facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Matinee

Cafe Matinee

Info

Matinee is een zeer sfeervol café. U kunt gebruik maken van ons terras met loungebanken of gezellig binnen een drankje en dansje doen. Tot snel.

Geschiedenis

Matinée ligt op loopafstandvan NS Station Vlaardingen Centrum. Waag je in de wondere, hysterische, geweldige, extravagante en toch ook nuchtere sfeer van Matinée.

Woensdag en donderdag is Café Matinée geopend tot 1 uur 's nachts.

Van vrijdag t/m zondag is Café Matinéé geopend tot in de late nachturen en wordt er gedanst, gesprongen, geflirt en gefeest. De hipste, stoutste en actueelste muziek klinkt door de vier grote speakers als genot aan de oren.

Ook is er elke maand een thema feest, wat altijd tot een groot feest word gemaakt.

See you @ Matinée

Adres: Westhavenplaats 35, 3131bt Vlaardingen
Stad: Vlaardingen
Route: Westhavenplaats 35
Postcode: 3131btop zoek naar gerelateerd: Matinee betekenis
Recensies
Het beste en gezelligste café van Vlaardingen en omstreken. De eigenaar is altijd wel in voor nieuwe formule of opzet voor een geweldig feest Heel behulpzaam naar collega concurrenten cafe houders die hem dan weer in de strond laten zakken Heel jammer allemaal want de westhavenplaats kan nog veel gezelliger en voller als iedereen lekker spontaan meewerkt. Zorg er wel voor dat je minimaal 1 uur voor sluitingstijd weg bent want daarna wordt de sfeer heel erg agressief en worden de dames overal betast en geknepen
Gave zaak als hé gek wol gaan tot in de late uurtjes in het weekend
Goed bier en een hele lekkere bitter garnituur
Leuke tent, altijd gezellig, bar prijzen geweldig, zeer amicaal leuk personeel van barjuffrouw tot aan portier. Keep this up!
Leukste feest cafe van Vlaardingen!! Altijd een gezellige dolle boel. Ook doordeweeks leuk, om de week even te breken. Hier wordt ondernomen met passie!
Erg gezellig feestcafé!!
Leuke tent, fijne sfeer en gezellige mensen met goed muziek, echt toppie! .
Super gezellig gaat er zeker veel vaker komen. Grtjs Dennis just me owner
Gezellige uitgaand tent met een mooi terras en leuk vriendelijk personeel
Aardige kelner maar wc stinkt vreselijk en zijn erg gericht op de váste klanten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cafe Matinee.

Vlaardingen café

openingstijden, locatie, vervoer. Westhavenplaats 35 vlaardingen bar kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cafe Matinee adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cafe Matinee. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cafe Matinee delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid