facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BROEI

BROEI

Info

Vegetarisch huiskamerrestaurant met voortuin aan de Oosterkade. Ontbijt-lunch-borrel-diner. Werken, ontmoeten, broeden, ontspannen.



"100% plantaardig restaurant waar we alles zelf maken. Van ontbijt, lunch, borrel tot diner. Lekker eten en drinken is wat we onze gasten willen voorschotelen. Gasten verrassen met onze plantaardige keuken."
Adres: Oosterkade 24, 3582 AV Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0307370005
Stad: Utrecht
Route: Oosterkade 24
Postcode: 3582 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Broei Utrecht menu, BROEI Amersfoort, Broei Utrecht parkeren, BROEI openingstijden, Oosterkade 24 Utrecht, Restaurant Oosterkade Utrecht, Gys Utrecht, Van Planten Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OP Saj OP Saj 1 km Afgelopen donderdag aldaar gegeten. De zaak ziet er niet erg schoon uit en het duurde...
Vegitalian Vegitalian 2 km Lekker veggie-italiaans café-restaurant. Complete menukaart, ze hebben broodjes, gril...
SNCKBR SNCKBR 2 km We have a new name, find us on Facebook: restaurantwakuwaku
WAKU WAKU WAKU WAKU 2 km De appetizer vonden we hemels en de hoofdgerechten supergoed. Echt een aanrader!
ACU ACU 2 km Heerlijk gedanst. Fijn publiek. Goede sfeer.
de SeiTantes de SeiTantes 2 km De SeiTantes maken overheerlijke Seiwarma. Deze homemade Seiwarma is veganistisch, du...
VanPlanten VanPlanten 3 km Geweldig eten in een hele fijne ambiance! Bediening is heel vriendelijk, eten komt vl...
The Vegan Gorilla The Vegan Gorilla 3 km Ontzettend prettige service en een uitgebreide drankenkaart. De gerechten zijn enorm ...
Oproer Oproer 3 km Oproer brewery, brewpub & restaurant, Utrecht, The Netherlands. Opening hours: Wo-...
Last Vegas NL Last Vegas NL 4 km Loaded fries friet rendang vegan besteld. Lekker frietje hoor, alleen zeker geen 9.95...
Trai Vegan Trai Vegan 6 km Super leerzame en gezellige workshop Vegan Surinaams koken, met vakkundige begeleidin...
Recensies
Heerlijke plantaardige gerechten die perfect in balans zijn. Een dessert met een onverwacht fijne subtiliteit en diepgang. Een Moscow Mule zo zuur dat je de doden ermee tot leven kunt wekken. Fijne gezellige sfeer. Dikke aanrader. Wel gebeurde iets dat ik nooit zo goed begrijp in restaurants namelijk dat een ober aan tafel uitgebreid hardop gaat zeggen hoeveel het kost. Niet echt iets wat je op de hotelschool leert. Maar vergeet dat en ga vooral hier wat eten. Je krijgt geen spijt.
Heerlijk gegeten! Ik ben niet snel onder de indruk maar de smaaksensaties die ik heb ervaren kan menig carnivorisch restaurant nog een voorbeeld aan nemen. Chapeau!
Echt heerlijk gegeten, het menu is erg overzichtelijk en er staan super lekkere gerechten op. De ongedwongen huiskamer sfeer, de vriendelijke bediening en vooral het lekkere eten en drinken zorgen ervoor dat ik hier zeker nog een keer terugkom. Voor alle veganisten onder ons een echte aanrader!
Leuk en lekker! Prettige plek om goed te eten en een goed gesprek te voeren. Als vleesliefhebber miste ik het niet in dit vegan-resteurant. De drank was ook goed en hebben een fijne selectie. Zelf was ik verliefd op het chocolade mousse toetje! Koks en bediening waren vriendelijk en gastvrij.
Wat een leuke kleine kaart met lekkere smaken. Vriendelijke bediening en mooi ingericht. Gemoedelijke sfeer. Voor als je van goed eten en een goed gesprek houdt. Vegan food zonder poespas. Verrast, dus doen!
Het eten is buitengewoon goed. Zeer smaakvol, verrassend. Goede structuren en kleuren. Echt lekker. Het dessert viel op: niet alleen zoet, veel subtiliteit. De bediening is rommelig. Minder belangrijk, daarom wel een 9, maar daar kan nog winst gehaald worden. Borden over tafel heen aangeven. Afhankelijk van de medewerker krijg je wel of geen uitleg over wat je voorgezet krijgt. Koffie op het schoteltje. Geen welke wijn past bij het gerecht. We waren met twee personen 110,- kwijt voor 4 gangen en drinken. okt22
We aten hier een menu maar kwamen niet toe aan het dessert omdat de bediening zeer langzaam was. Het voorgerecht en het hoofdgerecht waren superlekker maar de porties waren aan de kleine kant. Wel hele goede sfeer in dit etablissement. En voorafgaand aan het eten krijg je in partjes gesneden heerlijk brood. Dag later er koffie gedronken en een lemon curd maanzaad cake geconsumeerd. Taartje was lekker maar vulde niet.
Altijd lekker, verantwoord, verrassend en vriendelijk personeel. Toen de bediening er lucht van kreeg dat ik jarig was, zetten ze me ook nog eens in het zonnetje.
Ontzettend goed gegeten hier. Een vier gangendiner kan je krijgen voor 36 euro. Alle gerechten worden goed opgemaakt en de keuken is erg snel. We zaten eerst achterin wat een tikkeltje te druk was, maar na verplaatsen naar een ander tafeltje was het rustig en hebben we heerlijk gedineerd. Dit is zeker een bezoekje waard mocht je eens wat anders willen dan een homp vlees op het bord.
Heerlijk gegeten met veel seizoens en vergeten groente! Echt een aanrader! Vegetarische menuopties: Alles op de menukaart is veganistisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid