facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor uijtdewilligen autotechniek

uijtdewilligen autotechniek

Info

Uijtdewilligen Autotechniek

Geschiedenis

Uijtdewilligen Autotechniek is in 1981 opgericht als universeel garage bedrijf voor APK keuring, reparatie en onderhoud.
Dit garage bedrijf is gevestigd in Tilburg. Openbaar vervoer is geen probleem.
Een bushalte zit op 5 minuten loopafstand. Hier kunt u bus 5 nemen richting het centrum. Ook is het mogelijk een fiets te lenen, om zo weer terug naar bestemming te gaan en later uw auto weer op te halen.

Opzoek naar een nieuw autootje? Hier kunnen wij u ook mee helpen.
Soms hebben wij zelf een 2e hands auto staan, anders kunnen wij altijd voor u meezoeken.

Voor afspraken en informatie kun je contact opnemen met Guus. Telefoonnumer: 013-4562482, voor algemene vragen kunt u ook mailen naar [email protected].

Adres: kapelmeesterlaan 110, 5049NL Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013 4562482
Stad: Tilburg
Route: kapelmeesterlaan 110
Postcode: 5049NL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Recensies
Raar.. De eigenaar van het bedrijf wil hem de hoeveelheid van 1740 euro betalen voordat ik de auto probeert te kopen, ik vind dit vreemd, het is een auto en geen eten kopen uit de winkel,
Topgarage! Wij zijn al tientallen jaren klant. Complimenten Guus.
We hebben hier een mooie auto gekocht en zijn hierbij goed geholpen. Aardige en vooral eerlijke verkopers die de klant met een fijn gevoel naar huis laten gaan.
Prima service voor een échte prijs.
Goede service en transparantie.
Eerlijke hardwerkende man met veel technische kennis en kunde. Zegt ook eerlijk al er iemand is die de klus beter of sneller kan. En zijn kosten vallen mij altijd mee. Gaat hopelijk nooit met pensioen
We hebben er een jong gebruikte Toyota Auris gekocht met inruil van een Toyota Aygo. Mooie nette auto, goed geholpen, qua inruilprijs gekregen wat je mag verwachten van een garage.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor uijtdewilligen autotechniek.

Tilburg auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. kapelmeesterlaan 110 tilburg autoreparateur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. uijtdewilligen autotechniek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met uijtdewilligen autotechniek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over uijtdewilligen autotechniek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid