facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MobileInn

MobileInn

Info

MobileInn is een telefoonwinkel die gevestigd is aan de Grootzand 41 in Sneek. Wij richten ons op reparatie, onderhoud en verkoop van accessoires.



"MobileInn/FlyFix is al 10 jaar gespecialiseerd in laptops, telefoons en tablets. Wij zijn er voor al uw laptop, telefoon en tablet reparaties, accessoires en onderhoud. U kunt bij ons ook uw oude toestel inruilen bij aankoop van een product in de winkel. MobileInn biedt een breed assortiment aan telefoons en tablets. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over onbekende kosten. Mobileinn is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden."
Adres: Grootzand 41, 8601 AS Sneek
Telefoonnummer: 0515338249
Stad: Sneek
Route: Grootzand 41
Postcode: 8601 AS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telecombinatie Sneek, Reparatie Sneek, Sneek telefoon, iPhone winkel Sneek, Telefoon reparatie Bolsward, Telefoonwinkel Joure, Telefoonwinkel Leeuwarden, Flyfix
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XXL Mobile Sneek XXL Mobile Sneek 185 meter Had goeie ervaringen met deze telefoon winkel. Helaas sins een korte tijd niet meer, ...
Go4ip Go4ip 685 meter Casper heeft mij heel goed geholpen met een andere telefoon, nadat mijn telefoon in h...
SK Jachtbouw SK Jachtbouw 965 meter Super service en zeer goed meedenken en advies.
Witgoed Elektra Sneek Witgoed Elektra Sneek 2 km Een goed bedrijf. Problemen met de afvoer van de wasmachine. Kontakt gehad hierover e...
Recensies
VERTROUWD ADRES IN SNEEK En dan dondert in èèn keer vanuit de fietshouder mijn 4 maanden oude Samsung mobieltje op de straat. Voor het oog alleen een barstje boven in de hoek van de schermbeschermer. Uiteindelijk kwam ik ook bij FlyFix terecht. Hij dacht dat de display niet vervangen hoefde te worden na intensief alles bekeken te hebben. Want ik had ergens anders gehoord dat dit 150 euro zou kosten. Een week later was ie pas klaar. De reden: het was nogal een ingewikkeld probleem. Tygo, de medewerker daar, legde mij dit zo duidelijk mogelijk uit. Ik was superblij!!! Hij deed het weer. De display, het heldere beeld, de apps, alles weer razendsnel. Maar dat was van korte duur. Want thuis kwam ik erachter dat de camera een storingsmelding doorgaf. En geen geluid meer, behalve via de koptelefoon. Weer terug naar FlyFix. Lorenzo de vakman zelf vond dit zeer vervelend. Hij zou meteen het mobieltje weer openmaken. Na een paar dagen kreeg ik een telefoontje. In de ruime winkel gaf Lorenzo mij het verdrietige nieuws door. Hij was niet meer te repareren!!! Hij vond dit zo erg, had er zoveel werk ook in gestoken, maar dit ging tegen zijn gevoel in. Hij gaf nooit op wat reparatie aangaat. En nu komt het: hij wou mij alles terugstorten... Dat vond ik te gek. Al die uren zaten er immers in. Uiteindelijk hebben we de schade gedeeld. En is er inmiddels €40.00 teruggestort. Ik vind FlyFix een top bedrijf!!! Ze willen de klant echt tevreden de deur uit laten gaan!! En ik merkte dat hij niet zo gauw opgeeft bij een reparatie. Voor mij het adres waar service en vakmanschap de boventoon voert!! Hylke Sneek ps wel kan ik de smartfoon overal nog voor gebruiken, mail, wordfeud, facebook, You Tube met koptelefoon Alleen geen luidspreker en camera meer.
nieuwe accu voor mn tel besteld... is in de winkel MAAR NA TESTEN is mn accu van de telefoon nog ok! dus geen kosten gemaakt! EERLIJKE WINKEL.... AANRADER!
Gister mijn mobiel laten vallen, barst in het scherm en deed niets meer. Gaat over een Samsung S10. Gistermiddag langs geweest en bleek dat mijn gegevens niet konden worden overgezet naar een nieuwe telefoon. Dus mijn oude telefoon gerepareerd en nu al weer klaar. Een moeilijke klus die ze supersnel hebben gefixt. Want kan echt niet zonder mobiel. Prachtig grote winkel en bekwaam en zeer vriendelijk personeel. Mocht ik weer iets nodig hebben, kom ik zeker hier. Ben nu al vaste klant.
Kijk dat is nu geweldig: Mijn 80 plus buurvrouw geadviseerd om bij Flyfix haar iPone accu te laten vervangen indien nodig. De diagnose werd gesteld, de accu werd vervangen en tijdens de reparatie kreeg zijn een kopje koffie! Zij bedankte mij voor het advies, eerlijk bedrijf, en ik zeg "Chapeau" voor Flyfix.
Inmiddels 2x een iPhone laten repareren door FlyFix. Reparatie wordt snel en vakkundig gedaan!
Super snel geholpen, goede service, helemaal tevreden met m'n vervangen scherm voor de S22+, nieuwe hoesje en bescherming. Aanrader!
Erg goeie service, nieuwe telefoon gekocht voor een erg scherpe prijs en niet de eerste keer dat ik erg vriendelijk ben geholpen. Raad het iedereen aan!
Echt waar een fantastische service bij deze RELEXTE geduldige verkoper,reperatie en ook nog een superr snelle service echt DIKKE TOPBedankt
Prima geholpen, snelle en kundige reparatie, vriendelijke en kundig personeel.
Vandaag ff langs geweest mijn kabel van oplader bleef niet zitten tijdens opladen van de telefoon.dit hebben ze direct verholpen bij flyFix en dat zonder kosten dat noem ik pas echte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid