facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ActionPlanet

ActionPlanet

Info

ActionPlanet organiseert bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schoolkampen en offroad clubdagen. We hebben de grootste quadbaan in Nederland, een groot aanbod aan sport en spel activiteiten en een gezellig restaurant.

Geschiedenis

ActionPlanet verzorgt in&outdoor activiteiten voor kleine en grote groepen. We hebben een mooie ontvangstlocatie met restaurant en buitenterras middenin Spaarnwoude; landelijk gelegen tussen Amsterdam en Haarlem.

Een leuke dag bij ons kan bestaan uit offroad quadrijden, hummer en 4x4 trials, varen in een supersnelle powerboat op de Noordzee, boogschieten, gps trial, zeskampen en als u wilt een BBQ of tapasbuffet om nog even lekker na te genieten van een stoere en gezellige dat met uw collega´s, vrienden of familie.
Onze locatie kan ook afgehuurd worden voor een vergaderarrangement of workshop eventueel in combinatie met een lunch en meetingbreaker van uw keuze.

Het is mogelijk om voor een activiteit te kiezen of een aantal activiteiten te combineren tot een (mid)dagvullend programma en gezellig na te
praten onder het genot van een hapje en drankje.

Ons motto? #meermoddermeerpret



"ActionPlanet verzorgt in&outdoor activiteiten voor kleine en grote groepen. We hebben een mooie ontvangstlocatie met restaurant en buitenterras middenin Spaarnwoude; landelijk gelegen tussen Amsterdam en Haarlem.Een leuke dag bij ons kan bestaan uit offroad quadrijden, hummer en 4x4 trials, varen in een supersnelle powerboat op de Noordzee, boogschieten, gps trial, zeskampen en als u wilt een BBQ of tapasbuffet om nog even lekker na te genieten van een stoere en gezellige dat met uw collega´s, vrienden of familie.Onze locatie kan ook afgehuurd worden voor een vergaderarrangement of workshop eventueel in combinatie met een lunch en meetingbreaker van uw keuze.Geopend in augustus 2007"
Adres: Laaglandersluisweg 12, 1981LS Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 0235392650
Stad: Velsen-Zuid
Route: Laaglandersluisweg 12
Postcode: 1981LS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dance Valley Dance Valley 838 meter Dance Valley is the longest running day time dance festival in the Netherlands and wi...
Landgoed Waterland Landgoed Waterland 1 km Heel mooi. Eten is wat duurder maar omgeving geweldig
LatinVillage Festival LatinVillage Festival 3 km A Venue Events organiseert het LatinVillage Festival en EastVille Festival.
Zorgvrij Zorgvrij 3 km Altijd een geweldige ervaring voor de kinderen. Een grote speeltuin en hier en daar w...
Recensies
Best. Day. Ever! Quad safari met oude mensen nou ja.... 50, jonge mensen achter in de 20 en kids 11 fitte mensen en minder fitte mensen. Fantastische begeleiding, fantástisch parcour. We hebben genoten. Ongelofelijk dikke aanrader.
Voor een vrijgezellenfeestje leek het ons leuk dit te boeken.. maar wat een aanfluiting.. de service vooraf was al heel onklantvriendelijk.. en eenmaal aangekomen was het niet veel beter. Een uur moeten wachten tot er uberhaupt iemand naar ons toe kwam. En toen bleek dat de normale volwassen quads niet gebruikt konden maar we op mini quads het parcour moesten doen. De instructrice was heel leuk en lief en probeerde er het beste van te maken. Na afloop zei ze; jullie reden het best van de dag, zo netjes. Maar bij afloop dacht een mannelijke medewerker daar anders over.. er was de hele tijd niks gebeurd en toch zag hij erge schade aan de quad. En moesten we dat betalen.. viel niet mee te praten hij dacht 10 meiden dit fix ik even. We voelen ons echt bedrogen en hopen dat niemand hier meer heengaat want het is oprecht een heel onklantvriendelijk en slecht bedrijf. Voor 50,- pp verwacht je op zijn minst een paar leuke uren maar het was echt een aanfluiting
Zo'n vervelende ervaring gehad. Helemaal uit Almelo gekomen om met een paar meiden Quad te rijden. We moesten echt heel erg lang wachten, het liep ontzettend uit, terwijl wij netjes hadden gereserveerd. We hadden verwacht dat we op grote Quad's mochten zoals we hadden afgesproken, maar we kregen erg kleine Quad's, dit was voor ons echt een tegenvaller. Na afloop kregen we onze borg ook niet terug, dit gebeurt wel vaker had meneer gezegd. De mevrouw die ons op de quads begeleide was echt super lief, maar werd ook echt niet goed behandeld door haar collega/werkgever. Ik raad deze plek zeker niet aan!
Fantastische dag gehad op de motorfiets. Goed georganiseerd, goede sfeer, mooie route, goede scheiding tussen beginners en de meer gevorderde rijders. Helemaal goed, volgende keer weer!
Vandaag met onze zonen genoten van off-road 4x4 wheel rijden. Groot compliment voor Helene van der Valk voor haar vriendelijkheid, uitleg, gezelligheid en deskundigheid. Het was geweldig. Bedankt Helene
Zeer leuk outdoor evenementen locatie! Goede catering en erg vriendelijk personeel. Voor 4x4 een leuke variatie van licht tot zwaar, dus voor ieder wat leuks.
Communicatie is een aandachtspunt bij dit bedrijf. Onvriendelijk en niet meedenkend. Ik zal hier nooit meer komen. zou iedereen adviseren om hetzelfde te doen.
Heerlijk off road gereden gave quad ritjes
Weer een gezellige en goed georganiseerde dag beleeft met 4x4 rijden
Zeer leuke plek om ook met eigen auto terrein te kunnen rijden met keuze uit blauwe of moeilijkere routes. Prettige goed betaalbare horeca aanwezig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid