facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witgoed Elektra Sneek

Witgoed Elektra Sneek

Info

Dé plek in Sneek voor jong gebruikt witgoed!
Altijd met garantie!
Ook voor reparatie, en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Geschiedenis

Witgoed Elektra Sneek is een bedrijf dat ontstaan is uit SIAN ELECTRONICS.

Sian Electronics is reeds 21 jaar actief, en gevestigd in Sneek, en houd zich o.a. bezig met reparatie van professionele- en consumenten elektronica, op basis van "no cure, no pay", en geen onderzoekskosten!
Daarnaast is er een handel ontstaan in jong gebruikt witgoed.

De handel in jong gebruikt witgoed gaat over in een nieuw bedrijf, Witgoed Elektra Sneek genaamd.

Sian Electronics & Witgoed Elektra Sneek werken samen op het gebied van levering en reparatie van witgoed en elektra, om zo de groeiende vraag naar reparatie, en vervangende apparatuur, te kunnen blijven behartigen.

SIAN ELECTRONICS, dé naam in Sneek voor uw elektra reparaties!

WITGOED ELEKTRA SNEEK, dé naam in Sneek voor jong gebruikt witgoed!

Adres: Touwslagersstraat 10, 8601WE Sneek
Telefoonnummer: 0614189850
Stad: Sneek
Route: Touwslagersstraat 10
Postcode: 8601WE



op zoek naar gerelateerd: Elektronica Sneek, Witgoed Outlet, Expert Sneek, BCC Sneek, Tweedehands witgoed Friesland, EP Sneek, Van der Kooij witgoed, Wasmachine Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AA computers Sneek AA computers Sneek 2 km pakje op halen hier is geen sucses de man was niet zo aardig
MobileInn MobileInn 2 km VERTROUWD ADRES IN SNEEK En dan dondert in èèn keer vanuit de fietshouder mijn 4 maan...
SK Jachtbouw SK Jachtbouw 3 km Super service en zeer goed meedenken en advies.
Rimare YachtElectronics Rimare YachtElectronics 4 km AIS even op naam laten zetten. Keurig volgens afspraak geholpen. Toen onverwacht een ...
Recensies
Een goed bedrijf. Problemen met de afvoer van de wasmachine. Kontakt gehad hierover en een dag gepland om hier voor langs te komen. Heel vriendelijk geholpen. Na een paar keer laten draaien met de machine om schoon te spoelen wederom weer verstopt. Overleg gehad en volgende dag wederom heel behulpzaam om het probleem op te lossen. Beveel dit bedrijf dan zeker ook aan als u problemen heeft met witgoed apparaten. In het verleden ook al goed geholpen met problemen.
Gisteren een Wasmachine gekocht en die zelfde avond nog volop in gebruik. Zeer vriendelijke man. In ieder geval 3 maanden garantie maar mocht er daarna nog iets aan de hand zijn wil hij zeker samen met ons kijken naar een passende oplossing. Ook nog even geholpen met in de auto tillen.
Vaatwasser gekocht bij witgoed electra Sneek en die ging net buiten de garantie periode kapot maar ze hebben hem toch weer gemaakt top service zeer zeker een aanrader om uw witgoed te kopen
Professioneel zeer hulpvaardig en vakkundig bedrijf Goede uitleg Snelle service Echt een aanrader om in te schakelen bij kapotte vaatwasser
Had al langere tijd last van een defecte vaatwasser, het merk was ook onbekend en had moeite met een monteur vinden. Op een gegeven moment bij Witgoed sneek uitgekomen, Ronnie was er binnen de kortste keren heeft er naar gekeken kon het op locatie helaas niet oplossen. Heeft toen overlegd of ik hem zelf uit wou bouwen of dat hij het moest doen i.v.m. eventuele kosten besparen. Heeft hem meegenomen gerepareerd en weer netjes geïnstalleerd. Zeer transparant bedrijf, zowel in de kosten als met het uitbouwen en monteren. Aanrader dus!!
Wasmachine en wasdroger van Bosch gekocht .Prima uitleg hoe e.e.a werkt en toen ik het thuis toch nog niet goed begreep nog eens uitleg.. super team!!
Zocht een goede condensdroger via mond op mond reclame kwam ik bij Witgoed Elektra Sneek, heel goed geholpen! Had er ook verstand van de machines hij wist waar die over had. Komen in de toekomst zeker terug! Nog bedankt groetjes Jelle.
Pluspunten: Kosteloos vooronderzoek, vriendelijke mensen, meedenken, lage prijzen, openingstijden, servicegericht. Mijn vaatwasser was stuk en deed niets meer. Omdat er niet gelijk 75 euro voor onderzoekskosten wordt gerekend, heb ik de vaatwasser eerst voor onderzoek langs gebracht. Helaas was de pomp stuk en de reparatie te duur voor een 20 jaar oude vaatwasser. Er stond een soortgelijke nieuwer type met daarbij 3 maanden garantie. Deze gekocht en voordat ik hem kwam ophalen is het oude front voor mij overgezet, tevens een nieuw afvoersetje erbij gekregen. Goede service en goed advies gekregen! Erg tevreden en een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.
Via dit bedrijf een Bosch warmtepomp droger besteld en geleverd. Wordt zonder morren netjes op de eerste verdieping gezet. Oude droger weer mee. De droger is gebruikt maar ziet er als nieuw uit voor een mooie prijs. Had ook al eens een vaatwasser via dit bedrijf die ook nog probleemloos werkt. Gezien de service en aanbod kom ik vast nog terug. Topbedrijf!
Top service, goeie kwaliteit. Goed klantvriendelijk, goed helpend door de wasmachine ook voor je naar boven te brengen. Een aanrader voor iedereen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid