facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Muzze

Restaurant Muzze

Info

Goed en betaalbaar eten op een van de mooiste locaties van Vlaardingen
(Gratis Parkeren)

Adres: Westhavenkade 53 A, 3131AG Vlaardingen
Telefoonnummer: 0624882838
Stad: Vlaardingen
Route: Westhavenkade 53 A
Postcode: 3131AG



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Vlaardingen
Recensies
Lekker gegeten, uitstekende bediening. Gevarieerde kaart voor een goede prijs. Mooi locatie. We komen zeker terug!
heerlijk gegeten, hadden een groupon voor drie-gangen menu gekregen. we kregen hier een goede hoeveelheid per persoon en echt heerlijk gegeten. vriendelijke bediening, in een schone opgeruimde locatie,aan het water tegenover het museum aan de Westhavenkade, binnen kun je duidelijk oud Vlaardingen en een andere cultuur samen treffen: leuke gekleurde mozaïek-lampen en lampjes...rustige achtergrondmuziek..de locatie is ook voor privé arrangementen te bespreken begrepen we..
Gisteren 19 april gegeten bij Muz-ze aan de Westhavenkade . Leuk gelegen aan de haven voor het museumschip de Balder. De alleraardigste gastvrouw nam de bestelling op. Als voorgerecht namen we de tonijnsalade. Geserveerd op een leisteen plateau met sla en een mandje vers gebakken brood. Beetje te vers gesneden zodat de voorgesneden plakjes nogal ingedrukt waren. Even een half uurtje afkoelen denk ik dan De bestelde ossenhaas was op zich prima en mals. Maaaar…op een gedeelte ervan was gesmolten kaas overheen gestort. Vraag even of de gasten dit willen zou ik zeggen. Deze vraag werd overigens wel gesteld bij de lamsstoofpot. Wel of geen kaas. Niet dus. Het geheel geserveerd met meegebakken paprika en hier en daar iets aangebrande aardappelblokjes. Gezien de prijs ossenhaas € 26.50 en stoofpot € 23.00 zou het aardig zijn om een schaaltje verse gekookte groenten of salade te serveren. Noot. Nu hadden wij via een aanbieding van the Fork een gereduceerde prijs. Wij betaalde inclusief 1 spa blauw en 3 wijntjes zonder dessert € 43.10 De originele prijs zou echter moeten zijn € 71.60. Te veel voor het gebodene helaas.
Fantastisch. Heerlijk gegeten. De partner koos Striganov en ik grote garnalen als pangerecht. Heel erg aan te bevelen. Maar het toetje sloeg alles. Twee cuocakevormpjes gemaakt van witte en bruine chocola, gevuld met aarbeienijs dat dan aan tafel overgoten wordt met warme echt zwarte chocola. Ik eet zelden chocola, maar dit laat je niet staan. Grote, lichte ruimte aan het water. Vriendelijke bediening en een kok die af en toe zorgt dat bij jou aan tafel alles goed loopt. Heerlijk. De geheime tip van Vlaardingen.
Alles was goed en het eten was heerlijk! lang niet zo goed gegeten! Mooie locatie aan de haven!
Heerlijk ontbeten, meer een uitgebreide lunch Vriendelijke bediening!
Lekker eten en ook kindvriendelijk had ik nog geen reviews over gevonden kinderstoeltjes beschikbaar, heel fijn! Het eten was top in orde en ook kregen we voldoende aandacht van de vriendelijke bediening. Het restaurant oogde schoon en netjes en je kunt zowel buiten als binnen zitten. Leuk uitzicht over de haven van Vlaardingen op zo'n mooie zomerdag maakt het compleet!
Men vertelde ons dat ze de zaak een paar weken geleden overgenomen hadden. We kwamen slechts om koffie en thee maar werden onthaald of de koning op bezoek kwam. Buitengewoon vriendijk. Beetje oosters aandoende achtergrond muziek vond ik niet storend zal niet voor iedereen gelden. Als we terug naar Vlaardingen komen gaan we hier zeker terug. Ligging aan de haven is ook erg leuk.
NIET DOEN! Ben gegaan voor 3 gangen en tijdens nagerecht wilde ik een tiramisu of cheesecake maar was OP! Lekker dan, maar 2 gangen gehad.. Ook meerdere Groupons gekocht maar ze zeiden dat je alleen 1 keer mag komen met Groupon zeer onbeschoft om dat dan zo te laten weten tijdens dineren met de familie. Nooit meer
Met Groupon gegeten, waarde 80 euro. Mag je best wat verwachten. Voorgerecht: matig. Hoofdgerecht: redelijk maar zonder groenten en zonder verder bijlage... Nagerecht: matig. Bediening: goed....vandaar 2 ipv 3 sterren. Was het geld absoluut niet waard!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Restaurant Muzze.

Vlaardingen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Westhavenkade 53 A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Restaurant Muzze adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Restaurant Muzze. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Restaurant Muzze delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid