facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bierens Auto's

Bierens Auto's
Adres: Hazennest West 79-05, 5012TR Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0630609247
Stad: Tilburg
Route: Hazennest West 79-05
Postcode: 5012TR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Bilik, Occasions Tilburg, Autohandelaar Tilburg, Autobedrijf Goirle nieuwkerksedijk, Auto Brabant TILBURG review, Frans van den Abbeelen auto's, Tulp Autobedrijf Breda review, Leenders Auto
Recensies
wat een vreselijke slechte ervaring heb ik met dit bedrijf. Een auto gekocht, toen alles vriendelijk en leuk. Daarna veel problemen ermee en gemeld. Geen reactie daarna meer, niet per mail en ook niet per telefoon. Diverse malen gebeld maar niet meer opnemen. Het optimale voorbeeld autobedrijf hoe het niet moet!
Ruim 5 jaar geleden een auto gekocht van destijds10 jaar oud. rijd er nog steeds mee rond zonder noemenswaardige onkosten. Voor mijn volgende auto ga ik er zeker weer kijken.
Astra gekocht zou technisch in orde zijn volgens de advertentie, test rit gereden geen bijzonder heden te horen, cosmetisch viel de auto wat tegen maar daar nam ik genoegen mee deal gesloten prijs betaald die gevraagd werd en op naar huis, en 140km later gaat het motorstoringslampje aan en hoor ik een vreem geluid van onder de kap. Blijkt de versnellingsbak aan revisie toe te zijn, ik de verkoper gebeld en wou de helft mee betalen aan de versnellingsbak daar ging ik mee akkoord. Verder de volledige auto technisch bekeken blijkt na wat diagnose het volgende aan vervangen toe te zijn. Olie lekkage + multieriem doordrengt met olie wist ik vanaf -Inlaat spruitstuk terugslagklep lek intern €550 -kleppendeksel membraam lek €175 -Waterpomp een dreun gehad poelie loop aan €150 -Aircopomp maakt lawaai €350 -Versnellingsbak moet vervangen worden. €750 -Waterlekkage in koffer gescheurde dakrail kit Dit grapje bij elkaar opgeteld € 1950 nog zonder montage Dit zijn nog geen eens dealer prijzen ! Deze mensen zijn duidelijk niet bezig met auto,s maar met geld verdienen. Zeer ontevreden over dit bedrijf !
Door een stelletje onbenullen is dit bedrijf onterecht ZWART gemaakt op het internet. Dit autobedrijf is verward met een ander bedrijf in een facebookgroep waardoor een hoop 1 ster recensies onterecht geplaatst zijn. Geen enkel persoon is daadwerkelijk langs geweest en daarbij verkoopt Bierens Auto’s geen motoren, maar enkel auto’s!! Bierens is een gerenommeerd autobedrijf die al jaren een begrip is in Tilburg en de Autowereld. Laat u niet misleiden door alle slechte recensies en bij twijfel neem altijd eerst contact op met dit bedrijf.
Ik heb begin september een bestelbus gekocht bij Bierens auto's. Na een goede proefrit hebben wij besloten de bus te kopen. De bus heeft door Bierens auto's een grote onderhoudsbeurt en een APK gekregen, ook zijn er door Bierens auto's kosteloos enkele kapotte lampjes vervangen! Bij de bus heb ik voor een heel nette prijs 3 maanden garantie kunnen kopen. Binnen de garantie bleek dat de koppeling van de bus ging piepen als de bus een grote afstand gereden had. Hierop heb ik contact gezocht met Bierens auto's. Ik werd serieus genomen en een uur later was er al een afspraak gemaakt met de garage. De bus is door Bierens auto's naar een garage gebracht en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen in de garage. Het probleem is opgelost en ik ben een gelukkige klant! De mannen zijn enorm hartelijk. De koffie staat altijd klaar en geen vraag was ze te gek!
Het stereotype beeld van een auto verkoper klopt hier wel. Vooraf gebeld: de auto zou er goed uit zien en zonder bijzonderheden zijn. Wat bleek, aan alle kanten diverse krassen en beschadigingen, 4 banden die nodig vervangen moesten worden, schijfremmen aan de voorkant waren ook bijna op. En dan een vermoeden dat er nog meer serieuze dingen aan de hand/gecamoufleerd waren. De verkoper bagatelliseerde alles en deed het als normaal af, maar gaf nooit zelfstandig aan wat de aandachtspunten waren van de auto. Resultaat: ik voelde me opgelicht. Heb ik hier mijn kostbare tijd aan besteed? Advies: heb je geen verstand van auto's en/of wil je onverwachte kosten voorkomen, koop hier je auto dan niet.
Niet over te spreken! Zeer zeer klant onvriendelijk, hebben balle verstand van autos, houden zich vrijwel nooit aan de gemaakte afspraken. Normale communicatie zelf die is er simpel weg niet.Je word daar gewoon uitgekafferd als je auto niet wil kopen.Dus weg blijven daar.
Dit bedrijf is geen enkele ster waardig, louche autobedrijf, opgelicht bij de aankoop van een auto wat een schade auto is gebleken. Bij klachten gaven ze niet thuis. Mijn advies rij hier hard voorbij.
mijn toffe Toyota hier gekocht. gezellig en tof bedrijf, na mijn aankoop ook nog even blijven hangen hier voor een koffie.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bierens Auto's met het openbaar vervoer


Tilburg, van Kalmthoutlaan 340 meter
1

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bierens Auto's.

Tilburg motorvoertuigenbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Hazennest West 79-05 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bierens Auto's adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bierens Auto's. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bierens Auto's delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid