facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evergreen Veggies

Info

Fresh and healthy vegetarian food.

Adres: Goudsesingel 256 - 260 , Rotterdam 3011 KG, NL
Telefoonnummer: 010 841 2228
moc.liamg@seiggevneergreve
Stad: Rotterdam
Route: Goudsesingel 256 - 260
Postcode: 3011 KG


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 15:00-22:00
Zondag: 15:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: evergreen veggies iens, pani puri rotterdam, evergreen veggies recensies, light of india rotterdam, vegetarisch restaurant rotterdam, spirit rotterdam, light of india, vegetarisch eten rotterdam
Recensies
We hebben erg lekker en veel gegeten. Het is een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Het restaurant was leuk versierd voor kerst. De bediening was vriendelijk, maar het kon wat enthousiaster. Ook waren ze soms moeilijk verstaanbaar. Ook was het jammer dat er geen vegan toetje was. Dit had ik wel verwacht van dit restaurant. Maar als vervanging kregen we een kopje thee! Als je niet van pittig eten houdt, even melden dan proberen ze er rekening mee te houden. Ik vond het nog steeds pittig Al met al, was het een leuke avond met lekker eten. Voordelen: Goede prijs kwaliteit verhouding, Lekker eten Nadelen: Niet erg enthousiaste bediening, Geen vegan toetje.
Het viel erg tegen, bij de bestelling doorgeven werd niet gevraagd hoe pittig we het eten wilden, dus wij verwachtten dat het niet zo pittig zou zijn. Het was voor ons op twee gerechtjes na bijna oneetbaar zo pittig als het was. Er was in de zaal ernaast een groep waardoor er minder aandacht voor het a la carte restaurant was. Ik ben hier een paar jaar geleden ook geweest, toen werd ons gevraagd of we het pittig of mild wilden.
Gisteren hebben we hier gegeten en we zagen er naar uit: leuke kaart, alles vegetarisch en op de website veelbelovend maar wat een teleurstelling !!! Achteraf spijt dat we niet meteen rechtsomkeert maakten bij binnenkomst want het rook zeker niet naar lekker eten lees: er werd niet gekookt! en het restaurant was liefdeloos ingericht en geheel leeg. Toch een paar dingetjes geprobeerd en dat werd direct opgediend. Ik hoorde de 'ping' van de magnetron !! Het eten was oud, te gaar, taaie bloemkool door het opwarmen in de magnetron en de verschillende gerechten zagen er niet alleen bijna identiek uit: ze smaakten allemaal hetzelfde: VIES !!!! Na 3 happen zijn we dan ook opgestapt en naar huis gegaan. Als je dit op tafel durft te zetten en je laat mensen er ook nog voor betalen, dan heb je veel lef. Een absolute 'no go'.
Heerlijk vegetarisch gegeten..echt een aanrader!!!
We zaten in het vegetarische en biologische deel genaamd Evergreen Veggies. Het eten komt uit dezelfde keuken als Light of India, dus best knap als het echt 100% biologisch is, zeker voor de scherpe prijs. Het Evergreen Veggies deel ziet er modern uit, maar met een mooie traditionele wandschildering. De wc was niet zo fris, maar we waren er al om 16u en de schoonmaakster was nog bezig. Een verschoonkussen voor kleine kinderen ontbrak, maar dat kun je natuurlijk ook niet in ieder restaurant verwachten. Overigens hebben ze online enkele verlopen websites, wat een beetje onaantrekkelijk overkomt. Maar de belangrijkste zaken ware dik in orde; de bediening was heel aardig en behulpzaam en het eten was heerlijk. Ons lievelingsgerecht is shahi paneer; dit was een van de lekkerste tot nu toe. Ook het Thali menu was heerlijk, zeker voor de prijs. Met Rotterdampas kregen we 25% korting, maar ook zonder die korting was de prijs-kwaliteit verhouding prima in orde. We kregen ons eten snel, maar het was ook heel rustig omdat we er vroeg waren 16:00. Kortom: de belangrijke zaken; eten, prijs en service waren dik in orde.
Eten besteld bij Green Veggies, nooit aangekomen. Ik heb ze gebeld om na te vragen waar het eten blijft. Reactie: telefoon aannemen, aangeven dat ze gingen kijken hoe het mij mijn bestelling zit om vervolgens de telefoon naast de hoorn te leggen en niet op te nemen. Na 2.5 uur langs het restaurant gereden om ook daar schandalig behandeld te worden. Wij bestellen hier nooit meer en zetten ook geen stap meer binnen. Wie het wel aandurft, succes....
We zijn afgelopen donderdag hier wezen eten. Goede service, hartelijke personeel en lekker eten, vooral voor die prijs. En genoeg keuzen in vegetarisch eten. Mango lassie was hier echt heerlijk, vol van smaak. Restaurant ziet er heel netjes uit. Mooiste is dat vegetarisch gedeelte helemaal apart is van de vlees . Eigenaar zelf kwam ook even vragen of alles naar wens was. Hij vertelde dat hij beneden ook ruimte heeft en deze aan het verbouwen zijn voor mensen die vegetarisch zijn. Hij heeft ons ook een rondleiding gegeven. Hier gaan we zeker weer terug .
Heerlijk gegeten. De Brinjal Bhajee is wat ons betreft een aanrader. Gestoofde aubergine met fijne kruiden. Neem er wel Roti of -nog lekkerder- Nan brood bij. Stel je niet teveel voor van de zaal of de bediening, maar geniet vooral van het heerlijke eten!
Het eten was lekker maar veel te pitting zonder dat er vermeld stond dat het eten uberhaupt pittig zal zijn. Een deel van de bestselling werd ook niet bezorgd maar wel verrekend. Erg jammer. Ik had beter verwacht, maar kans is klein dat ik er nog eens bestel.
Na twee uur eindelijk het eten bezorgd. Geen excuses. Was koud en flauw van smaak. Zeker beter Indiaas gegeten elders.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Evergreen Veggies.

Rotterdam aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Goudsesingel 256 - 260 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Evergreen Veggies adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Evergreen Veggies. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Evergreen Veggies delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deli Tasty Deli Tasty 319 meter zeer leuke sfeer en goed eten. Natuurlijk is het niet de beste. Groete fles 1,5 lt e...
Umami Umami 323 meter Wat een gezellig restaurant. Het eten smaakt fantastisch en de bediening is erg vrien...
Eazie Eazie 324 meter Rotterdam Blaak
Chung Chung 553 meter Gisteren hebben we heerlijk gegeten bij Chung. Een 4-gangen verrassingsmenu voor een ...
Old Town Old Town 778 meter Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit en serveren ook Maleisische gerechten.
Food Labs Food Labs 780 meter Heerlijk lunch gegeten! Cadeau voor mijn verjaardag van mijn lieve vrouw. De foto’s s...
WOK TO GO WOK TO GO 891 meter Het was heerlijk ,lekker eten Altijd een goede keuze Wenn man in Rotterdam ist ,sol...
TwentySix TwentySix 953 meter
The World The World 1 km Ideaal om met je laptop even in een andere omgeving te werken. Prima koffie en goede ...
Warung Mini Warung Mini 1 km Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
Wagamama Wagamama 1 km Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
The Suicide Club The Suicide Club 1 km Heerlijk gegeten Maar om een gesprek te hebben is bijna niet mogelijk vanwege luide m...
Tropische Levensmiddelenmarkt Asha Tropische Levensmiddelenmarkt Asha 2 km Lekker eten en vriendelijke personeel
Small Asia Small Asia 2 km Kleine zaakje maar best wel duur, het eten valt mee niet om te zeggen heerlijk. Bij W...
Toko Express Toko Express 2 km Heerlijkste toko van Rotterdam, keer op keer super eten!
Lulu Oriental Food Lulu Oriental Food 2 km vriendelijke bediening, lekker gegeten.
Aqua Asia Club Aqua Asia Club 2 km Slechte ontvangst. Ze zien je staan bij de ontvangstruimte en laten je gewoon wacht...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid