facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Toetje

Restaurant Toetje
"Restaurant toetje is een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurantFrans georiënteerde keuken met Oosterse invloedengevestigd in Haarzuilens.Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties.Onze veelzijdigheid en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen."
Adres: Brinkstraat 3 , Utrecht 3455 SK, NL
Telefoonnummer: 030 677 1268
Stad: Utrecht
Route: Brinkstraat 3
Postcode: 3455 SK


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:00
Dinsdag: 16:00-22:00
Woensdag: 16:00-22:00
Donderdag: 16:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:30
Zaterdag: 11:00-22:30
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Toetje Haarzuilens prijzen, Restaurant Toetje high Tea, All you can eat toetjes, Toetje Utrecht Vismarkt, Restaurant Toetje menu, Restaurant boerderij Utrecht, Dessert-restaurant, Restaurant Toetje review
Recensies
Vandaag hebben wij een “royal high tea” gehad bij restaurant Toetje. Dit was drie weken geleden gereserveerd voor 30 man voor 2 uur. Van de royal high tea hadden wij hogere verwachtingen, en zeker gezien dit voor een babyshower geregeld was. Dit is vooraf afgestemd. We hebben binnen 1,5 uur het volgende gekregen: 1. Thee en koffie 2. Koude saucijzenbroodjes, wat ronde, kleine pizza’s 3. Hele kleine ronde koekjes, wat doorgesneden aardbeien, en een jam potje we wisten niet waarvoor dat was 4. Niet volledig afgebakken croissantjes de paniek sloeg toe. De jam zou je erop kunnen smeren, maar goed de croissants kwamen 20 minuten na het jam potje. 5. Mini soep shotjes. Er is ook geen moeite gedaan voor het versieren van hetgeen geserveerd is. Dit moet 30 euro p.p. kosten. De prosecco kwam pas na 1,5 uur op tafel, terwijl dat allemaal bij aankomst geregeld had moeten zijn. Dit hebben we afgeslagen en zijn toen weggegaan. We waren erg teleurgesteld. Dit had een speciale dag moeten zijn. Voorafgaand hebben wij geen waarschuwingen gekregen dat er onvoldoende ingrediënten ingeslagen zijn. Dit werd wel gemeld nadat we 1 uur al aanwezig waren. Bij het betalen werd van ons verwacht om de helft af te rekenen. Dat betekent dat we 450 euro hadden moeten afrekenen voor bovenstaande. Er waren gasten bij die niet iets hadden kunnen eten omdat er niet genoeg van een ieder “gerecht” was. We raden aan om niet dezelfde fout als ons te maken, en dit restaurant over te slaan voor dergelijke bijeenkomsten. Het was een schande.
Voor de 1e keer hier gegeten met een goeie deal via Tripper, echt een aanrader. Gevarieerde kaart, vers en prima bereid eten waar ook echt aandacht is voor de afwerking. Bedienig is zeer vriendelijk en vlot. Hele goeie prijs / kwaliteit verhouding ook op de dranken kaart ! Echt heel goed restaurant !
Heerlijk gegeten. Alles was vers en de bediening was erg aardig. Veel keuze in gerechten. Het restaurant ziet er ook heel gezellig en netjes uit.
Wat geweldig om onbeperkt kleine, maar kwalitatief uitstekende gerechtjes te kunnen bestellen en deze geserveerd te krijgen. Dus geen ongezellig buffet gedoe. Dit concept valt of staat bij de snelheid van de bediening. Die was op onze redelijk drukke maandag toch ruim voldoende. We komen snel terug!Eten: 5/5
Een leuk restaurant voorheen was het pand devierbalken. Mooie plaats met genoeg parkeerruimte. Vriendelijk personeel! Vlakbij het Kasteel de Haar.
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, bestelde gerechten kwamen snel.
Donderdag 19-8 heerlijk genoten van het All you can eat concept. We hebben van 18-21.30 uur gezeten. Ondanks dat er personeelstekort was, heb ik de bediening als zeer prettig ervaren. En de cocktails...een aanrader! Kom hier zeker nog een keer terug.
We hebben inmiddels meerdere keren bij Toetje gegeten. Alle gerechten zijn even lekker en smaakvol geserveerd. En het Toetjes buffet is meer dan lekker! Eten: 5/5
Leuke locatie, sfeervol. Vriendelijke bediening, iedereen heeft duidelijk een eigen taak. Alle gerechten zijn mooi opgemaakt en waren heel smaakvol. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid.
Gezellig terrasje! Vriendelijke mensen! Na een lange warme fietstocht even fijn bijkomen! Over het terras kwam familie eend nog aanwaggelen.....daarna langs het kasteel De Haar, natuurlijk óók zien als je toch in Haarzuilens bent!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Toetje.

Utrecht frans

openingstijden, locatie, vervoer. Brinkstraat 3 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Toetje adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Toetje. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Toetje delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid