zaak ziet er gezellig uit! Jammer dat dit voor mij niet in de buurt ligt. Maar ik ga zeker nog een keer die kant op komen. Prijzen kloppen. Het enige wat ik kan aanmerken is de portie van het hoofdgerecht. Het was gewoon net iets te veel. Maar na wat moeite gedaan te hebben kreeg ik het wel op! Er zijn te weinig zaken zoals deze. Doe zo verder! Mijn horecahart gaat hier sneller van kloppen
Wat hebben wij heerlijk gegeten hier. Dit was onze eerste keer plant based uit eten. Hier gaan we vaker terugkomen. Gezellige medewerkers en heerlijk plantaardig eten. Hier komen we zeker nog een keer terug.
Zelf ben ik geen veganist/vegetariër maar vriend van me wel dus besloten om hier te lunchen. It did not dissappoint! Ik had een broodje "kebab" en hij burritos, ze waren heerlijk en verbaasde me dat het naar vlees "smaakte". Ook de homemade iced tea was heel lekker :. Personeel was vriendelijk en ambiance/interieur/muziek was top. Totale plaatje klopte en ik had het al meteen aangeraden bij vrienden en familie. Thanks WakuWaku!
De avond begon prettig, vriendelijke bediening, een leuke inrichting en lekkere muziek. Ik had me niet zo verdiept in de kaart maar ik hou van verrassingen. Het voorgerecht, een sharing platter, was mooi opgemaakt maar weinig geraffineerd. Ook de hoofdgerechten, ik had een salade, zien er mooi uit maar de kok kan zich daarnaast ook beter richten op de smaak. De dressing was te scherp en zuur. Weinig verrassing en weinig contrasten in de salade. Jammer, juist een vega restaurant zou zich daar in kunnen onderscheiden. Tot slot de rekening: prijs/kwaliteit is wat mij betreft niet al te best. Jammer, ik denk dat er meer in zit.
GE-WEL-DIG lekker gegeten. Aardige bediening. Het eten is ontzettend lekker. Bijzonder. Zelf de burger gegeten en de zoete aardappel friet was ontzettend krokant en goed. De volledige artisjok was niet verwacht door mijn metgezel maar vond dit ontzettend lekker. Daarnaast was de rendang erg lekker en mooi opgemaakt. Zie foto Gezellig lekker en vegan gegeten !!
31-8 voor het eerst met manlief gegeten. Lieve bediening en fijn dat er geen "Overly Veganazi"-sfeer te vinden is. Dit maakt SNCKBR IV naar mijn mening zeer vegetariër/flexitariër/vleeseter-toegankelijk. Deze doelgroepen kunnen dus met een gerust hart hier naar binnen gaan en van de vegan dishes smullen, zonder dat de veganistische levensstijl door hun strotten wordt gedouwd. Over de kaart kan ik kort zijn: je gaat aan 1 bezoek niet genoeg hebben, haha! Ik moet zeggen dat ik over de porties totaal niets te klagen heb, maar ik heb dan ook een kleine maag. Jammer dat de Pavlova die dag niet beschikbaar was, maar dit werd goedgemaakt door de heerlijke, Zwarte bonen-brownie. Ja, zwarte bonen!! Maar wees gerust, het is totaal niet zo dat je op gepureerde chili sin carne zit te kauwen. Als ik de menukaart niet had gelezen, had ik niet eens geweten dat er zwarte bonen in zaten! Echt even proberen dus! Ik vond het overigens heel prettig dat er geen honden mogen komen ik ben bang voor grote honden, echter was dit naar mijn mening niet duidelijk terug te vinden op de deuren. Wellicht een idee om van die 'Verboden voor honden"-stickers met uitzondering van hulphonden te plakken, om misverstanden te voorkomen? Verder hoop ik dat jullie in de toekomst ooit een paar mocktails alcoholvrije cocktails op de kaart kunnen zetten - uiteraard alleen als het financieel verantwoord is. Ik zag zulke lekkere cocktails op de kaart, echter ben ik niet alcoholbestendig en mag ik vanwege zwangerschap sowieso niet aan de alcohol. Ik ben superblij met deze locatie, het zal zeker niet bij alleen dit eerste bezoek blijven!
Ontzettend lekker gegeten. Bediening was ook zeer vriendelijk, voelden ons echt welkom. Leuke sfeer ook in het restaurant, comfortabele zitjes, ruim opgezet. Aanrader voor een lekker vegan lunch of diner!
Wat een leuk restaurant! Lekker eten, goed gepositioneerd en netjes verzorgd. Smaakvol ingericht restaurant met toffe sfeer, mooi meubilair. Daarnaast vriendelijke bediening, benaderbaar, open voor een grapje, ontspannen en aandacht voor de gasten. Ik ben erg positief verrast ben geen veganist. Een erg aangename ervaring die een aanbeveling verdient.
Super lekker gegeten in dit fantastische restaurant. Wamba's, artisjok en kapsalon zijn echte aanraders. Ook nu met de Corona maatregelen max. 30 gasten in de zaak is de sfeer super goed en is het heel gezellig. Bediening heel vriendelijk en overall goede service. Als je in Utrecht een avondje lekker en gezellig wilt eten, ga naar WAKU WAKU. Ook voor niet vegans is het heel toegankelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid