facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karel Nijmegen

Karel Nijmegen

Info

Genieten in het knusse stadshart van Nijmegen. Drank, spijs & slapen op een prachtige plek!

Geschiedenis

Knus stadshotel aan de historische Grote Markt met Grand Cafe voor ontbijt, lunch, borrel en diner!

Schitterend gelegen in het stadshart en het absolute middelpunt van Nijmegen, omringd door vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Op zaterdag en maandag vindt u de schilderachtige markt voor de deur. Vanuit Hotel-Grand Café Atlanta kijkt u uit over de grote Markt met het prachtige historische Waaggebouw. Op loopafstand bevinden zich o.a. de gezellige Waalkade met het Holland Casino, Concertgebouw de Vereeniging, de Stads-schouwburg en diverse bioscopen. De bewaakte parkeergarage "de Eiermarkt" bevindt zich op ongeveer 75 meter afstand en de bushalte op 50 meter.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over 5 eenpersoons- en 12 tweepersoonskamers. De kamers zijn allen comfortabel ingericht en voorzien van bad en / of douche, toilet, kabel-televisie, radiowekker, kluisje en telefoon. 14 van onze kamers zijn per lift te bereiken. De kamers beschikken tegen betaling tevens over draadloos internet via een KPN Hotspot.

Adres: Grote Markt 38-40, 6511 KB Nijmegen
Telefoonnummer: +31 24 360 3000
Stad: Nijmegen
Route: Grote Markt 38-40
Postcode: 6511 KB


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Karel Nijmegen.

Nijmegen hotel

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Markt 38-40 nijmegen restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Karel Nijmegen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Karel Nijmegen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Karel Nijmegen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid