facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arend Auto Tilburg

Arend Auto Tilburg
"Hedin Automotive is de officiële Renault merkdealer bij jou in de buurt en jouw adres voor een nieuwe auto, een occasion of onderhoud. Ons team staat voor je klaar op onze vestiging. Tot snel!"
Adres: Kraaivenstraat 30, 5048AB Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: +31135283905
Stad: Tilburg
Route: Kraaivenstraat 30
Postcode: 5048AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stern Tilburg, Stern Renault voorraad, Renault Tilburg, Dacia Tilburg, Renault dealer, Peugeot Tilburg, Stern Renault Oss, Arend Auto vestigingen
Recensies
Zeer goede ervaringen met Stern in Tilburg. Denken goed met je mee zijn erg vriendelijk en deskundig. Goed geholpen door onze adviseur Mark die net even dat stapje extra voor ons deed. Dankzij Mark rijden wij binnenkort in een mooie jonge Kadjar. Top service!
Helaas ging het 'mis' toen ik de auto ophaalde die ik begin november kocht. De belofte van een volle tank was niet waargemaakt. Dat was een mondelinge afspraak dus dat maar laten gaan. Dit toch benoemd toen ik later terug ging ivm allerlei verontrustende geluiden in - en aan de auto. Deze zijn na enkele keren teruggaan prima hersteld. De verkoper Osman zou mij terug gaan bellen over die afspraak bij verkoop, maar dat is nooit meer gebeurd. Heel jammer. De mensen aan de balie/ receptie heb ik als heel vriendelijk ervaren en de mankementen zijn steeds prima opgelost.
Pas geleden zonder verwachting binnengelopen bij Stern Tilburg op zoek naar een occasion, de huidige auto was aan vervanging toe. Na even rustig te hebben gekeken kwam Osman vragen of ik het allemaal kon vinden en we raakten gezellig aan de praat en hij luisterde goed naar mijn wensen. Op een heel ontspannen manier zonder de geijkte verkooppraatjes kwamen we bij een mooie Opel Astra GTC uit. Hoewel Opel niet in mijn top-5 staat past deze auto helemaal prima bij mij en een afspraak voor een proefrit was snel gemaakt. Vanwege het interessante inruilaanbod en de prettige manier van zakendoen was de deal snel gesloten en een week later kon ik de auto al ophalen. Alle administratieve rompslomp werd perfect geregeld door Osman!
Door pech kwam ik onlangs stil te staan. De auto is naar de garage gebracht en we hebben telefonisch overleg gehad over de reparatie. Deze is naar tevredenheid uitgevoerd, tevens is er een beurt gegeven en nu hoop ik weer voorlopig zonder mankementen verder te gaan. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de garage.
Wij hebben afgelopen maandag 12 september een nieuwe electrische renault twingo gekocht. We zijn vanaf het begin tot het eind geholpen door Osman en zijn zeer tevreden. Osman is heel vriendelijk, netjes, duidelijk en het belangrijkste niet opdringerig. Hij denkt met je mee en helpt je de goede beslissingen te maken. Bij het ophalen van de auto een mooie goodybag gekregen, en nog een hele uitleg over de auto. We zijn heel blij en raden stern Tilburg zeer zeker aan.
Afgelopen week een Peugeot 107 gekocht bij Stern in Tilburg. Hierbij geholpen door Osman. Hij heeft ons super geholpen met de snelle en prettige verkoop. Daarnaast echt meedenkend en gastvrij in de service. Zeker een aanrader!
Net voor de drukke kerstdagen een leuke occassion gezien bij Stern in Tilburg. Normaliter zou deze pas ná 5 werkdagen kunnen worden afgeleverd. Maar door het deskundige advies en snelle handelen van Osman was alles voor kerst al geregeld. De auto rijdt top en de kerstpresentjes zeer gewaardeerd. Dankjewel Osman en ook voor jou hele gezellige feestdagen.
Ik werd prettig, vriendelijk ontvangen. De verkoper was heel hulpvaardig en gaf duidelijk uitleg. Een prima ervaring. Verkoper in kwestie was Osman Bostanci. Een aanrader!
Door Mark Knottman enorm goed geholpen met een privat lease auto, Renault Captur E-tech hybride. Hij had er een officieel tintje aan gegeven, ik mocht de auto zelf onthullen. Daarna goede uitleg gekregen over de werking van de auto. Ik ben zeer tevreden.
Heel fijn personeel altijd in voor een grapje maar ook duidelijk en eerlijk. Ik kom er altijd graag en wordt altijd goed geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Arend Auto Tilburg.

Tilburg autodealer

openingstijden, locatie, vervoer. Kraaivenstraat 30 tilburg autoreparateur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Arend Auto Tilburg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Arend Auto Tilburg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Arend Auto Tilburg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto KraaiVen Tilburg Auto KraaiVen Tilburg 45 meter Mooie zaak Eerlijke prijs bij inruil
RJ Automobielen RJ Automobielen 231 meter Vorige week een mooie full option bmw X2 gehaald. wij zijn geholpen door Youssuf. Dez...
Auto Smolders Groep Auto Smolders Groep 514 meter Mijn autoslot heeft kuren. Een hele behulpzame monteur, maar hij kon het probleem nie...
BVRAutomotive BVRAutomotive 1 km Van buiten aanzicht heb je totaal een ander beeld maar stond echt versteld van hoe z...
Nootomotive Nootomotive 1 km Nootomotive is een bedrijf dat zich specialiseerd op het gebied van de in en verkoop ...
uijtdewilligen autotechniek uijtdewilligen autotechniek 2 km Raar.. De eigenaar van het bedrijf wil hem de hoeveelheid van 1740 euro betalen voord...
Autobedrijf Hussam Autobedrijf Hussam 2 km Prettig, vriendelijk en vakkundig geholpen. En betaalbaar!!!
Auto Service Dimitri Oppermans Auto Service Dimitri Oppermans 2 km Een paar keer onze auto's laten keuren en onderhouden. Alles ziet er keurig uit, en ...
Xtreme Restyling Xtreme Restyling 2 km goede snelle service voor een redelijke prijs de deuk is vollledig verdwenen
Autobedrijf BNA Autobedrijf BNA 2 km Airco laten controleren en vullen. Snel en kundig geholpen.
DTMobility DTMobility 3 km Prachtige zaak met zeer exclusief aanbod. Super vriendelijk en kundig.
Truckland Truckland 4 km Weer geweldige service geleverd door truckland
Bedrijfswagens Service Tilburg Bedrijfswagens Service Tilburg 5 km Goede/snelle service, klantvriendelijk.
Mobility Check Mobility Check 5 km Mobility Check: Mobiliteitsadvies, Wagenparkbeheer, In- en verkoop voertuigen
Rentmeester Autobanden Rentmeester Autobanden 6 km Zeer goede garage, nette prijzen en altijd oog voor de mens. Zoeken samen met jou naa...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid