facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deli Tasty

Deli Tasty
"Deli Tasty is een Vietnamese restaurant in Rotterdam. Wij serveren en bezorgen het beste van de Vietnamese traditionele keuken voor een vriendelijke prijs."
Adres: Meent 40 , Rotterdam 3011 JL, NL
Telefoonnummer: 10411116
Stad: Rotterdam
Route: Meent 40
Postcode: 3011 JL


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: deli tasty menukaart, pho rotterdam, daily tasty menu, pho hanoi, vietnamees rotterdam, spring rolls rotterdam, deli tasty iens, little v rotterdam
Recensies
zeer leuke sfeer en goed eten. Natuurlijk is het niet de beste. Groete fles 1,5 lt en soup 18 € normaal prijs
Vietnamees eet huisje. Vind de pho heel lekker. En de koude koffie is ook heel geurig. Ik merk dat het iets minder is geworden de koffie. Ik zie wel dat er een leuke actie is. Misschien maar een keer weer proberen. Ik verheugde me erg om weer bij Deli Tasty te kunnen eten. Voor mij heeft Deli tasty de beste pho van Rotterdam. Helaas lijkt de keuken niet meer hetzelfde als voorheen. Smaak van de pho is flauw en de andere gerechten. De gerechten zijn ook stuk kleiner geworden. De bubble drank zijn wel mooi en lekker gemaakt. Heerlijk gegeten bij Deli Tasty. Vermicelli deluxe is lekker. De vermicelli is warm met de vissaus wordt het een licht en koud gerecht. Als vlees zit er gebakken spek bij en een stokje gehaktvlees en 2 hele dunne loempia. Smaken zijn over het algemeen goed. Hele team bediening bestaat uit 3 heren. Behulpzaam en vriendelijk. Lekkere verse cocosnoot en een warm vietnamese koffie is ook een aanrader!
Dit is één van m’n favoriete eet tentjes als het gaat om lekker Aziatisch eten! Een kleine prijs voor veel! Heerlijke kwaliteit foodies, vriendelijk personeel, sfeervolle inrichting en typische Vietnamese drankjes om het af te maken. Bedankt en tot snel weer!
Fantastisch restaurantje. Ik zat met een vriendin wat door Rotterdam te sloffen en de sfeer van deze plek sprak ons gelijk aan. Het eten was aan de goedkope kant en echt zalig! De foto’s zijn van slechte kwaliteit maar het zag er super lekker uit. Ze bieden ook bubble tea aan voor €2,50 wat goedkoop is vergeleken met dat van boba winkels, en het was ook nog eens lekker. Het personeel was vriendelijk en sociaal; aan de jonge kant en ik geloof dat een van hun Engels sprak. Ik voelde me erg welkom en de sfeer was echt heel gezellig. Ik woon niet dichtbij Rotterdam maar als het ervan komt zou ik zeker terugkomen! :
Het eten was lekker en de service was geweldig. De meneer die ons hielp gaf ons zijn aanbevelingen en deed zijn best om ons thuis te laten voelen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!Eten: 4/5
Altijd vriendelijk personeel. We hoeven nooit lang te wachten en het smaakt altijd super! Fijn dat de sausjes op tafel staan zodat je zelf nog wat pit kan toevoegen, mocht je dit missen. Gezellig, klein restaurantje met een leuke inrichting. Niet echt geschikt om de hele avond uitgebreid te tafelen, maar meer voor een snelle hap. Wel jammer dat de studentenkorting niet meer geldig is.
Van de vele Vietnamese tentjes in Rotterdam, is Deli Tasty een van de goedkoopste . De bediening is jong en bestaat veelal uit studenten die Engels spreken, maar dat was voor mij geen issue. Hier moet je zeker eens een keer de carpaccio bò tái chanh uitproberen. Fris door de saus en knapperig dankzij de gefrituurde uitjes . Daarnaast zijn natuurlijk de lenterollen met garnaal: gỏi cuốn, de speciale beef noodlesoup, genaamd phở bò đặc biệt en de Vietnamese ijskoffie cà phê sữa đá de classics .
Geur van de keuken zodra je de drempel over stapt. Heerlijk, waan je direct in de oosterse keuken. Voorgerechten waren klein van stuk maar de hoofdgerechten waren groot genoeg. Smaak is prima en niet duur.
Het eten is prima maar de bediening laat te wensen over. Duurt te lang voordat iemand de bestelling op komt nemen. Tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht duurt ook een eeuwigheid. Had graag nog een nagerecht willen nemen maar niet gedaan, als ik bijna moet gaan smeken of iemand bereid is die op te nemen.. laat maar zitten dan.
Leuk Vietnamees restaurant lekker drankjes en goede spareribs. Let wel op er staat geen alcohol op de kaart.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Deli Tasty.

Rotterdam vietnamees

openingstijden, locatie, vervoer. Meent 40 rotterdam aziatisch fusion kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Deli Tasty adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Deli Tasty. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Deli Tasty delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Umami Umami 151 meter Wat een gezellig restaurant. Het eten smaakt fantastisch en de bediening is erg vrien...
Chung Chung 237 meter Gisteren hebben we heerlijk gegeten bij Chung. Een 4-gangen verrassingsmenu voor een ...
Pho Hanoi Pho Hanoi 288 meter Service niets op aan te merken mevrouw die ons bestelling aan nam was heel aardig en ...
Boguette Boguette 291 meter Leuk klein en gezellig vietnamees zaakje met wat tafels in de binnen ruimte. Met voor...
Little V Little V 302 meter Vandaag gaan eten, verrassingsmenu voor twee personen, heerlijk eten, ruim voldoende ...
Eazie Eazie 314 meter Rotterdam Blaak
Evergreen Veggies Evergreen Veggies 319 meter We hebben erg lekker en veel gegeten. Het is een zeer goede prijs kwaliteit verhoudin...
Noodlesoup & Baguette Noodlesoup & Baguette 444 meter Vriendelijke en kundige bediening (weet goed wat wel en niet voor een bepaalde allerg...
Food Labs Food Labs 513 meter Heerlijk lunch gegeten! Cadeau voor mijn verjaardag van mijn lieve vrouw. De foto’s s...
Old Town Old Town 566 meter Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit en serveren ook Maleisische gerechten.
District A District A 630 meter Als je echt lekker en makkelijk wilt eten moet je hier zijn! Je kunt ervoor kiezen ge...
TwentySix TwentySix 635 meter
WOK TO GO WOK TO GO 637 meter Het was heerlijk ,lekker eten Altijd een goede keuze Wenn man in Rotterdam ist ,sol...
Mai Son Mai Son 776 meter
Dong Tay Dong Tay 870 meter Gewoon de lekkerste Vietnamese loempia's van Rotterdam. En dat als sinds 1986 geloof ...
The World The World 951 meter Ideaal om met je laptop even in een andere omgeving te werken. Prima koffie en goede ...
Miss Saigon Miss Saigon 970 meter Goed restaurant, lekker gegeten . Goed personeel. Top!
Warung Mini Warung Mini 1 km Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid