facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Asia Club

Aqua Asia Club
Adres: Holland Amerikakade 106 , Rotterdam 3072 MC, NL
Telefoonnummer: 010 237 4980
Stad: Rotterdam
Route: Holland Amerikakade 106
Postcode: 3072 MC



op zoek naar gerelateerd: aqua asia halal, aqua asia iens, aqua asia rotterdam parkeren, aqua asia den haag, aqua asia kerst, aqua asia rotterdam menukaart, aqua asia all you can eat, club aqua asia bv
Recensies
Slechte ontvangst. Ze zien je staan bij de ontvangstruimte en laten je gewoon wachten tot je uiteindelijk na een aantal minuten, maar naar hun toe loopt. Je betaalt hier Michelin ster prijzen, maar je krijgt Shabu Shabu eten voorgeschoteld. De sushi rollen had ik wel wat groter en beter gevuld verwacht voor deze prijzen. Ze lijken wel op een loempiarol van de Vietnamees van het Hofplein. Bij een steaktartaar zitten er maar 6 stukjes vlees. De mensen die het hier lekker vinden hebben totaal geen smaak of hebben nog nooit goed gegeten. Wat ook niet raar is als je met joggingpakken en badslippers komt eten. Het is meer een high-end clubhuis, dan restaurant. Ik was met 2 personen 200€ kwijt, dat is mij bij andere gerenommeerde restaurants niet eens gelukt. Ik vind het niet erg om er goed voor te betalen, dan wil ik wel waar voor mijn geld. Tip: Mensen geniet van je geld geef het beter uit aan een goed restaurant die het verdient. Als ze mij hier gratis zouden laten eten, zou ik er niet eens voor terugkomen.
Hier niet komen! Zonde van je geld en je gaat ontevreden en hongerig weg. De kip was in een veel te zoutige saus gebakken waardoor we na een paar hapjes niet eens verder konden eten. Hebben bijna alles laten staan. De kip spiesen waren ook niet in orde. Niet goed door gebakken. Blunder op blunder. Als bijgerecht gebakken rijst genomen. Er was echter geen sprake van gebakken rijst. Het was witte gekookte rijst met wat kruiden en sesamzaadjes eroverheen. Ook was de rijst qua smaak niet in orde. Smaakte nergens naar, of als ik wat moet zeggen: dan naar het water waarin de rijst gekookt is. Ook was deze portie rijst bedoelt voor een kind van 3 jaar en niet voor een volwassene. Veel te kleine portie, vooral voor dat geld. Toen we het restaurant verlieten voelde we ons best afgezet eigenlijk aangezien je best wel wat moet betalen. Als het eten in orde is maakt dat niet uit. Maar zoveel neer moeten tellen voor smakeloos, zoutrijk eten? We hebben bijna alles laten staan omdat het gewoon echt niet te eten was. Vrijwel meteen voelde partner en ik ons moe en loom. We besloten maar meteen naar huis te gaan aangezien we ons extreem moe voelde na die paar happen in het restaurant. We hadden dit nooit meegemaakt. Vermoed dat er een bacterie of iets in het eten zat waardoor we ons zo hondsmoe voelden. We zijn thuis meteen in slaap gevallen en pas de volgende dag wakker geworden. Beide namen we hetzelfde gerecht en het kan dus niet anders dat er wat behoorlijk mis was met het eten. Kom hier niet mensen. Spijt spijt spijt!
Ontvangst slecht, je mag 10 minuten wachten en dan komt iemand je ophalen. Een excuus dat je moest wachten krijg je niet. Menu kaart had veel sojasaus vlekken en ranzig om aan te raken. Bediening heel onervaren die het eten neerlegt en wegloopt. Als je 25€ voor 8 stuks sushi betaald verwacht ik toch een uitleg over het eten. Kaart is niet heel uitgebreid. Eten is prima, maar verwacht geen high end super dupy sushi rollen! Ps: 3 rollen + 1 gyoza is 80€
Tweede keer dat ik hier gegeten heb. Eerste keer viel me al op hoe plakkerig de sushi rijst was en hoe het plakt aan het bord. Vond de sushi het toen niet waard. Overpriced en laag van kwaliteit. Enige aanrader was de Dynamite shrimp zoals op de foto. Vandaag was nogmaals een terugstelling. Werden letterlijk weggestuurd omdat er “een andere groep stond te wachten” en alleen onze tafel daarvoor beschikbaar was. Er zaten nog mensen te eten en er werden borden weggehaald door personeel. Belachelijk voor een tent waar je van de kaart af bestelt en niet 2,5 zit tijd hebt zoals een all you can eat. Tevens ook slechte klantenservice. Nog nooit zoiets meegemaakt. Wil je lekkere sushi? Zat andere lekkere tenten in de buurt. Zoals restaurant MOOD, zit paar meter verder, de sushi daar is een wereld van verschil. Tweede en laatste keer Aqua Asia.
De hele vibe hier klopt niet. Zou high end moeten zijn maar je betaalt gewoon vooral veel voor weinig eten dat niet heel indrukwekkend is. Mensen komen hier vooral om gezien te worden lijkt het, voor hetzelfde geld heb je op een andere plek naar mijn mening een leukere avond. 28 euro voor 8 maki van deze kwaliteit is gewoon oplichterij.
Eten: het eten was lekker, 7/10. Voor deze prijs had ik een hogere verwachting. Toetje: niet het waard. Smaakloze meloen en aardbeien, de mochi was diep vries/industrieel, te dun. Jammer. Ik heb beter ooit geproefd. Bediening: mag vriendelijke en gastvrije. Er kwam niemand ons vragen voor een toetje of om de borden op te ruimen. Wij moesten roepen. Personeel: 2 dames aan het werken. Eentje praat veel te zacht, dat je niks hoor en de ander was koud en ongezellig. Lange nagels: Vies. Ciao!
Mijn favoriete asian cuisine in Rotterdam! Het eten is altijd heerlijk en van topkwaliteit! De bediening is attent en het interieur amazing! Dineren met een prachtig uitzicht, love it!
Bij aankomst 45 minuten moeten wachten voor er een tafel vrij kwam terwijl we hadden gereserveerd. De sushi had weinig smaak en vind de prijs/kwaliteits verhouding niet goed. Personeel was wel vriendelijk en begrip vol. Aqua Asia wordt veel overgesproken echter voor goed eten zal ik het afraden. Tenzij je gaat om te zien en gezien te worden ben je wel op de juiste plek.
Nog nooit zo heerlijk sushi gegeten en ik heb toch bij heel veel sushi restaurants gegeten! Wat heb ik toch een geweldige leuke avond gehad! Bediening erg vriendelijk! De alcoholvrije cocktails heerlijk! Vooral de sushi met zalm en asperges echt een aanraden! De prijs viel me erg mee! Eerlijk gezegd snap ik de negatieve reviews echt niet!! Ik kom hier zeker terug!
Op uitnodiging naar deze mooie zaak geweest en hebben heerlijke nieuwe smaken ontdekt . Bediening was meer dan goed en het eten was zeker lekker , we hbb alvast genoten in goed gezelschap We komen zeker eens terug ! Helaas kan ik niks melden over prijs - kwaliteit daar wij uitgenodigd waren Parkeren: Grote overdekte parking van shopping hall Rolstoeltoegankelijkheid: Parking is dichtbij met lift en deur entree is groot genoeg
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aqua Asia Club met het openbaar vervoer


Rotterdam, Erasmusbrug 430 meter
20
Rotterdam, Willemskade 470 meter
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aqua Asia Club.

Rotterdam aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Holland Amerikakade 106 rotterdam loungebars kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aqua Asia Club adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aqua Asia Club. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aqua Asia Club delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Azura Azura 133 meter De beste sushi die ik ooit gegeten heb. En genoeg keuze als je net als mij geen vis l...
Lulu Oriental Food Lulu Oriental Food 625 meter vriendelijke bediening, lekker gegeten.
Pmc Lounge Pmc Lounge 629 meter Oplichters Oplichters en nog eens Oplichters, ik zag een reclame voorbijkomen op tikt...
Toko Express Toko Express 1 km Heerlijkste toko van Rotterdam, keer op keer super eten!
Ter Marsch & Co Ter Marsch & Co 1 km Heerlijke burgers, super Friet en fijn personeel.
Warung Mini Warung Mini 1 km Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
Wagamama Wagamama 1 km Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
Eau Lounge Eau Lounge 1 km Prachtige feest locatie!!! Knus en gezellig We hadden een top avond. Alles goed verzo...
Old Town Old Town 2 km Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit en serveren ook Maleisische gerechten.
Small Asia Small Asia 2 km Kleine zaakje maar best wel duur, het eten valt mee niet om te zeggen heerlijk. Bij W...
WOK TO GO WOK TO GO 2 km Het was heerlijk ,lekker eten Altijd een goede keuze Wenn man in Rotterdam ist ,sol...
Asian Fusion Asian Fusion 2 km Heel lekker korean bbq en sushi gegeten! De rauwe vlees en vis porties waren niet te ...
Mondial Lounge Mondial Lounge 2 km Vertaald door Google Luidruchtig Origineel Noisy
Stockholm Stockholm 2 km Locatie is top en het personeel super vriendelijk. Het eten vonden we echter matig. B...
Cafe Pardoen Cafe Pardoen 2 km Pardoen is een plek vol passie. Men komt samen voor bier, maar ook voor de mensen. Ee...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid