facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InMotion VR

InMotion VR

Info

Combining gamification and Virtual Reality technology to get you in motion!



"EnjoyVR biedt indrukwekkende Virtual Reality Experiences voor een origineel bedrijfsuitje of unieke groepsactiviteit in Nijmegen. Ook voor kinderfeestje of vriendenuitje worden we vaak geboekt. Gastvrij ontvangst in Nijmegen Centrum of op de locatie van jouw event."
Adres: Transistorweg 7, Nijmegen
Telefoonnummer: +31 85 888 2166
Stad: Nijmegen
Route: Transistorweg 7



op zoek naar gerelateerd: VR rehabilitation, Neuro Rehab VR, Real vr therapy, XR Health, Immotion VR, Vast rehab
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Health Valley Netherlands Health Valley Netherlands 121 meter Health Valley Netherlands is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health.
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - CWZ Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - CWZ 1 km Voor zover het oké is om naar een ziekenhuis te moeten is dit een prima locatie
GX Software GX Software 2 km GX is hèt softwarebedrijf voor organisaties die digitale kanalen persoonlijk willen m...
Planon Software Planon Software 2 km Het is echt heel leuk daar, ik kan het iedereen aanbevelen!
Radboudumc Verloskunde Radboudumc Verloskunde 3 km Welkom op onze facebook pagina; Radboudumc Verloskunde
First8 BV First8 BV 3 km Solide professionele club
Caya pessarium Caya pessarium 3 km Het Caya® pessarium is een niet hormonaal anticonceptiemiddel voor vrouwen die op een...
Swimcount Swimcount 3 km Swimcount een eenvoudige en betrouwbare vruchtbaarheidstest. Meet als enige hoeveel...
ExpertSwitch ExpertSwitch 3 km ExpertSwitch is de vooraanstaande IT-detacheerder voor .NET professionals.
ParkinsonNet ParkinsonNet 3 km Zowel Parkinson op Maat, ParkinsonNext en ParkinsonNet zijn voor Parkinsonians een ze...
Denkfysio Denkfysio 3 km Hoewel ze bij Denkfysio altijd internationale sprekers hebben met zeer aansprekende o...
City Clinics City Clinics 3 km Ben al enige tijd klant, er word de tijd genomen om de behandeling en de risico's met...
Extrah - Exclusive Training Acupuncture & Herbs Extrah - Exclusive Training Acupuncture & He... 4 km Ancient Knowledge from Classical textbooks � Informative Innovative Easy in use Im...
MijnKeerpunt, praktijk voor mindfulness MijnKeerpunt, praktijk voor mindfulness 5 km Individuele Training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) voor mensen die behoef...
Stichting Zahet Stichting Zahet 7 km Ben er nog niet vaak genoeg geweest om meer sterren gegeven en betere info . Word ve...
Recensies
Wat te doen in Nijmegen met 5 jongens in de leeftijd 11-12 jaar en 1 overmoedige van 8 jaar tijdens een studiedag van school? EnjoyVR biedt de ideale invulling! Grote praatjes vooraf en de taart zag er verrukkelijk uit, maar de weg ernaartoe was te spannend. Kandidaat nummer 2 wist beter hem te wachten stond en heeft de wandeling volbracht, maar met knikkende knieën. Heel stoer vonden de jongens hun instructrice die de wandeling aandurfde met een vrije val. Het was een spannende en goed verzorgde middag!
Voor ons familie uitje in Nijmegen een vr bril gehuurd van Enjoy VR. Leuke games, hele goede breng en haal service. Toen het ons niet in een keer lukte kwam er direct iemand om het nog masks uit te leggen . Leuke activiteit voor jong en oud
Wat een speciale ervaring. Leuke activiteiten met de VR bril. Vriendelijk ontvangst en fijne, persoonlijke begeleiding. Zeker een aanrader om te gaan doen in Nijmegen!
Gisteren met onze familie een geweldige VR ervaring gehad bij EnjoyVR. Samen genoten van de verschillende avonturen en uitdagingen. En natuurlijk veel gelachen om elkaar. Een aanrader!!
Aanrader! Er waren veel schermen dus je hoefte vrijwel niet op je beurt te wachten. De uitleg en begeleiding waren goed en er was altijd iemand bij om te helpen als je hulp nodig hebt. Er waren zowel individuele spellen als spellen die je met elkaar kon spelen.
Wat is dit fantastisch zeg!! Meteen de eerste ervaring, waarbij je ‘naar boven ging’ in een lift in een hoog flatgebouw en je daar een plank op moest lopen ‘naar buiten’ voelde zo realistisch aan, ook al weet dat het niet echt is. Je bent écht bang dat je naar ‘beneden’ valt…! Hierna beleefden we verschillend werelden waar je lekker rond kon kijken een prachtige boottocht ergens in Azie, midden in de jungle met olifanten om je heen, je kan het zo gek niet verzinnen of het kan. Maar daarna kwam het echte 'verslavende' stuk: spelletjes spelen!! Een schietspel, een boogschietspel eerst met en daarna tegen elkaar en wat ik het vetste vond is het nieuwe hippe spel 'Beat Saber'. Dit moet je echt eens ervaren: een geweldig leuk vriendenuitje Nijmegen. Wij werden begeleid door de eigenaresse Yvonne en die deed dit echt fantastisch! We komen zeker nog eens terug, want je kunt elke keer weer totaal wat anders doen daar.
Wij hebben een superleuke VR-ervaring gehad afgelopen zondag met z’n tweeën! Heel goed begeleid, gezellige praatjes gemaakt en echt genoten! Er is een heel divers aanbod aan spellen en dat maakt het ook zo leuk. Je waant je echt even in een andere wereld. Wij komen zeker nog een keer terug; aanrader als vriendenuitje Nijmegen!
Hele leuke eerste ervaring met een groepje pensionada's. Goede begeleiding en prima ontvangst. De tijd vliegt voorbij! We vonden het een beetje jammer dat er voor ouderen minder keus was uit meer culturele belevenissen zoals musea en stadswandelingen.
Ontspannen plek om een familie-uitje in Nijmegen te ondernemen, perfect voor families met tieners/pubers. Solo spellen mogelijk maar ook spellen waarbij je met het hele gezin samen kunt werken. Veel plezier gehad, onze kinderen willen vaker!
Gisteren een hele leuke ervaring rijker geworden met de hele familie, erg gelachen om elkaar en iedereen met hoogtevrees heeft er een PTSD moment bij door de plank . Vijandelijke orcs schieten in multi-player en een rondje om het circuit waren toch wel onze favoriet, een aanrader voor groepen waarbij de meeste geen /weinig ervaring met vr hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid