facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Waterland

Landgoed Waterland

Info

Landgoed Waterland is een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis temidden van 26 hectare natuurgebied in de omgeving van Haarlem (Velsen-Zuid).

Geschiedenis

Wanneer u door de fraaie toegangspoort de lange oprijlaan volgt wordt u ontvangen door onze parkeerwacht. Na het parkeren wandelt u richting het monumentale landhuis welke als een geweldige verrassing verrijst.

Landgoed Waterland is niet alleen zeer geschikt voor feestelijke en ceremoniele gelegenheden met een exclusief karakter, maar ook voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, brainstormsessies, seminars, presentaties, overnachtingen en prive diners.

Er kunnen in totaal 30 personen overnachten op Landgoed Waterland. Er is één Royal Bruidssuite en er zijn vier luxe suites op de eerste etage. Op zolder bevinden zich nog zes gastenkamers waarvan een zespersoons twee vierpersoons en drie tweepersoons.

De 2 boardrooms zijn tevens zeer geschikt voor een privé diner of een vergadering.

Wanneer u nadere informatie wenst sturen wij graag ons magazine of nodigen wij u uit voor een rondleiding en een voorstel op maat.

Adres: Rijksweg 116, 1981 LD Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 023 547 04 96
Stad: Velsen-Zuid
Route: Rijksweg 116
Postcode: 1981 LD



op zoek naar gerelateerd: Landhuis Velsen-Zuid, Kasteel Waterland, Plantage Rococo, Bewoners landgoed Waterland, Landgoed ijmuiden, Familie Boreel Velsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Theeschenkerij De Theeschenkerij 641 meter Heel gezellige high thea gehad. Mooie plek met enthousiast personeel
ActionPlanet ActionPlanet 1 km Best. Day. Ever! Quad safari met oude mensen nou ja.... 50, jonge mensen achter in de...
Dance Valley Dance Valley 2 km Dance Valley is the longest running day time dance festival in the Netherlands and wi...
Zorgvrij Zorgvrij 4 km Altijd een geweldige ervaring voor de kinderen. Een grote speeltuin en hier en daar w...
Hotel Herberg 1883 Hotel Herberg 1883 5 km Slim concept van "hotelkamers" aanbieden op een bungalowpark. Eigenlijk zij...
Recensies
Heel mooi. Eten is wat duurder maar omgeving geweldig
Vertaald door Google Super vriendelijk personeel, mooie kamers en veel natuur om rond te slenteren. Origineel Super friendly staff, nice rooms and lots of nature to stroll around.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid