facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XXL Mobile Sneek

XXL Mobile Sneek

Info

XXL Mobile repareert smartphones van de merken Apple, Samsung, HTC, Huawei, LG, Nokia en Sony. De reparaties kunnen binnen 1 uur gedaan worden.

Geschiedenis

XXL Mobile Nederland Reparatie & Accessoires Centrum: voor alle reparaties en accessoires van uw mobiele telefoon; tablet en laptop!

(Vestigingen in: Meppel; Steenwijk; Kampen; Sneek; Drachten en Wolvega)

Of kijk in onze webshop www.telefoonentablethoesjes.nl

Wij bieden:

* Reparaties: zowel software als hardware

* Snelle service

* Originele producten van goede kwaliteit*

* 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel

* Laagste prijs garantie in Drenthe, Groningen en Friesland en Overijssel

* Klantvriendelijk personeel

* Aan huis-reparatie**

*Wij werken altijd en alleen met originele onderdelen. Replica’s zijn alleen op bestelling verkrijgbaar.

Aan huis-reparatie:

Als u voor 100% gemak gaat, dan kiest u onze reparatie aan huis service. We komen dan simpelweg bij u thuis of op het werk de reparatie uitvoeren. Op dit moment zijn we werkzaam in de regio Drenthe, Friesland, en Overijssel . Als u het aanvraagformulier invult, komen de benodigde gegevens vanzelf bij ons. Wij streven ernaar om binnen 1 week bij u langs te komen voor de reparatie. Uiteraard nemen wij vooraf contact met u op om de afspraak in te plannen. Aan deze dienst zijn bepaalde tijden/dagen verbonden: 18:00 tot 22:00, Maandag tot vrijdag.

Aan deze service zijn wel voorrijkosten verbonden, tenzij er meerdere reparaties op een gezamenlijk adres aangevraagd worden. Voor deze service rekenen wij eenmalig € 15,- incl. BTW boven op de reparatieprijs. (Buiten de regio van het servicepunt wordt er € 0,48 inclusief BTW extra berekend per km). De straal vanaf het servicepunt is 25 km.

Servicepunten: Meppel en Wolvega.

Verzekeringen: Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen (landelijk en regionaal) die bekend zijn met onze service en kwaliteit. U kunt bij ons vrijblijvend een prijsopgave ophalen en na een geslaagde reparatie krijgt u een factuur mee die tevens in te dienen is bij uw verzekering.

We zijn elke maandag tot zaterdag geopend van 10:00 – 18:00 en de koopavonden.

Voor prijzen en andere vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen en u bent natuurlijk van harte welkom in één van onze filialen:

XXL Mobile Meppel
0522-741274
[email protected]

XXL Mobile Steenwijk
0521-852585
[email protected]

XXL Mobile Kampen
06-45055020
[email protected]

XXL Mobile Drachten
0512-751303
[email protected]

XXL Mobile Sneek
0515-750237
[email protected]

XXLMobile Wolvega
0561-853393
[email protected]

Of kijk op onze webshop www.telefoonentablethoesjes.nl



"XXL Mobile Reparatie & Accessoires Center: Uur service voor bijna alle reparaties!U kunt bij ons terecht voor al uw Telefoon, Note en Tablet reparaties!- Apple iPhone, Ipod en iPad.- Samsung telefoons en Tablets- Huawei- HTC- Nokia- LG- SonyLAAGSTE PRIJS KWALITEIT GARANTIE, IN FRIESLAND, GRONINGEN en DRENTHE!!!Voor alle reparaties gebruiken wij onderdelen van een Zeer hoge kwaliteit, die uw telefoon niet zal schaden en de garantie op uw telefoon niet zal laten vervallen. U krijgt bij ons altijd 60 dagen garantie op het gerepareerde onderdeel!"
Adres: Nauwe Burgstraat 5, 8601 CD Sneek
Telefoonnummer: 0515-750237
Stad: Sneek
Route: Nauwe Burgstraat 5
Postcode: 8601 CD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
THE BOX THE BOX 57 meter Deze zaak heeft een enorm groot assortiment van mooie sieraden! Heb hier een helix la...
MobileInn MobileInn 185 meter VERTROUWD ADRES IN SNEEK En dan dondert in èèn keer vanuit de fietshouder mijn 4 maan...
Shabby Chic Shabby Chic 311 meter Prachtige lange jurken gezien en gepast. Uiteindelijk niet gekocht. De prijs was voor...
Go4ip Go4ip 792 meter Casper heeft mij heel goed geholpen met een andere telefoon, nadat mijn telefoon in h...
Recensies
Had goeie ervaringen met deze telefoon winkel. Helaas sins een korte tijd niet meer, afspraken worden niet na gekomen en werd een beetje voor het blok gezet bij ze, ik zou er zelf niet meer heen gaan. Uit eindelijk semi netjes afgehandeld door de xxl mobile
Slechte kwaliteit ik heb een screen protector laten installeren liet gelijk al los. Nooit laten vallen en de screen protector is nu al helemaal stuk is 2 maanden geleden erop gezet. Ook niet er vanuitgaan dat je geld terugkrijgt zelfde verhaal met een hoesje en ipv contant krijg je een cadeaubon.
Gisteren even langs geweest vanwege een laad uitdaging met mijn mobieltje. Dije en Andries hebben mij in een hele korte tijd ontzettend goed geholpen. Als je spreekt over goede service en goed advies dan zijn deze heren het voorbeeld. Je denkt vaak dat jij je mobieltje het beste kent maar deze mannen weten zoveel meer. Bedankt heren. Ik kan iedereen aanraden om hier even langs te gaan elke cent dubbel en dwars waard.
Behulpzaam en klantgericht! Nadat mijn telefoon niet goed meer wilde opladen hier naartoe verwezen en zeer snel en goed geholpen
Supergoede service. Afspraak is afspraak, ook als er iets niet goed is gegaan. Ouderwets goed, snel en niet te duur!
Ik vond het erg leuk en meerdere keren heb ik het glas voor mijn telefoon in deze winkel vervangen, snelle service, kwaliteit en ze doen alles heel cool
Top winkel, vriendelijke mensen. Helpen je zo nodig ook even extra.
Erg vriendelijk, eerlijk personeel, en we zijn goed geholpen.
De accu van mijn iphone 6s was kapot en ben toen geweldig geholpen! Ik bracht de telefoon begin van de middag en een paar uur later was ie gemaakt!! Ik kom er vaker en altijd super goede service. Top winkel!
Ik heb mijn ipad accu laten vervangen en daarbij was er een groot risico dat mijn scherm ook kaduuk zou gaan. Gelukkig is mijn scherm heel gebleven en geniet ik nu weer van een ipad die niet na een halfuur uitvalt! Het personeel is er klantvriendelijk en vrolijk wat ook voor een ontspannen sfeer zorgt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid