facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinkstergemeente Tikvah Culemborg

Pinkstergemeente Tikvah Culemborg

Info

Tikvah

Geschiedenis

De gemeente stelt zich ten doel door het verkondigen van Gods Woord, mensen te brengen tot geloof in Jezus Christus en tot het beleven van gemeenschap met Hem en in Hem met elkaar.
Christus Jezus te erkennen als almachtig Hoofd van de Kerk over de gehele wereld en om het Woord van God te onderwijzen aan alle volkeren.
Om de Apostolische zending te vervullen door Gemeenten te vestigen die een plaats zal zijn van lofprijzing en aanbidding van de Almachtige God.
Om kandidaten aan te stellen voor de bediening, hen te onderzoeken en te bevestigen voor de aanname door de voorganger en oudsten naar de eisen gesteld in het Nieuwe Testament.

Adres: Oude Vismarkt 7, 4101 CA Culemborg
Telefoonnummer: 0637479681
Stad: Culemborg
Route: Oude Vismarkt 7
Postcode: 4101 CA



op zoek naar gerelateerd: Pinkstergemeente Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taqwa Culemborg Taqwa Culemborg 63 meter Een moskee met ambitie!
Nederlands Gereformeerde Kerk Culemborg Nederlands Gereformeerde Kerk Culemborg 299 meter Want Mijn huis zal een bedehuis genoemd worden voor alle volken.
Oud-Katholieke Kerk Culemborg Oud-Katholieke Kerk Culemborg 334 meter Toplocatie zeer aardige pastoor en vrijwilligers!! Aanrader om te bezoeken . Mooie pa...
Kerkplein Culemborg Interactief Kerkplein Culemborg Interactief 334 meter Mooie zondagochtend viering in een prachtige kerk en heel fijne mensen.
Gemeente De Schuilplaats Gemeente De Schuilplaats 1 km Fijne gemeente met ook zeker fijne mensen. Voor elke leeftijdsgroep zit je hier goed....
Recensies
Was weer een zegen om daar te zijn.
Geweldige gemeente. Gezellig, warm, open en leerzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid