facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgvrij

"Koeien melken, kaas maken, winkeltje spelen met vriendinnetjes, jong en oud kan zelf ervaren wat het leven op een biologisch melkveebedrijf inhoudt. Rond boerderij Zorgvrij kunnen kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin of in het spinnenbos. De hele klas kan mee want er is zoveel te doen. Tips nodig voor een schoolreisje of verjaarspartijtje? Neem gerust contact met ons op."
Adres: Genieweg 50, 1981 LN Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 023 520 2828
Stad: Velsen-Zuid
Route: Genieweg 50
Postcode: 1981 LN



op zoek naar gerelateerd: Informatieboerderij Zorgvrij, Lammetjes kijken Haarlem, Spaarnwoude speeltuin, Boerderij Haarlem, Boerderij Haarlem te koop, Zorgvrij restaurant, Onder de Platanen, Zorgvrij Spaarnwoude openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgvrij Informatieboerderij Zorgvrij Informatieboerderij 12 meter Jammer dat op maandag het restaurant dicht is.. maar verder blijft het fijn om langs ...
Dance Valley Dance Valley 2 km Dance Valley is the longest running day time dance festival in the Netherlands and wi...
ActionPlanet ActionPlanet 3 km Best. Day. Ever! Quad safari met oude mensen nou ja.... 50, jonge mensen achter in de...
Landgoed Waterland Landgoed Waterland 4 km Heel mooi. Eten is wat duurder maar omgeving geweldig
Recensies
Altijd een geweldige ervaring voor de kinderen. Een grote speeltuin en hier en daar wat dieren. In de zomerperiode staan de koeien buiten maar in het voorjaar is het in de stal gezellig druk. Er is voldoende parkeergelegenheid en het is goed aan te rijden/fietsen/wandelen. Het restuarant is ook aan te bevelen. Niet te veel verwachten maar precies wat je bij een boerderij verwacht. Twee tips voor toekomstige bezoekers: tip 1: er is een soort supermarktje met lokale producten. Hier kun je geweldig shoppen. Van kazen, vlees groentes en andere producten uit de regio. Tip 2: bij de receptie kun je voer kopen voor de kippen en geiten. Een groot succes bij mijn kinderen.
Leuke informatieve boerderij. Voor ieder wat wils en erg kindvriendelijk. Je kunt hier voor maar 1 euro een liter VERSE melk kopen. Er zijn vaak leuke activiteiten voor allerlei leeftijden. Daarnaast is het mogelijk een digitalespeurtocht te doen of door het spinnenbosje te lopen.
Kwam er zelf als klein meisje40 en nu weer met mijn kinderen en het is elke keer weer een feestje. M'n jongste is nu 2,5jr en kan van alles ontdekken in en rond de boerderij en zich vermaken in de speeltuin.
Echt een leuke plek voor kinderen om zich te vermaken. Binnen is er diverse info te vinden over dieren. Je kan een kijkje nemen in een bijenkorf, de koeien in de stal bewonderen en kijken hoe de koeien gemolken worden. Verder is er een klein streekwinkeltje te vinde waar je diverse etenswaren kan vinden. Tussen de dieren is nog een speeltuin te vinden kortom......voor een paar uur vermaak kan je hier zeker terecht
Met onze tweeling en opa en oma geweest. Vandaag voor de 2e keer. Ze vonden de kalfjes heel leuk. En gingen ze ook eten geven. Speeltuin super leuk. En ook leerzaam. Kortom we gaan zeker weer een bezoek brengen bij jullie.
Ontzettend leuk om heen te gaan samen met de kleinkinderen. Speeltuin, geurentuin, binnenspeeltuin gelegenheid, leerzaam en heerlijke horeca met vriendelijke personeel. We komen graag nog eens terug.
Erg aardige mevrouw achter de toonbank van het winkeltje. De zeepbellen die de lucht in worden geblazen door een machine vond onze zoon van negen maanden erg vermakelijk. Het restaurant heeft ons lichtelijk teleurgesteld. De naturelpannenkoeken hadden een kaassmaak gebakken in dezelfde pan als de kaaspannenkoeken, vermoed ik. En er zat een dode wesp op de bodem van een mok chocolademelk. Het kan niet anders dan dat deze hetzij al in de mok lag, of wellicht in het pak chocolademelk was gekropen. De meisjes van de bediening waren lief, maar maakten een onervaren indruk.
Ijsje eten, maar je kunt ook wat eten op het terras. Verder leerzaam voor de kleintjes over hoe het eraan yoe gaat op de boerderij
We hadden een boeren brood buffet. Goede kop soep voor af. Zeer lekker brood. 2 soorten kaas, wordt grillworst! En tonijn salade. Vers gebakken kroketten. We hadden allen melk vrij brood besteld. Dit brood was zeer droog... Het terras waar prima. Het personeel heeft geholpen met het aan elkaar zetten van 2 tafels ivm met de grote groep. Wc stonken maar waren wel schoon.
Altijd leuk om met de kleinkinderen naar toe te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid