facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VanPlanten

VanPlanten

Info

VanPlanten is a plant based restaurant, offering a quality cuisine combined with an interesting "around the world" monthly card.
Sustainability, recycling and delicious vegan food are the focus of our project. Support a green future by visiting us soon!



"VanPlanten is een volledig veganistisch restaurant in Utrecht.Wij bieden hoogstaande kwaliteit en een gezellige avond uit.Wij ontvingen de #2 veganawards voor beste eetgelegenheid van Nederland Support een groene toekomst, eet VanPlanten!Onze winst gaat naar dierenwelzijn en milieu."
Adres: Surinamestraat 5, 3531KH Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 274 5149
Stad: Utrecht
Route: Surinamestraat 5
Postcode: 3531KH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Vegan Gorilla The Vegan Gorilla 15 meter Ontzettend prettige service en een uitgebreide drankenkaart. De gerechten zijn enorm ...
Oproer Oproer 907 meter Oproer brewery, brewpub & restaurant, Utrecht, The Netherlands. Opening hours: Wo-...
SNCKBR SNCKBR 2 km We have a new name, find us on Facebook: restaurantwakuwaku
WAKU WAKU WAKU WAKU 2 km De appetizer vonden we hemels en de hoofdgerechten supergoed. Echt een aanrader!
Vegitalian Vegitalian 2 km Lekker veggie-italiaans café-restaurant. Complete menukaart, ze hebben broodjes, gril...
OP Saj OP Saj 2 km Afgelopen donderdag aldaar gegeten. De zaak ziet er niet erg schoon uit en het duurde...
ACU ACU 2 km Heerlijk gedanst. Fijn publiek. Goede sfeer.
BROEI BROEI 3 km Heerlijke plantaardige gerechten die perfect in balans zijn. Een dessert met een onve...
de SeiTantes de SeiTantes 3 km De SeiTantes maken overheerlijke Seiwarma. Deze homemade Seiwarma is veganistisch, du...
Trai Vegan Trai Vegan 3 km Super leerzame en gezellige workshop Vegan Surinaams koken, met vakkundige begeleidin...
Last Vegas NL Last Vegas NL 6 km Loaded fries friet rendang vegan besteld. Lekker frietje hoor, alleen zeker geen 9.95...
Recensies
Geweldig eten in een hele fijne ambiance! Bediening is heel vriendelijk, eten komt vlot en is echt geweldig lekker! Dikke aanrader, beste wat ik in tijden heb geproefd en behoort tot de beste vegan restaurants van NL! Vegetarische menuopties: De hele menukaart is vegan dus ook volledig vega!
Echt een leuke plek! Veel mooie planten en een lieve oranje kat. We kwamen om iets over half acht en moesten aan een tafeltje in de buurt van de wc zitten, het zou leuk zijn als ze in dat hoekje nog iets meer planten of een poster ophingen om het daar ook wat knusser te maken :. Het eten was lekker en mooi gepresenteerd, maar de smaken zouden van mij nog wel iets verfijnder mogen. De vegan tonijn in de bao bun was niet heel lekker—ik denk dat het lekkerder zou zijn met tofu of tempeh, en de vulling van de shiitake Wellington had van mij iets meer smaak mogen hebben de salade ernaast was trouwens echt heerlijk!!. Hoe dan ook is het het geld wel zeker waard. We wilden een driegangenmenu nemen maar na twee zat ik te vol om nog een toetje erbij te doen. Hun havercappucino is trouwens ook heel lekker!
Open en warme mensen met liefde voor lekker vegan/plantaardig eten, die bij mij een fijne indruk achter hebben gelaten. Ondanks dat deze niet op de kaart stond, kon van de Chai Latte een Dirty Chai gemaakt worden welke overigens echt één van de lekkerste is die ik tot nu toe gedronken heb, een echte aanrader btw . Daarnaast mij laten verrassen met persoonlijke tips van de wisselende kaart, welke zéér goed in de smaak zijn gevallen #teamquesadilla. Ik kom zeker nog eens langs wanneer ik in de omgeving ben. Dank jullie wel :
Lekkere en creatieve gerechten. Zoals gebruikelijk wel een stuk vetter dan eten thuis. Maar erg geschikt om fanatieke vleeseters te laten zien hoe divers plantaardig eten kan zijn. Bediening was top en vriendelijk.
Heel lekker eten in dit fijne en knusse restaurant! Bijzondere gerechten, heel lekker toetje en fijne bediening.Eten: 5/5
Ik waardeer de creativiteit wat de keuken in hun menu stopt en super tof dat alles veganistisch is en er een progressieve, inclusieve sfeer hangt maar het eten is wmb te wisselvallig qua smaakervaring. Dan weer is het top en het andere moment wordt je toch teleurgesteld. Ik vind het jammer dat ik weleens gedacht heb 'dit had ik thuis beter gekund.' Maar in the end is het zeker de moeite waard en zal smaak altijd verschillen.
Geweldig eten! Qua smaak, originaliteit en presentatie. Ik ga hier graag weer heen.Eten: 5/5
Prima gegeten, ongedwongen sfeerEten: 4/5
Lekker, gevarieerd, verrassend, vriendelijkEten: 5/5
Heel erg lekker gegeten. Een van de beste vegan ervaringen ooit.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid