facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop

Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop

Info

Wij serveren dagelijks huisgemaakte appeltaart en voeren een uitgebreide lunchkaart. Ook voor een heerlijk glas wijn of bijzonder biertje. Tot snel!

Adres: Veerplein 18, 3131 CN Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-2328249
Stad: Vlaardingen
Route: Veerplein 18
Postcode: 3131 CN


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Babyshower Vlaardingen, High Beer Vlaardingen, Restaurant Vlaardingen, Paasbrunch Vlaardingen, Kerstbrunch Vlaardingen, Moederdag brunch Vlaardingen, Kerstmenu Vlaardingen, Ontbijten in Vlaardingen
Recensies
We hadden een high tea ticketveiling half uur moeten wachten op het eten, 1 etagere waarvan alle zoetigheid door de helft waren gesneden, kleine broodjes. Bediening was er nauwelijks na 1 kan heet water wat koud was geworden maar weer gegaan. Voor ons niet voor herhaling vaatbaar.
Zijn hier wezen lunchen, zo slecht gegeten. Broodje was klef, leek wel niet gaar, van de tosti was de kaas niet gesmolten. Toen eindelijk serveerster kwam en wij er iets van zeiden werd er gezegd, daar ben ik niet blij mee!!!! Heb klachten mail gestuurd geen antwoord op gehad. Ik zal ze niet aanraden.
Ze hebben een super lekkere high tea! Veel variatie tussen zoet en hartig, alles is van topkwaliteit. De thee smaakjes zijn ook erg lekker! Wij vonden de 4 seizoenen thee erg lekker. We zijn al 2x geweest en komen zeker terug!
Goeie sfeer, lekker eten en gezellig personeel!
Leuke plek voor een broodje en wat drinken. Vriendelijk personeelEten: 4/5
Rustige lunchroom in hartje Vlaardingen. Aangename bediening. Kleine kaart. Evengoed lekker gegeten en gedronken.
Heerlijk gegeten leuke bediening kregen een doos bij het weggaan om mee te nemen wat er over is
Was super mooie combinaties. 11 porties per persoon super veel mochten wat we niet opkregen mee nemen. Super vriendelijk personeel. Er werd rekening gehouden met mijn zwangerschap. Zeker een aanrader.
Broodje carpaccio was opzich ok al wilde ik wit en kreeg ik bruin maar niet vullend genoeg. Dacht: dan bestel ik nog zo'n tosti en misschien wel een stuk taart, ook leuk voor de zaak. Zeker 3 kwartier gewacht, oude bord werd echter niet weggehaald en niemand kwam meer. Men was drukker blijkbaar met persoonlijke gesprekken? Wel gevraagd of ik wat mocht bestellen, maar dat kon dan weer niet bij die serveerster. En vervolgens kwam er nog niemand. Laat dan maar zitten. Dit was vroeger een leuke zaak, blijkbaar behoorlijk achteruitgegaan. Ik kom niet meer in ieder geval.
Heerlijk eigen gemaakte appelgebak Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop met het openbaar vervoer


Vlaardingen, Liesveldviaduct 150 meter
126
156
56
826
Vlaardingen, Liesveldviaduct 170 meter
126
156
56
Vlaardingen, Van der Driftstraat 360 meter
126
Vlaardingen, Vondelstraat 360 meter
156
56
Vlaardingen, Van der Driftstraat 390 meter
126

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop.

Vlaardingen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Veerplein 18 vlaardingen koffieshop kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Veerplein 18 Lunch, pie & giftshop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid