facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Vegan Gorilla

The Vegan Gorilla

Info

Lekker eten en drinken in de leukste wijk van Utrecht.

Geschiedenis

Mooie bieren op de tap, goede wijnen onder de kurk en lekker streetfood uit de keuken.

Adres: Surinamestraat 5, 3531KH Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302745149
Stad: Utrecht
Route: Surinamestraat 5
Postcode: 3531KH



op zoek naar gerelateerd: the vegan gorilla utrecht, vegan lombok, the vegan gorilla menu, vegan gorilla lombok, vegan utrecht, vegan pizza utrecht, vegan restaurant utrecht, van de straat utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VanPlanten VanPlanten 15 meter Geweldig eten in een hele fijne ambiance! Bediening is heel vriendelijk, eten komt vl...
Oproer Oproer 905 meter Oproer brewery, brewpub & restaurant, Utrecht, The Netherlands. Opening hours: Wo-...
SNCKBR SNCKBR 2 km We have a new name, find us on Facebook: restaurantwakuwaku
WAKU WAKU WAKU WAKU 2 km De appetizer vonden we hemels en de hoofdgerechten supergoed. Echt een aanrader!
Vegitalian Vegitalian 2 km Lekker veggie-italiaans café-restaurant. Complete menukaart, ze hebben broodjes, gril...
OP Saj OP Saj 2 km Afgelopen donderdag aldaar gegeten. De zaak ziet er niet erg schoon uit en het duurde...
ACU ACU 2 km Heerlijk gedanst. Fijn publiek. Goede sfeer.
BROEI BROEI 3 km Heerlijke plantaardige gerechten die perfect in balans zijn. Een dessert met een onve...
de SeiTantes de SeiTantes 3 km De SeiTantes maken overheerlijke Seiwarma. Deze homemade Seiwarma is veganistisch, du...
Trai Vegan Trai Vegan 3 km Super leerzame en gezellige workshop Vegan Surinaams koken, met vakkundige begeleidin...
Last Vegas NL Last Vegas NL 6 km Loaded fries friet rendang vegan besteld. Lekker frietje hoor, alleen zeker geen 9.95...
Recensies
Ontzettend prettige service en een uitgebreide drankenkaart. De gerechten zijn enorm gevarieerd en zien er prachtig uit. De prijs-kwaliteit verhouding is onwijs goed!
Vandaag 22-7 gaan uit eten bij Vegan Gorilla in Utrecht. Een concept waarbij je van meerdere kleine gerechtjes eet. Dat lijkt in eerste instantie duurder, maar is uiteindelijk even duur als of zelfs goedkoper dan bij een "standaard" restaurant. Wij vonden het erg geslaagd, met o.a. nacho's, gefrituurde zeewier springrolls, bulgur bowl, curry, miso soep, chocolade taart, ijs en een bosbessen strüdel. Bediening was vriendelijk, maar mocht wel wat meer aanwezig zijn. Ook mag de kwaliteit van het eten nog wel beter, de miso soep miste kruidigheid en de bulgur bowl miste pit, want zelfs het sausje had weinig tot geen smaak gemiste kans!. Toch zeker wel een plek waar ik eens terug zou willen komen.
Erg teleurstellend, konden de drukte niet aan, wat kan gebeuren natuurlijk maar er werd erg nonchalant over gedaan. We bestelden friet vooraf en 2 hoofdgerechten, maar na lang wachten kregen we alleen 2 hoofdgerechten zonder friet. Bij navraag werd ons verteld dat dit normaal is en dat de friet na 5 of 10 minuten nog wel komt, voor mij vreemd maar de serveerder leek het de normaalste zaak van de wereld te vinden. Porties zijn klein en prijzen zijn hoog 9.5 euro voor een Dutch weed burger met niks erbij, kwaliteit hoofdgerechten is onder de maat. Uiteindelijk zonder toetje vertrokken omdat deze na een half uur nog niet gearriveerd was. Jammer, maar zou het op dit moment absoluut niet aanraden.
Leuk concept, maar uitvoering laat wat te wensen over. Gerechtjes zijn over het algemeen erg klein en daardoor best aan de prijs en tamelijk vlak van smaak - zeg ik op basis van 4 geproefde gerechtjes. De misosoep was niet vers en erg zout, de Arabische spring rolls waren nogal flauw. Supertof dat Utrecht zoiets heeft, maar het moet echt beter wat mij betreft.
Wij hebben enorm genoten van ons etentje bij The Vegan Gorilla gisteren. Door het concept van veel kleinere gerechtjes kan je verschillende dingen proberen en delen met je gezelschap. De gerechtjes zelf zijn veelal origineel en heerlijk. Erg vriendelijke medewerkers. Prijs-kwaliteit absoluut top.
Tja.. goede beoordelingen. Ik vond in het begin ook hetzelfde, leuk tentje met aparte en lekker eten. 2e keer waren we daar aantal jaren terug. Ik vond het minder. Eten waren niet zo bijzonder en sommige wat wij bestelden niet echt naar wens. Plus een serveester die zei iedere keer dat zij nieuw is en niet zoveel konden vertellen over het eten.. met andere woorden.. GEEN Vragen stellen.. hahaha.. En gisteravond gebeurde er iets raars. De kelner hopelijk niet de eigenaar schonk duidelijk verschil mij en mijn partner glasje witte wijn in. Echt letterlijk ik kreeg een halve cm minder dan mijn man! Ik zei nog lachend aan de kelner. Later kwam hij met die fles naar onze tafel om er bij te schenken,.. dachten wij. Hij stond daar buigend naar die glazen te bestuderen.. ik lachte nog vrolijk kijkend toe. Op dat moment dat hij zei .. 'laat s even kijken..' had mijn man al twee slokjes gedronken had dorst en zei hij nog tegen hem ook. .. Toen gebeurde iets raars .. die kelner loopt weg ... Ik zat en probeerde te begrijpen waarom hij weer wegliep zonder erbij te schenken... Hhhuuhhh .. bizaar .. We wilden een leuke avond hebben en dit had onze avond bijna verpest. Maar we lieten het niet gebeuren. Al met al .. we hadden onze eten snel gegeten en onze wijn gedronken... dan op naar de bios. Maar dit tentje wordt voor ons voorgoed uit onze lijst verwijderd!
Ik had ze 5 sterren gegeven als er glutenvrije opties waren. Een naanbrood is makkelijk te maken van spelt. Een loempia kan van een rijstvel worden gerold etc. Het eten is lekker van smaak, bediening is vriendelijk. Oh en kom niet als je snel een hap wilt, het eten laat op zich wachten. Vonden wij helemaal niet erg :
Lekker eten! Met stip mijn favoriet was de "Tell me what you want what you really sechuan"! Prijsniveau gemiddeld, formaat gerechten niet te groot: met z'n tweeën zaten we goed vol met 9 stuks in totaal waarvan 2 desserts - oh, de chocolate-caramel nut pie.... Aanrader!
Tapas, maar dan anders. De kleine gerechtjes passen beter bij een uitgebreide borrel, dan wanneer je het als menu eet. Het eten is heerlijk, maar de gerechten passen net zo goed bij elkaar als de landen waar ze vandaan komen. De volgende keer ga ik hier lekker borrelen en bestel ik een hoop rendangkroketjes, want die waren echt heerlijk!
Origineel restaurant vega en goed onderweg naar een hoog niveau. Vind een deel van de huidige gerechten echter nog niet heel origineel en 'raak' bv. nachos, wrap met groenten. Dat kan nog beter. Jackfruit kroketjes zijn echter top en evenzo de Amsterdamse rode wijn die ze schenken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid