facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Zahet

Stichting Zahet

Info

Stichting Zahet biedt zorg en diensten aan in Nederland wonende hulpbehoevenden. De zorg wordt afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Geschiedenis

Zorg aan huis in eigen taal

wij bieden zorg en ondersteuning aan cliënten in hun thuissituatie. Ook bieden we dagopvang of tijdelijk zorg in ons prachtige gasthuis in Beek-Ubbergen aan.

Ons aanbod van diensten wordt geboden aan iedere zorgbehoevende, waarbij geen onderscheid gemaakt wordt in afkomst, cultuur of leeftijd. Echter één van onze specialiteiten is dat diensten worden geleverd in de moedertaal van de cliënt, waarbij rekening gehouden wordt met het geloof en de gewoontes van onze cliënten. Dit maakt de drempel voor allochtone hulpbehoevenden laag. Wij willen hiermee de adequate zorg bieden wat voldoet aan de wensen en behoeften van cliënten met een multiculturele achtergrond.

Als het in de thuissituatie (alleen) niet meer goed gaat kan met ook permanent bij ons verblijven in ons gasthuis in Beek-Ubbergen. Wij bieden onze gasten daar een comfortabele verblijf. Er is 24 uur per dag goede zorg aanwezig. Ook voor een verblijf van korte duur is men van harte welkom.

In ons gasthuis kan met ook terecht voor dagopvang/dagbesteding, voor één of meer dagdelen per week. De cliënten kunnen in het gasthuis gezamenlijk eten en er is een breed aanbod van activiteiten. Indien cliënt gedurende de dag behoefte heeft aan zorg, dan kunnen we dit uiteraard bieden. Eventueel kan men thuis worden opgehaald en teruggebracht.

Adres: Schependomlaan 83, 6543 XV Nijmegen
Telefoonnummer: 0247630420
Stad: Nijmegen
Route: Schependomlaan 83
Postcode: 6543 XV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MijnKeerpunt, praktijk voor mindfulness MijnKeerpunt, praktijk voor mindfulness 3 km Individuele Training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) voor mensen die behoef...
Extrah - Exclusive Training Acupuncture & Herbs Extrah - Exclusive Training Acupuncture & He... 4 km Ancient Knowledge from Classical textbooks � Informative Innovative Easy in use Im...
ParkinsonNet ParkinsonNet 4 km Zowel Parkinson op Maat, ParkinsonNext en ParkinsonNet zijn voor Parkinsonians een ze...
Radboudumc Verloskunde Radboudumc Verloskunde 4 km Welkom op onze facebook pagina; Radboudumc Verloskunde
City Clinics City Clinics 4 km Ben al enige tijd klant, er word de tijd genomen om de behandeling en de risico's met...
Denkfysio Denkfysio 5 km Hoewel ze bij Denkfysio altijd internationale sprekers hebben met zeer aansprekende o...
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - CWZ Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - CWZ 7 km Voor zover het oké is om naar een ziekenhuis te moeten is dit een prima locatie
Health Valley Netherlands Health Valley Netherlands 7 km Health Valley Netherlands is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health.
InMotion VR InMotion VR 7 km Wat te doen in Nijmegen met 5 jongens in de leeftijd 11-12 jaar en 1 overmoedige van ...
Swimcount Swimcount 10 km Swimcount een eenvoudige en betrouwbare vruchtbaarheidstest. Meet als enige hoeveel...
Caya pessarium Caya pessarium 10 km Het Caya® pessarium is een niet hormonaal anticonceptiemiddel voor vrouwen die op een...
Recensies
Ben er nog niet vaak genoeg geweest om meer sterren gegeven en betere info . Word vervolgt .
Een uniek centrum voor mensen met een handicap: mobiel, visueel, auditief of psychisch. Je ontmoet er lotgenoten, leert van hun ervaringen. Met zelfregie kun je een heel eind komen.
Ik heb hier stage gelopen en de stagebegeleider is echt een enorm lief, warm en betrokken persoon. De medewerkers en ook de bezoekers zelf zetten zich met hart en ziel in voor mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken.
Een plek voor mensen doet eff niet meer trekken
Gewoon een top plek. Geen aanmerkingen.
Ik volg meditatie. Super fijn!
Er was geen korte weg in te fietsen
Gastvrij centrum op prima bereikbare lokatie.
Echt een aanrader voor iedereen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid