facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keuken van Gastmaal

Info

De Keuken van Gastmaal staat voor bijzondere combinaties, hoog op smaak. We laten ons leiden door wat de natuur ons biedt. Op het menu staan gerechten met duurzame vis, biologisch vlees & groenten uit het seizoen. Bovenal hebben we plezier in wat we doen!



"Koken op gevoel, hoog op smaak, bijzondere combinaties. Een paar termen die de kookstijl van De Keuken van Gastmaal typeren. Ons team is bevlogen, kritisch en begaan met onze filosofie.We laten ons leiden door wat de natuur ons biedt. Dus één menu, natuurwijn en ingrediënten uit het seizoen.Bovenal hebben we plezier in wat we doen!"
Adres: Biltstraat 5 , Utrecht 3572 AA, NL
Telefoonnummer: 030 233 4633
Stad: Utrecht
Route: Biltstraat 5
Postcode: 3572 AA


Openingstijden

Dinsdag: 17:30-22:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 17:30-22:00
Zaterdag: 17:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: gastmaal cafe utrecht, restaurant biltstraat utrecht iens, keuken van gastmaal reserveren, aandacht voor eten, gastmaal en de tafel, concours utrecht, restaurants biltstraat utrecht, restaurant utrecht
Recensies
Hele fijne keuken! Aardige en kundige bediening. Bijzondere lekkere smaakjes allemaal. Passende mooie wijnen. We hebben genoten.
Heerlijk gegeten bij de keuken van gastmaal afgelopen woensdag. Ze hebben een klein terras aan de voorkant waar je op een warme dag heerlijk kan zitten en genoeg te kijken hebt. Het eten was echt op, we hadden een vier gangen menu inclusief vis en vlees en kunnen deze zeker aan raden! De combinatie met door de bediening uitgekozen matchende wijnen was top! De bediening zelf was vriendelijk en ontspannen en nam echt de tijd voor je. Zou de keuken van gastmaal zeker aanraden voor een leuke avond uit eten!
Lekker eten, goede wijn en je wordt vriendelijk geholpen. Kaart vonden wij wel wat beperkt, voor is er redelijk wat keuze, hoofd al wat minder en desert keuze uit kaas of één zoet desert. Het zal aan de kleine keuken liggen maar goed om rekening mee te houden.
We hadden een 5 gangen diner gehad. Bij elke gang werd een bij passende wijn geserveerd. En ook steeds netjes een uitleg over het eten en de wijn natuurlijk. Ik was 100 euro kwijt maar het was het dubbel en dwars waard. Ik heb nog nooit zo lekker ergens gegetenen ik ben een kok. Dit meen ik echt. Prima werk mensenik kom hier zeker een keer terug.
Vooraf aan Schouwburg lekker buiten gegeten , vriendelijke informele bediening , 3-gangenmenu voor € 35.00 , geen grote porties maar mooie smaakbalans en presentatie , kon geen keus maken over glas rode wijn , kwam de bediening met 4 flessen en kreeg ik een miniproeverij . De wijn is overigens met € 6.90 per glas aan de prijs . Overall een fijne kennismaking met bovendien kraanwater gratis .
Jaaaaa! Dit is uit eten zoals uit eten bedoeld is: verrast worden door gerechten en -vooral ook- door bijpassende bijzondere wijnen. En met oprecht enthousiasme en betrokkenheid bij het geserveerde, van de bediening. Super! Ik kom snel terug! P.S. Dessert van aardbeiendivers met vlierbloesemijs en moscato d'asti heeft signature-dish-pretentie. Mijn god wat lekker!
Positief: vriendelijke bediening, locatie goed. Verder helaas best veel negatieve punten... Het risico van seizoensafhankelijk voedsel pakte niet goed uit: we aten vijftig tinten kool. Porties waren ok, maar er zaten vrijwel geen koolhydraten in de gangen. Alleen in het begin kregen we twee plakjes brood met wat ingelegde koolrabi en een sausje. Thuis nog een boterham gegeten. Kwaliteit was ok, maar niet wat ik had verwacht obv de enthousiaste reacties. Bij de menu’s worden soms natuurwijnen geschonken, daar moet je aan wennen als reguliere wijndrinker en ook daardoor heb je geen wauw-effect. Werd voor mijn tafelgenoot gezocht naar een voor haar lekkere wijn, heel netjes. Toetje met aardpeer, asperge en hazelnoot werd door de serveerster verkocht als het lekkerste wat zij in vijf jaar tijd had gegeten. Ik heb het laten staan die aardpeer was voor mij te aards en zoutig. De thee werd daardoor van onze rekening gehaald, maar het toetje was wel dubbel aangeslagen. Dus de rekening klopte niet.
Nu voor de 2e keer bezocht. De eerste keer hadden we onder andere het wilde kruiden en groentenmenu. Het was een ongelofelijke verrassing met oa de ‘boskip’. We moesten en zouden nog eens terug. Vanavond van de menukaart 1 volledig vegetarisch menu en 1 vlees/vis. Wat een kwaliteit! De wijn/spijs combinaties zijn liefdevol, de opmaak, textuur en smaken om van te jubelen en dan nog de sfeer en service. Ga er vooral heen en laat je verrassen!
Super lekker gegeten. Menu van 4 of 5 gangen is standaard vega met optie voor vlees of vis. Echt absolute aanrader. Super!!! Leuke bediening, eten fantastisch. Niet goedkoop maar zeker t geld waard.
Ik kan me op oprecht niet herinneren wanneer ik in de afgelopen 20 jaar beter heb gegeten. Wat een smaken, zo origineel en met zoveel liefde en verfijning gemaakt, het was echt fantastisch. Ook de bediening was heel vriendelijk, flexibel en ze wisten veel te vertellen over de gangen. Prachtige avond gisteren, dank jullie wel!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Keuken van Gastmaal.

Utrecht frans

openingstijden, locatie, vervoer. Biltstraat 5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Keuken van Gastmaal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Keuken van Gastmaal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Keuken van Gastmaal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pret a Porter Pret a Porter 442 meter Originele kaart, mooi opgemaakte gerechten zie voorgerecht op foto en een vrolijke be...
Restaurant Podium Onder De Dom Restaurant Podium Onder De Dom 487 meter Heerlijk eten in stijl, vriendelijk personeel en ze kunnen goed overweg met speciale ...
Madeleine Madeleine 680 meter Fijn restaurant met vriendelijke bediening. De gerechten zijn bijzonder en met aandac...
C'est Ça C'est Ça 710 meter Wij hebben allebei enorm genoten van het vegetarische vijfgangendiner. De gerechten w...
Le Connaisseur Le Connaisseur 737 meter
Le Mignon Le Mignon 750 meter Beperkte kaart en kaal interieur maar daardoor alle euro’s en aandacht naar het eten:...
Bistronome Des Arts Bistronome Des Arts 756 meter Heerlijk gegeten, waan je op vakantie en neem de tijd!
De Goedheyd De Goedheyd 757 meter Ik geef het 3,5 ster. Het eten was goed, mooi opgemaakt, maar prijs-kwaliteit is niet...
Straks Straks 804 meter
Florent Florent 815 meter Een leuk ingericht restaurant. Het ziet er gezellig uit. Elke tafel heeft een eigen o...
Restaurant Vis&Meer Restaurant Vis&Meer 825 meter Interact hier met Restaurant Vis&Meer, hét visrestaurant in hartje Utrecht!
Le jardin Le jardin 910 meter Bienvenue á 'Le Jardin' Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst...
Restaurant Meneer Buscourr Restaurant Meneer Buscourr 1 km Rustige en bijzondere settingminimuseum zeer origine bediening en bijzonder nouvelle ...
Restaurant Elvi Restaurant Elvi 2 km Wat een heerlijk restaurant!! De kwaliteit van het eten is zeer goed en de bediening ...
Le Canard Le Canard 2 km Heerlijk restaurant met ongeveer 10 tafeltjes en rustige muziek, gerund door een hart...
Kaatje's Kaatje's 2 km Kaatje's Restaurant
Brasserie Vink Brasserie Vink 2 km Heel leuk restaurant, eigen parkeerplaatsen, makkelijk bereikbaar. Nog leukere bedien...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid