facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florent

Florent
"Florent is de expressie van onze liefde voor de Franse bistro: eigenwijze bistrogerechten die hoog op smaak en een tikje eigenwijs zijn. Van klassiek tot avontuurlijk. We koken met een signatuur die is omschreven als "bistronomie met bravoure". Dankzij het stijlvolle interieur, de open keuken en de ontspannen bediening, is de sfeer casual en relaxed. Kom langs en we gidsen je door een landschap van lekkernijen, van klassiek tot avontuurlijk."
Adres: Visschersplein 75 , Utrecht 3511 LX, NL
Telefoonnummer: 030 233 3008
Stad: Utrecht
Route: Visschersplein 75
Postcode: 3511 LX


Openingstijden

Maandag: 18:00-23:00
Dinsdag: 18:00-23:00
Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 18:00-23:00
Vrijdag: 18:00-23:00
Zaterdag: 18:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: florent amsterdam, florent curator, florent advocaten, florent advocatenkantoor, florent utrecht, florent naam, florent advocaten amsterdam, florent verhuizing
Recensies
Een leuk ingericht restaurant. Het ziet er gezellig uit. Elke tafel heeft een eigen ober of serveerster. De service is daardoor zeer goed. Het eten is lekker. Ze houden goed rekening met dieetwensen. We hadden een voorgerecht van vis. Dat was lekker, er zat alleen iets heel zuurs in. Daarna een pasta gerechtje met truffel, dat was heel lekker. Als hoofdgerecht eend, die was zeer lekker. Als dessert mango taartje, deze was minder geslaagd. Het mango ijs wat erbij zat was weer heel lekker.
Passie voor mooi eten. Se regaler en Gourmandise zijn passende termen voor deze bistro waar je met verstand van zaken begeleid wordt door de bediening. Een aanrader! Vegetarische menuopties: Ruim voldoende opties Speciale dieetwensen: Goede alcoholvrije opties
Een werkelijk heerlijk kerstmenu mogen afhalen. De eend en zalm waren van een ongeëvenaarde kwaliteit. Elke kruimel is opgepeuzeld.
Overheerlijk gegeten bij Florent. Het enthousiasme van het team en de overheerlijke maaltijden maken dat je een fantastische avond hebt. Prima prijs kwaliteitverhouding. Zeer aan te bevelen.
Leif ontvangst redelijk vlot je bestelling kwa drank aangenomen. En toen werd het me toch een partij druk . We konden ons zelf niet meer horen en onze vrienden. We wilde uit de 3 soorten menu kiezen vis vegetarisch en vlees. Bleekt dat het vlees al op was terwijl wij de eerste in de zaak waren. Afgerekend en weggegaan. We komen toch nog een keer terug en hopen dat het dan relatief rustiger is en gewoon alles de kaart staat er ook is.
Fijne ervaring, heerlijk eten, prettige ontvangst en professionele bediening. Tweede kerstdag hier gegeten en het was weer een hele goede ervaring. Het 7-gangen menu was goed uitgebalanceerd, mooie opbouw van lichter naar zwaar, goede bijpassende wijnen en hele vriendelijke dames en heren. Speciale dieetwensen: Lactosevrij of lactose-arm weten de koks zeer goed mee om te gaan. Nauwelijks verschil in de gerechten, met kleine aanpassingen kon ik toch geweldig eten.
Het eten was echt heel erg goed. Ook voor vegetariërs aan te raden. Alleen de tafels staan heel erg dicht op mekaar dus het wordt snel rumoerig en is lastig om er lang te zitten, wat wel de verwachting is in zon restaurant. Leuke decoraties.Eten: 5/5
hele fijne sfeer, vriendelijke bediening. Super lekker gegeten 100 procent
Hier mogen genieten van een heerlijk diner met werk. Heerlijk gegeten, ook diegenen die geen vlees eten werden goed verwend! Fijne bediening en een leuke, intieme sfeer.
Heerlijk gegeten in gezellige ambiance. Bediening was top! Alleen de dry aged entrecote en beetje taai...Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Florent.

Utrecht frans

openingstijden, locatie, vervoer. Visschersplein 75 utrecht belgisch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Florent adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Florent. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Florent delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Mignon Le Mignon 69 meter
Le jardin Le jardin 103 meter
Madeleine Madeleine 167 meter
De Goedheyd De Goedheyd 272 meter
Straks Straks 362 meter
Pret a Porter Pret a Porter 392 meter
Le Connaisseur Le Connaisseur 603 meter
Le Canard Le Canard 1 km
C'est Ça C'est Ça 2 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid