facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertoren Vlaardingen

Watertoren Vlaardingen

Info

Dit jaar wordt de watertoren van Vlaardingen, 60 jaar na zijn geboorte, weer heropend! Water zal er ook zijn, maar ook alle andere dranken en lekker eten!

Geschiedenis

Eten, Drinken en slapen in de watertoren van Vlaardingen!: Voor de zomer is de begane grond en het buitenterras gereed voor een drankje en een heerlijke maaltijd. Na de zomer zijn de Bath&Breakfast appartementen gereed en kun je ook blijven slapen. Rond die tijd zal ook het voormalige waterreservoir in gebruik worden genomen als galerie....



"Hét Centrum van het Oranjepark / 't Hof- Eten & Drinken- Vitaliteit & Persoonlijke Ontwikkeling- Exclusief Vergaderen & Partijen"
Adres: Van Linden van den Heuvellweg 2, 3134AE Vlaardingen
Telefoonnummer: 0102344305
Stad: Vlaardingen
Route: Van Linden van den Heuvellweg 2
Postcode: 3134AE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: De Baron Vlaardingen, De Nieuwe Watertoren, Zandvoort, Restaurant Smakelijk Vlaardingen menukaart, Yoga Watertoren Vlaardingen, Restaurant Vlaardingen, Brunch Vlaardingen, Kerstbrunch Vlaardingen, Kerstmenu Vlaardingen
Recensies
Onze eerste ontmoeting met de nieuwe uitbater. Vriendelijke bediening, leuk terras en het eten heerlijk. Ben je in de buurt? Ga dan hier even lunchen. Je zal er geen spijt van krijgen. Wij niet in ieder geval
Mooie omgeving, wij zaten buiten, de watertoren ligt aan het Oranjepark, dus veel groen. Het eten was erg goed en de bediening vriendelijk. De wentelteefjes zijn aan te raden! Vegetarische menuopties: Vegetarische kroketten, allerlei salades Kindvriendelijkheid: Er waren veel kinderen. Er is ruimte om te spelen rondom het gebouw geen speeltoestellen Parkeren: Direct naast de watertoren is er een parkeerplaats. Rolstoeltoegankelijkheid: Het is gelijkvloers als je beneden bent. Ik heb niet gekeken of er een lift is. De toiletten zijn groot genoeg voor een rolstoel.
Het begin is er maar er moet nog heel veel gebeuren. Maar wel een mooi initiatief. Fijn dat het bewaard wordt. Leuke enthousiaste rondleiding gehad. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Leuke locatie met prima eten.
Genoten van heerlijke high wine in De Nieuwe Watertoren
Super leuke locatie ! Zeer vriendelijke personeel. Je kan tijdens je bezoek ook een kijkje boven op de toren nemen en van het uitzicht genieten.
Fantastisch plekje en wat een leuke eigenaren! Met alle collega's van een heerlijke high tea genoten! Uitgebreid en alles even Jummie :P Een echte aanrader om met groepen heen te gaan of iets te vieren!
Mooie lokatie, leuke vlotte bediening. Heeft potentie om uit te groeien. Binnen moet wat meer aandacht krijgen met de aankleding.
Hier gisteren voor de eerste keer geweest. Op zich leuke locatie, bijna al het personeel aardig maar......wat een ontzettende teleurstellende high tea. we waren hier met elf leuke dames, waarvan een van de kaart bestelde en de overige tien een high tea. De extra bestelling voor chocolade van de bonte koe bij de high tea waar uiteraard extra voor gerekend was bleek mis te zijn gelopen, wat we te horen kregen door een zoekgeraakte mail???? Voor tien vrouwen kregen we drie etageres, met zeer weinig zoet en mini scones waar je de clotted cream en jam niet eens op kon smeren. Er waren geen sandwiches maar mini afbakbroodjes en sommige mini stukjes cake en mini appeltaartjes vielen al uit elkaar als je er naar keek. We moesten loten om wie wat ging nemen. De prijs met €2,- pp eraf voor de vergeten chocolade was €220,- voor drie kleine etageres met zeer weinig vulling. Ik kreeg erg het idee dat de hele high tea en niet alleen de chocolade vergeten was en dat er snel iets in elkaar was gedraaid. In dat geval was het leuker geweest dit aan te geven en iedereen van de kaart te laten bestellen. Kort geleden had een vriendin uit de groep met een andere vriendin er dezelfde high tea gedaan en kregen ze met zijn tweetjes een goed gevulde etagere waar de scones ook niet mini waren Op die ervaring is er wederom deze reservering gemaakt, die dus volledig anders uitpakte. Heel jammer, voor mij en meerdere is het de eerste en laatste keer.
Leuke locatie, maar....ik bestelde een tosti met geitenkaas en salade. Ivm Coeliakie vroeg ik of dat glutenvrij kon. Dat kon met glutenvrij brood. Heel fijn. Hij bracht de tosti zonder sla. Op mjjn vraag waarom was het antwoord omdat ze niet glutenvrij konden garanderen. Oke, goed om zorgvuldig te zijn! Maar...toen de rekenjng kwam moest ik 2 euro extra betalen vanwege het glutenvrije brood. Ik had geen salade er bij dus betaal ik voor een tosti met gewoon brood + de salade + glutenvtijbrood, terwiijl ik enkel 2 sneeen glutenvrijbtiid kreeg. Terwijl het brood ws, zoals overal, gewoon in de vrezer ligt waar ze af en toe een snee uit halen. Ik vond dit een enorme domper. Zeker omdat het van tevoren niet gezegd was, terwijl ik naar mogelijkheden gevraagd had. Ook moest ik zelf vragen waarom er geen salade bij zat....
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Watertoren Vlaardingen met het openbaar vervoer


Vlaardingen, Verploegh Chasséplein 450 meter
126
156
56
826
Vlaardingen, Stadsgehoorzaal 470 meter
126
156
56
826
Vlaardingen, Stadsgehoorzaal 470 meter
126
156
56

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Watertoren Vlaardingen.

Vlaardingen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Van Linden van den Heuvellweg 2 vlaardingen bed and breakfast kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Watertoren Vlaardingen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Watertoren Vlaardingen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Watertoren Vlaardingen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B de StadsJuffer B&B de StadsJuffer 452 meter
Café Mes Café Mes 529 meter
Onze Huyskamer Onze Huyskamer 550 meter
Flynns Flynns 571 meter
Gasterij Puur Gasterij Puur 572 meter
Wijnbar Centraal Wijnbar Centraal 648 meter
Plein34 Plein34 648 meter
Cafe Matinee Cafe Matinee 648 meter
Grand Café Alba's Grand Café Alba's 652 meter
Malle Babbe Malle Babbe 659 meter
Mallebabbe2.0 Mallebabbe2.0 661 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid