facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warung Mini

Warung Mini

Info

Openingstijden:

Ma-Do 11:00 / 24:00
Vrij-Za 11:00 / 06:00
Zo 14:00 / 24:00

Adres: Witte de Withstraat 47 , Rotterdam 3012 BM, NL
Telefoonnummer: 010 404 7456
moc.inimgnuraw@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Witte de Withstraat 47
Postcode: 3012 BM


Openingstijden

Maandag: 11:00-00:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-06:00
Zaterdag: 11:00-06:00
Zondag: 14:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: warung mini menu, warung mini halal, warung mini rotterdam, warung mini den haag, warung mini bezorgen, warung mini amsterdam, warung mini ceintuurbaan, warung mini thuisbezorgd
Recensies
Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plexiglas plaat bij de kassa wat weg neemt van de charmes. Er zijn galantere oplossingen. Ook is er muziek voor wat extra sfeer. Voor de rest is het vrij efficiënt ingericht voor zowel de klant als personeel. Warung mini heeft 2 locaties aan de Witte de Withstraat Restaurant Witte de Withstraat 53 A Afhaal, Witte de Withstraat 47. Beide zijn afhaalrestaurants maar waar bij de een de nadruk op restaurant ligt, ligt bij de andere de nadruk op afhalen. We zijn blijven eten bij de "restaurant" locatie. Probeer er niet te komen met de auto want het verkeer is er niet meer op ingericht en naar een parkeerplaats zoeken is ook en ramp los van de hoge parkeer kosten als je er wel een vind. Warung is op loop afstand van metrostation Beurs, te bereiken met de tram metro en de randstadrail. Doorgaans is het personeel vriendelijk, vandaag viel op dat er een wat oudere stel naast ons een foutje hadden gemaakt met het bestellen waarbij een dame op leeftijd een hele grote kom sauto soep kreeg voorgeschoteld. Wij zouden daar natuurlijk niet om klagen ;p. In het geval van het dametje begrijpelijk dat ze het niet op zou krijgen alleen werd er niet mee gedacht maar meer uit belang van de toko zelf, een beetje jammer vind ik zelf. Het had naar onze mening vrij makkelijk opgelost kunnen worden door de te halveren, 1 deel nu op eten en de andere helft in een meeneem verpakking om het oude stel tegemoet te komen. We hadden een nasi moksi meti besteld en een sauto. De nasi zelf was op smaak, de kip was wat aan de droge kant, de fa chong droog en zelfs wat aan de taaie kant en de spek was oké. De had weinig smaak en was behoorlijk zout, de gekookte ei was het eigeel niet langer geel meer te lang gekookt. Daarnaast hadden we Dawet als drankje, het was goed naar smaak lekker zoet, maar het had wel wat kouder gemogen en de kokos/maïzena ontbrak. Wellicht een weloverwogen keuze omdat niet iedereen gek is op de extra kokos/maïzena. Misschien een strategische zet om beide varianten te kunnen aanbieden. De kwaliteit is hier beter geweest. Jammer dat het achteruit is gegaan wij kwamen hier met enige regelmaat. De prijs kwaliteit verhouding was hier voorheen beter en dus wat achteruit gegaan.
Minder dan redelijk. Deze zaak komt niet op de short-list voor mij. Zoutvlees was wat hard en taai. Bara kip was ok-ish, maar ook dit kwam niet in de buurt van hetgeen je hoopt en verwacht als je die Surinaamse vlag op de gevel ziet. Roti kip met extra kip bleek naderhand te zijn aageslagen als Roti kip speciaal. En speciaal was het zeker. Speciaal gierig. Ondanks het verzoek om extra kip waren er in totaal drie stukjes kip die waren gedrukt in een berg aardappel, witte kool en een ei. Die witte kool snapte ik echt niet. Hoezo geen kousenband? Daarnaast voelde de Roti plaat aan als een Turkse pizza. Andere dingen op de kaart heb ik niet geprobeerd, maar Roti is iig niet echt of echt niet hun ding. Broodje Zoutvlees, Bara kip, Roti Speciaal: EUR 19,85. En dat is dan gewoon heel irritant.
Broodje lever besteld, de smaak was nergens naar. Sauto besteld, bouillon was gaan lekken, lag een gedeelte in de tas. Nasi moksi meti, betaal je 13,50 en wat je ervoor krijgt, zie foto. Jus apart bijbesteld, niet meegekregen.
Saoto soepje is the way to go hiero! De rest van het menu is persoonlijk niet mijn smaak, kan je elders veel smaakvoller eten/halen.
Zojuist nasi met garnalen afgehaald, de garnalen liggen er letterlijk bovenop. De nasi is zo oud als wat! Smerig gewoon, dit is toch geen nasi meer. Gebeld naar Warung Mini, maar ze wilden niet met een oplossing komen, de kok zelf kwam aan de lijn en volgens deze meneer was de nasi vers gemaakt en we moesten maar even langskomen met de nasidat gaat moeilijk worden als je op 45 min. afstand woont. Voor ons in ieder geval nooit meer! Schande voor surinaams eten.
Een must visit in Rotterdam. De gele saus is heet dus opgepast.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, bami, pom, gebakken banaan met pindasaus en roti kip. Volle restaurant en gezellig knus
Zeer teleurstellende roti kluifjes: er zat amper saus bij en eigenlijk gewoon een homp puree ipv aardappelen. Het smaakte niet echt af . Jammer want ik verheugde me er zo op. Gelukkig was de teloh bakkeljau wel lekker. De bara gevuld met bakkeljau stond niet op de kaart. Na er zelf naar te vragen kregen we die wel en ook die was gelukkig ook goed. Zoals ik in andere reviews ook al las: niet meer wat het geweest is.
Vroeger kon ik echt genieten van de Warung mini, heerlijke saoto soep, baka bana en moksi meti. Nu Helaas was de kip van de moksi aan de droge kant, varken ook, baka bana was niet lekker van smaak. Saoto bouillon was lekker maar in het zakje zat 9/10e taugé en 1/10e kip : bami was oke maar niet byzonder. Al met al dus wel echt een tegenvaller. Het was ook erg druk en moest wat langer wachten dan gewend, opzich niet erg als de smaak van het eten dat had goed gemaakt. Ben echt teleurgesteld, sorry :
Tjauwmin met geroosterde kip en eentje met garnalen. Helaas smaakte de geroosterde kip niet vers en leek meer gestoomd. Niet de krokante kip die ik verwachtte. Tjauwmin fantasieloos, geen groente erdoor en een tikje klef. Helaas uitgeschoten met de five spices. Bakabana was gortdroog. Erg jammer, voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Warung Mini met het openbaar vervoer


Rotterdam, Westblaak 160 meter
32
Rotterdam, Westblaak 160 meter
32
Rotterdam, Museumpark 170 meter
125
23
7
8
Rotterdam, Museumpark 180 meter
125
23
7
8
Rotterdam, Eendrachtsplein 280 meter
125
23
32
4
7
8
A
B
C

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Warung Mini.

Rotterdam ındonesisch

openingstijden, locatie, vervoer. Witte de Withstraat 47 rotterdam fastfood kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Warung Mini adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Warung Mini. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Warung Mini delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Satebar Satebar 8 meter
Mini 53 Mini 53 16 meter Slechte zaak, communiceren niet. Laten je 2 uur bij een vieze tafel staan. Telkens wo...
Wagamama Wagamama 115 meter Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
KFC KFC 229 meter
Febo Febo 241 meter
Mc Donald's Mc Donald's 245 meter Welkom op de Facebookpagina van McDonald's Rotterdam Oude Binnenweg. Hier vind je all...
Dong Tay Dong Tay 321 meter Gewoon de lekkerste Vietnamese loempia's van Rotterdam. En dat als sinds 1986 geloof ...
Tosti House Tosti House 341 meter Het zijn panini’s en het is super lekker! Ook aardig personeel :
McDonalds Rotterdam Coolsingel McDonalds Rotterdam Coolsingel 351 meter Welkom bij de Facebookpagina van McDonald’s Rotterdam Coolsingel 207. Voor leuke info...
Kalok Kalok 366 meter Toen ze net daar waren zo het eten was niet normaal lekker....maar zo uit het niet w...
WOK TO GO WOK TO GO 432 meter Het was heerlijk ,lekker eten Altijd een goede keuze Wenn man in Rotterdam ist ,sol...
Sate Bar Sate Bar 440 meter
Burger King Burger King 456 meter
Old Town Old Town 503 meter Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit en serveren ook Maleisische gerechten.
Small Asia Small Asia 506 meter Kleine zaakje maar best wel duur, het eten valt mee niet om te zeggen heerlijk. Bij W...
Java Plaza Java Plaza 585 meter
Sari Koering Indonesisch Sari Koering Indonesisch 620 meter Zeer lekker gegeten! Voor sfeer en gezelligheid is er nog werk aan de winkel.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid