facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Go4ip

Go4ip
Uw Specialist in Smartphone en tablet reparatie.
Tevens uw specialist in IT en Telecom.
Go4ip is gespecialiseerd in smartphone en tablet reparatie. Tevens bied Go4ip totaaloplossingen op het gebied van IT, telecom, DECT, wifi en intercomsystemen. Dit voor het MKB, voor kleine zelfstandigen en particulieren.

"Go4ip is gespecialiseerd in smartphone en tablet reparatie. Tevens bied Go4ip totaaloplossingen op het gebied van IT, telecom, DECT, wifi en intercomsystemen. Dit voor het MKB, voor kleine zelfstandigen en particulieren.Dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers en producenten bieden wij hoogwaardige technische oplossingen aan die eenvoudig zijn in gebruik.Onze oplossingen bestaan uit het leveren van services alsmede het leveren en installeren van hard- en software.Door onze specifieke klantgerichte aanpak leveren wij oplossingen op maat voor onze klanten en houden hierin rekening met hun toekomst perspectief en groeimogelijkheden."
Adres: Koolboswijk 2a, 8411 KL, Jubbega
Telefoonnummer: 0850200158
ue.pi4og@ofni
Stad: Jubbega
Route: Koolboswijk 2a
Postcode: 8411 KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MobileInn MobileInn 685 meter VERTROUWD ADRES IN SNEEK En dan dondert in èèn keer vanuit de fietshouder mijn 4 maan...
XXL Mobile Sneek XXL Mobile Sneek 792 meter Had goeie ervaringen met deze telefoon winkel. Helaas sins een korte tijd niet meer, ...
Office IT Office IT 2 km Weten snel te achterhalen waar het probleem zit, en gaan direct voor je aan de slag, ...
Recensies
Casper heeft mij heel goed geholpen met een andere telefoon, nadat mijn telefoon in het water was gevallen. Hij kwam zelfs even apart heen en weer rijden voor een ander snoertje. Uitstekende service!
Prima service aan huis, scherm van iPhone 11 snel en vakkundig gerepareerd door Casper…nogmaals bedankt!
Casper is ontzettend kundig met alles rondom de computer. Ook de flexibilieit waarmee hij zijn werk uitvoerd is grandioos. Ik heb nog nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan. 'De man die enig idee heeft van wat Microsoft beweegt....'
Een reparatie van mijn s22 ultra is mij perfect bevallen. Sander kwam op locatie en terwijl ik mijn eigen ding deed heeft hij hem kunnen repareren voor een vooraf afgestemde en al omvattende prijs. Geen gedoe en aan de deur via pin betaald.
Vanmorgen gemaild over de kapotte telefoon van mijn dochter. Eind van de ochtend was dit al opgelost. Snelle service en vriendelijk te woord gestaan.
Snelle reactie van Casper , goed geholpen met een andere telefoon . Prima service !
Casper heeft mij geholpen met verschillende vraagstukken op electra gebied en computers. Casper werkt snel, is secuur en laagdrempelig in het contact. Een aanrader!
Als zelfstandige ondernemer is het belangrijk om bij IT problemen snel en deskundig te worden geholpen. Casper van Dijk nam snel contact op en was transparent over de diagnose en afhandeling.
Ik kan altijd op Casper rekenen. Heel fijn. Afspraak is afspraak en hij zet net dat stapje extra. Aanrader!
Zeer goed geholpen! De communicatie tussen mij en Casper liep echt soepeltjes en blij met mijn aankoop. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid