facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Firma Nijmegen

De Firma Nijmegen

Info

Lekker vers, goed eten en drinken met je vrienden, familie of collega's. Wij houden van huisgemaakt, verrassend en duurzaam.

Geschiedenis

Houd jij ook van lekker vers en goed eten met je vrienden, familie of collega's? Kom dan naar De Firma! Shared dining in Nijmegen; samen het leven vieren. Geïnspireerd op het beste streetfood van over de hele wereld! www.defirmanijmegen.nl

We hebben uiteenlopende koffies, schenken graag een glas fantastische wijn en verassen je ongetwijfeld met de verscheidenheid aan dranken. We serveren een hele vis aan tafel waar je met vrienden/familie heerlijk van kunt genieten. De Firma is dé plek voor iedereen die zich jong voelt en ervan houdt om verrast te worden en het leven te vieren.

In de aperitivobar kun je je onderdompelen in de fijnste cocktails. Laag in alcohol, te gek van smaak! Borrelen? Zeker langskomen!
Ook voor een High Tea zit je bij ons goed. Hartige sandwiches met zoetigheden van Süss gebak, en daarbij zoveel thee als je maar lust! Glaasje Cava erbij?

We maken alleen gebruik van verse producten, waarvan wij het liefst hebben dat ze uit de regio komen. Maar als we een stukje verderop betere producten kunnen krijgen, hebben we die extra moeite er graag voor over.

Adres: Lage Markt 47, 6511 VK Nijmegen
Telefoonnummer: 0243226040
Stad: Nijmegen
Route: Lage Markt 47
Postcode: 6511 VK


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 01:00
Dinsdag: 17:00 - 01:00
Woensdag: 17:00 - 01:00
Donderdag: 17:00 - 01:00
Vrijdag: 17:00 - 01:00
Zaterdag: 17:00 - 01:00
Zondag: 17:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Ultimo Nijmegen, Ultimo Nijmegen Menu, Wijnbar Nijmegen, GLASWERK Nijmegen
Recensies
Hier veganistisch gegeten met twee anderen. We kregen een verrassingsmenu, soort shared dining, en werkelijk alles was heerlijk! Er was echt veel aandacht aan besteed. Hier ga ik absoluut nog vaker eten.
Wat een fantastisch restaurant met een heerlijke sfeer. Briljante smaken combinatie en goede bijpassende wijnen. Anne-Marit verteld vol passie over de wijnen die ze schenkt! Heel tevreden!
Ontzettend lekker gegeten. Heel leuk personeel, Dewi heeft ons veel verteld over de wisselende gerechten en de wijnen. Verfrissend, mooie gerechten. Goede ambiance, kom hier zeker snel terug!
Veel reviews over langzame bediening en kleine porties. Dit snap ik wel. Wel heel vriendelijk personeel en het eten was prima!
Vandaag voor de derde keer bij De Firma geweest en dit was wederom een succes. Heerlijk eten en fijn dat er genoeg keuze is uit verschillende gerechtjes zowel vlees, vis en groente. Er wordt aangeraden om 2,5 gerechtje per persoon te bestellen, dit was in ons geval voldoende, want we zaten niet te vol maar waren wel voldaan. Als afsluiter op aanraden van onze gastheer de yoghurt mousse met basilicum dressing geprobeerd: heel lekker! Het personeel is enorm gastvrij en bekwaam en de sfeer is ook fijn. Het eten kwam goed op tijd. Al met al een aanrader!!
We gingen hier eten om twee verjaardagen te vieren en hadden, gezien de reviews, hoge verwachtingen. Deze werden echter compleet niet waargemaakt. We hebben heel lang in het restaurant gezeten en minimaal 1 uur op elke gang moeten wachten. Dit probleem speelde bij meer tafels, wat er toe leidde dat we omringd werden door ongeduldige gasten. Niet bepaald een sfeermaker. Al helemaal niet als je constant naar je gezelschap moet schreeuwen om je verstaanbaar te maken. Ook het eten vonden we niet goed. Er werd ons aangeraden het 4 gangen menu te nemen. Dit was totaal niet lekker, niet goed bereid en behoorlijk weinig voor het personen aantal. Omdat we grofweg alleen maar rauwe groenten met feta-spread en enkele andere liflafjes voorgeschoteld hebben gekregen, snappen we niet waarom we een totaal van 255 euro hebben moeten betalen. Een koolraap en wat bieten zouden naar onze mening goedkoper te bemachtingen kunnen zijn. En zoals we al hadden vermeld kunnen die extra kosten niet veroorzaakt zijn door de bereidingswijze. Uiteindelijk was het onze bediening die ons af en toe wat ook valse hoop gaf en ervoor zorgde dat we niet zijn opgestapt. Wij begrijpen dat dit probleem niet bij de bediening, maar volledig bij de keuken/ managment ligt. We hebben de gebreken gedurende het eten netjes aangegeven, maar er kwam geen verandering. Na afloop kregen we een tegoed bon voor als we ern volgende keer bij De Firma zouden gaan eten, maar omdat wij dit niet van plan zijn, hebben we hier niet veel aan. We zijn echt niet snel ontevreden over restaurants en hebben ook totaal geen afkeur tegen vegan of vegetarische gerechten, maar gisteren avond was een "never again".
We waren met een groep en kozen een verrassingsmenu. Drie gangen met van alles wat. Hoewel het eten op zich qua smaak niet verkeerd was, was het qua hoeveelheid niet genoeg om de honger te stillen, en vooral het dessert duurde erg lang 40 min voor dit dessert was wel wat te gortig: we kregen voor acht man steeds voor ongeveer vijf personen. De bediening was echter wel erg vriendelijk en er was een ruime keuze aan dranken. De prijs van €45 p. p. vond ik hoog voor wat we kregen; ben daarna nog even langs de drive-in gereden om de honger te stillen.
Op aanraden van een van de dames zijn we hier gaan eten omdat dit in het verleden een erg leuk tentje is geweest. Het ontvangst was leuk, handje en een glaasje bubbels vanwegen de opening. Dus het begin was goed. Het idee van shared dining was leuk, echter waren de meeste gerechten te klein om te delen. Wat wij tegen vonden vallen qua gerechten waren de broodjes met dips, het waren gewoon kleine simpele bolletjes waar je 1 euro voor betaalde per stuk, zelfde gelde voor de dipsausen. Ik had lekker vers bruin of speciaal brood verwacht bij een prijs/zaak als dit. De frieten met truffel en parmezaanse kaas hadden geen truffel, althans alle vier hebben wij het niet geproeft. Ook de hoeveelheid was niet echt voor te delen. De short ribs waren ook een tegenvaller, het was niet erg bijzonder vlees en wederom erg weinig. Er stond bij dat er prei bij zou zitten, dat was bij ons niet het geval. Het waren twee verbranden bosuitjes. De gamba's in bacon waren qua smaak ook niet je van het. De maïs koekjes en de beef in soja saus waren wel erg lekker. Dus mocht je hier gaan eten bestel zeker deze twee gerechtjes. De grote salade was ok, maar ik vond het meer een kleine salade. De ober/eigenaar was wat ons betreft iets te 'attent'. Elke keer als we ons glas leeg hadden stond hij binnen enkele seconden bij de tafel om nog extra drank te verkopen. Ook bestelde een van de dames een glas wijn en probeerde hij de fles aan de twee heren aan te smeren. Wij dronken die wel effe leeg zei hij. Terwijl we al aan het bier zaten. Iets te pusherig dus. Verder maakte de bediening enkele fouten. Ons eten werd bij de buren geserveerd. Er werd vertelt dat er nog een gang aan zou komen terwijl we niks meer hadden bestelt. Beide is niet erg maar komt niet lekker over zeker met de rest van de avond in je achterhoofd. De nieuwe menu kaart vond ik qua lay-out niet erg prettig om te lezen. Miste het overzicht en dat hadden wij allemaal. Wat ons betreft geen aanrader en een hoop te verbeteren voor het nieuwe concept van de Firma!
Ronduit slecht, een maand van te voren gereserveerd, kunnen we niet van de kaart eten maar een vast menu. 19:00 gereserveerd 21:00 uur voorgerecht op tafel , worden ergens boven geplaatst maar dat houdt schijnbaar in dat je dan geen aandacht meer krijgt. Lang op de drankjes gewacht, de laatste biertjes waren zelfs niet meer koel, 1 persoon eet geen kaas , doe dan ook geen parmesaanse op je frieten, pittige mayonaise blijkt flauw te zijn , ook de rest van het eten is weinig apart, gouden bieten blijken te rauw keihard , rest van het eten was lauw flauw maar wel enigszins te pruimen. Desert : koude gerechten niet op een warme schaal presenteren en geen warme desert bordtjes indienen... Personeel deed aardig moeite maar blijkt weinig geschoold .ze waren vriendelijk dat maakt wat goed en daarvoor is de ene ster: Kortom geen aanrader voor mij , een behoorlijke miskleun...
Kortgeleden besloten hier met zn vieren naar toe te gaan en we hebben ons laten verrassen door het plate-share idee - en dit is ons heel goed bevallen! Heerlijke gerechten waarbij rekening werd gehouden met een van mijn tafelgenoten die geen vis eet. Heerlijke, nieuwe gerechten bestaande uit aparte maar goede combinaties aan mooie producten! Prijstechnisch bovengemiddeld voor mijn doen - maar dat was het zeker waard. Lekker tafelen, fijne sfeer, goede gastheren en -dames - kortom; een avond om van na te genieten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Firma Nijmegen.

Nijmegen restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Lage Markt 47 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Firma Nijmegen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Firma Nijmegen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Firma Nijmegen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fyrley Foodbar Fyrley Foodbar 69 meter Mooi terras en lekker lang in de zon. Kwaliteit / prijsverhouding maken ze niet helem...
De Pelgrim De Pelgrim 141 meter Het eten, de sfeer en de bediening is heel goed en fijn. Het is alleen de prijs en he...
De Hemel De Hemel 151 meter Een fijne plek met een gezellige sfeer! Het personeel is erg vriendelijk en sociaal, ...
Café In De Blaauwe Hand Café In De Blaauwe Hand 201 meter Wauw! Het oudste cafe van Nijmegen. Wat een gezellige plek en wat een heerlijke biert...
De Waagh De Waagh 218 meter Ontzettend lekker gegeten. Vooral het dessert was een geschenk uit de hemel. Het broo...
Le Figaro Le Figaro 218 meter Café Le Figaro, een cafe restaurant gelegen aan de Waalkade met uitzicht op de Waalbr...
De Bruijn Lunchen op de Markt De Bruijn Lunchen op de Markt 238 meter Een erg leuk concept, van allemaal kleine gerechtjes en een gezellige sfeer, de uitpa...
Wijncafé Pinot Wijncafé Pinot 259 meter Na een lange dag stadsduiven spotten en stoeptegels tellen plofte ik neer bij Pinot. ...
Café Camelot Nijmegen Café Camelot Nijmegen 270 meter Even een snelle lunch gedaan hier. Bestelling werd snel opgenomen, allergie werd netj...
Café de Blonde Pater Café de Blonde Pater 274 meter Een gezellig plekje in het hart van de oude stad van Nijmegen. Redelijke prijzen en t...
Gelagkamer restaurant Nijmegen Gelagkamer restaurant Nijmegen 274 meter Heerlijk en goed gegeten. Ook de bediening was er prima. We hebben hier heel gezellig...
Karel Nijmegen Karel Nijmegen 274 meter Genieten in het knusse stadshart van Nijmegen. Drank, spijs & slapen op een prachtige...
Hotel de Prince - Restaurant Sixty-Four Hotel de Prince - Restaurant Sixty-Four 278 meter Ze hebben een goed en leuk concept. In hartje centrum Nijmegen. Met echt zeer sfeervo...
ToKokoro Ramen ToKokoro Ramen 279 meter Wat een leuke ramen zaak, eigenaren zeer vriendelijk, gastvrijheid was ongekend en et...
Cafe Biessels Cafe Biessels 287 meter Zeer gezellig café restaurant. Heb er superrrr lekker gegeten. Dirty fries is ech...
The Bite Club The Bite Club 310 meter Erg leuk, goede service en lekker vlees. Wij hadden een wagyu bavette. Ontzettend mal...
Restaurant De Nieuwe Winkel Restaurant De Nieuwe Winkel 325 meter Gister avond hier gegeten: wat een ervaring. Bij binnenkomst werden we begroet en voo...
The Tosti Club The Tosti Club 348 meter Tosti's zijn echt lekker. Je moet zelf binnen bestellen, maar dat is juist wel handig...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid