facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INQAR Ad Melissant

INQAR Ad Melissant

Info

Met een wagenpark van ruim 200 auto's. Beschikken wij over het perfecte vervoermiddel. Of het nu voor 1 dag is of voor een periode van bv. 12 maanden het maakt voor ons geen verschil.

Geschiedenis

Met een autoverhuur park van ruim 200 auto's. Beschikken wij over het perfecte vervoermiddel. Of het nu voor 1 dag is of voor een periode van bv. 12 maanden het maakt voor ons geen verschil.

Autoverhuur Inqar Ad Melissant uw ideale partner in de autoverhuur. Voor elk doel de juiste auto! Kies een categorie en maak gebruik van onze online reserveringsmogelijkheden voor personen- en bestelauto's in binnen- en buitenland.

Adres: Heieinde 14, 5047SX Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013-5431564
Stad: Tilburg
Route: Heieinde 14
Postcode: 5047SX


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:30 - 15:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J&T Autolease J&T Autolease 3 km Uitstekende service
Van Mossel Autolease Van Mossel Autolease 3 km Zeer, zeer slecht, en onbeschoft.
Trouwbus Tilburg Trouwbus Tilburg 4 km Absoluut een aanrader! 2 mooie en stijlvolle VW T2 busjes, mooi en stijlvol ingericht...
Hertz Tilburg/Waalwijk / Flex Car rent Hertz Tilburg/Waalwijk / Flex Car rent 4 km Hulpvaardig, flexibel, vriendelijk! En top auto's!
Splendeur Limousines Splendeur Limousines 5 km Was allemaal goed geregeld! Vriendelijke chauffeur en een mooie en luxe limo! De meid...
Truckland Truckland 7 km Weer geweldige service geleverd door truckland
Recensies
Ik zocht tijdelijk naar een goedkope huurauto en kwam bij Inqar terecht. Mooie auto gehuurd, schoon en veel goedkoper dan bij de concurrenten. Ben geholpen door een zeer vriendelijke man. Top bedrijf. Zeker een aanrader! Een reviewer met passie voor fotografie.
Ik heb alleen ervaring met het huren van de bakwagens, over de personenauto's kan ik niks zeggen. Goede/schone wagens, vriendelijk en behulpzaam personeel en vooral: betere prijzen dan de concurrent! Zeker een aanrader als je iets moet vervoeren.
Super auto's, en een super huur prijs
Je betaald misschien ietjes meer dan bij de concurrent maar daar krijg je wel een puike auto voor.
Al jaren lang zeer tevreden. Met karnaval busjes en nu voor de wijnfeesten. Worden zeer prettig geholpen. Toppertje
Ook zakelijk altijd de beste keuze!! Ad en Jack top bedrijf en service
Hier moet je auto huren fijne zaak mensen die om mensen geven heel wat waard toch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid