facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Herberg 1883

Hotel Herberg 1883
Adres: Buitenhuizerweg 2, 1981 LK Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0235381686
Stad: Velsen-Zuid
Route: Buitenhuizerweg 2
Postcode: 1981 LK



op zoek naar gerelateerd: EuroParcs Velsen-Zuid, Hotel Herberg 1883 Haarlem, Restaurant 1883
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed Waterland Landgoed Waterland 5 km Heel mooi. Eten is wat duurder maar omgeving geweldig
Recensies
Slim concept van "hotelkamers" aanbieden op een bungalowpark. Eigenlijk zijn het halve bungalows, gelegen bij centraal restaurant. Maar nette kamers met airco op korte afstand van Amsterdam in groene omgeving. In ons geval goedkoper dan alternatieven. Goed ontbijt, vriendelijk personeel. Voldoende gratis parkeergelegenheid. Inchecken was even onduidelijk omdat receptie van het park dicht was vanaf 18h maar bij de bar van het restaurant kan je alsnog terecht.
Hebben super naar ons zin gehad op deze lokatie, mooie huisje, met goede voorzieningen... bed slaapt heerlijk. Alles was netjes en schoon. Zelf op tv heb je film kanalen erop zitten, die je vanuit je bed kan bekijken Eten is ook hierzo super lekker. Wij komen zekers terug
Heel fijn park. En je bent zo in Amsterdam Haarlem of Zandvoort.Kamers: 5/5
Vandaag gebeld, wou 2 nachten boeken geen probleem. Alles genoteerd met al je gegevens. En zal een mail ontvangen. Hier al vaker geweest en telefonisch geboekt. Had nog geen mail ontvangen dus bellen, bleek dat je niet meer kon boeken telefonisch. Dus mijn privé gegevens hebben daar de hele dag open Gelegen. Opmerking, mis communicatie, sorry en daar kon ik het mee doen. Erg jammer vaak geweest maar nu zeer teleurgesteld. En geen boeking.
Heerlijk gegeten. En kippendij saté en een Vega salade. Die Vega schotel was heel erg goed. Lekker Aflichem biertje vooraf. We hadden niet gereserveerd, maar mochten toch nog even 'voorlangs'. Goed gedaan.
Leuke, vrij nieuwe locatie, maar daardoor zijn wel een paar kleine verbeterpuntjes. Toilet is vrij klein en er is geen plank of rand om iets op te leggen, zoals bijv. vochtige toiletdoekjes of andere spulletjes. Verder wordt de vloer van de doucheruimte erg nat als je een douche neemt, omdat er geen dichte deuren voor zitten. Er is ook geen douchemat, waardoor je dus in het water staat aan de wasbak. Verder verblijft er ook werkvolk, die 's morgens vaak al voor 7 uur vertrekken, wat gepaard gaat met schuivende en dichtslaande deuren. Als je voor je rust gaat, moet je daar niet zijn, want het park ligt onder een aanvliegroute van Schiphol, dus om de paar minuten komt er een landend of opstijgend vliegtuig, vrij laag overvliegen. Wij vonden het niet storend, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je daar iets boekt. Verder kon het ontbijt iets uitgebreider, met bijv. een paar warme gerechten. Voor de rest was de kamer groot, schoon, netjes, er is goede verwarming, er is airco, voldoende verlichting en een koelkast. Het bed slaapt heerlijk! Dekbed is een beetje aan de warme kant. Verder is het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt je auto naast je verblijf parkeren, wat ook wel heel erg gemakkelijk is. Het park zelf is netjes en goed onderhouden. We hebben ons prima vermaakt.
Super netjes en goed ingerichte kamer, echt waar voor je geld. Eten is ook uitstekend en het terras gezellig. Vriendelijk en behulpzaam personeel.Kamers: 5/5
We verbleven voor 1 nachtje in dit "hotel"...schone kamer, bedden waren prima, heerlijke douche..voordeel hier is als je bv. In de zomer hier bent ook gebruik kan maken van andere faciliteiten en je dan je eigen terras hebt. De vliegtuigen vallen echt wel mee, ja je hoort ze...maar het is niet storend. Ontbijt is prima, maar verwacht geen buffet met van alles...kortom prima verblijf!
Leuke plaats om te logeren voor een nacht, ik sliep hier van zaterdag op zondag. Dit zijn hotelkamers die los staan van het hoofdgebouw. En errond is dit een park waar je in huisjes kan logeren ze zijn het nu nog meer aan het aanleggen. Is een toffe locatie en verzorgd, een voordeel is hier ook als je met een hond logeert, je wandeld 200m en je zit in losloopgebied. Er komt wel 10€ bij voor de kamer als je met een hond logeert, dit hebben ze wel dadelijk gezegd bij het telefonisch reserveren maar zou voor andere handig zijn moest dit vermeld worden op de site. Ik werd ook hartelijk ontvangen toen ik aankwam. Op reacties had ik gelezen van het "lawaai" van de vliegtuigen; maar dit valt echt wel mee, ja je hoort de vliegtuigen een beetje af en toe maar is niet storend om te slapen.
Mooie, leuk ingerichtte kamers. Alleen erg gehorig. Ook de schoonmaak liet wat te wensen over. De wc borstelhouder stond helemaal vol met water, ook was het badkamermeubilair nog onder de haartjes van de vorige gast. Dagelijkse schoonmaak staat vermeld, maar dat klopt ook niet. Helaas ben ik ook ziek geworden tijdens mijn verblijf. S ochtends gevraagd of mijn lakens verschoond konden worden, maar s middags was mijn bed opgemaakt zonder schone lakens. Ik kreeg een pakketje mee bij de receptie en kon het zelf doen. Het zou een prima hostelverblijf geweest zijn, maar voor €70 per nacht verwacht ik net wat meer. Helaas.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hotel Herberg 1883 met het openbaar vervoer


Haarlemmerliede, Bungalowpark Buitenhuizen 330 meter
382
Haarlemmerliede, Bungalowpark Buitenhuizen 330 meter
382

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid