facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trouwbus Tilburg

Trouwbus Tilburg

Info

Hip & Romantisch vervoer in een prachtige VWTrouwbus met chauffeur.

Geschiedenis

Uniek:
Klassiek trouwvervoer met een persoonlijke touch voor de mooiste dag van je leven!

Welkom op de Facebookpagina van Trouwbus Tilburg.
Zijn jullie op zoek naar speciaal vervoer voor jullie trouwdag, een (school) gala, verjaardag, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis?

Trouwbus Tilburg bied uniek romantisch vervoer in hippe retro Volkswagenbusjes uit de jaren 70 met chauffeur.

Iedereen kent ze wel, deze busjes uit de jaren zestig en zeventig. Wanneer deze busjes voorbij rijden, kijkt iedereen nog een keer om. Dat is toch wat jullie willen op jullie huwelijksdag!

De bussen hebben een stijlvol interieur en zijn voorzien van een hoekbank. Met deze VWbusjes genieten jullie van een zeer gezellige reis van en naar het stadhuis en feestlocatie.
Voor kinderen is het een groot feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco om te toosten.

Omdat je geen gedoe wilt op de mooiste dag van je leven, huur je je trouwauto bij een betrouwbare partij met een chauffeur die ruim 23 jaar ervaring heeft in de trouwbranche.

Trouwbus Tilburg is een professioneel bedrijf.


Wilt u Trouwbus Tilburg huren of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met mij op. [email protected] of 06-14276125

Adres:
Telefoonnummer: 0614276125
Stad: Tilburg



op zoek naar gerelateerd: Trouwvervoer bus, Trouwbus Nijkerk, Oldtimer huren Tilburg, Schoolbus huren bruiloft
Recensies
Absoluut een aanrader! 2 mooie en stijlvolle VW T2 busjes, mooi en stijlvol ingericht, vriendelijke en zeer behulpzame chauffeur, alles goed geregeld! Wij zijn beiden zeer tevreden over Trouwbus Tilburg!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Trouwbus Tilburg.

Tilburg verhuur van bijzondere auto's

openingstijden, locatie, vervoer. Trouwbus Tilburg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Trouwbus Tilburg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Trouwbus Tilburg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INQAR Ad Melissant INQAR Ad Melissant 4 km Ik zocht tijdelijk naar een goedkope huurauto en kwam bij Inqar terecht. Mooie auto g...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid