facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GX Software

GX Software

Info

GX is hèt softwarebedrijf voor organisaties die digitale kanalen persoonlijk willen maken. Organisaties als NN, Ahold en WNF plukken hier de vruchten van.

Geschiedenis

GX Software is hét softwarebedrijf voor organisaties die digitale kanalen persoonlijk willen maken. Wij ontwerpen, regisseren en leveren de beste persoonlijke digitale ervaringen. Onze klanten zijn organisaties waar de klant centraal staat, die beter willen inspelen op terugkerend gedrag en veel afzonderlijke contactmomenten kennen. Support en service delivery processen zijn voor hen van groot belang. Integratie, stabiliteit en schaalbaarheid zijn dan ook cruciaal voor het behalen van succes.

Wij bieden oplossingen die in staat zijn om te handelen vanuit het perspectief van de klant, met ‘s werelds beste user interface en user experience. Onze software is daadwerkelijk in staat om bezoekers te identificeren, met hen te interacteren én over alle kanalen te integreren.

> Make digital personal.



"GX Software helpt organisaties hun digitale kanalen persoonlijk te maken. Wij geloven namelijk in de combinatie van software en services, om de beste persoonlijke digitale ervaringen te kunnen creëren. Wij maken hierbij onder andere gebruik van het content management systeem XperienCentral, het customer data platform BlueConic en de formulierenmodule InteractiveForms.Deze producten stellen onze medewerkers en partners in staat om de behoeftes van onze klanten perfect vast te stellen, daar de juiste oplossingen bij te kiezen en projecten succesvol af te ronden.En dat heeft dan weer ultieme digitale klantcommunicatie, hogere loyaliteit en meer omzet tot gevolg."
Adres: Wijchenseweg 111, 6538 SW Nijmegen
Telefoonnummer: +31 24 3888 261
Stad: Nijmegen
Route: Wijchenseweg 111
Postcode: 6538 SW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: GX Connect, Wiki gxsoftware, Engatta, Gx blog, XperienCentral
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planon Software Planon Software 838 meter Het is echt heel leuk daar, ik kan het iedereen aanbevelen!
First8 BV First8 BV 1 km Solide professionele club
ExpertSwitch ExpertSwitch 1 km ExpertSwitch is de vooraanstaande IT-detacheerder voor .NET professionals.
InMotion VR InMotion VR 2 km Wat te doen in Nijmegen met 5 jongens in de leeftijd 11-12 jaar en 1 overmoedige van ...
PowerShell-Support PowerShell-Support 4 km Use this platform to extend your PowerShell efforts to others which will enable them ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid