facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Indisch Restaurant Nieuw Lin-Fah

Chinees Indisch Restaurant  Nieuw Lin-Fah
Adres: Poolsterstraat 6 , Rotterdam 3067 LX, NL
Telefoonnummer: 010 455 9401
Stad: Rotterdam
Route: Poolsterstraat 6
Postcode: 3067 LX



op zoek naar gerelateerd: nieuw lin fah smaakpolitie, chinees restaurant, lin fah krimpen aan den ijssel, five guys rotterdam, lin fah pannekoekstraat, poolsterstraat 6 rotterdam
Recensies
Heerlijk gegeten al meerdere malen! Soms een klein foutje van de bediening maar dit lossen ze altijd netjes op! Het eten is in ieder geval erg goed. We hebben al meerdere sushi 'all-you-can-eat' geprobeerd maar dit is onze favoriet!
We gingen met 3 personen eten ``All you can eat`` De 2 ronde besteld, na 20 minuten maar eens gaan vragen waar de sushi bleef. O sorry ik denkt dat we deze op een verkeerde tafel hebben gezet. Zullen we vast voor u de 3e ronde doen, nou nee, Na nog eens 15 minuten wachten kwam dus eindelijk de sushi van de 2e ronde. met gelijk de 3e ronde. Dan komt het eten letterlijk je neus uit zetten. Ik heb afgerekend, mijn zien ze hier dus nooit meer. want een k.. zaak. Mijn avond vergald, bij Mc Donald geven een betere service. Misschien kunnen ze daar eens op instructie om te leren hoe het moet.
afgelopen zaterdag voor het eerst geweest , met mijn zus en zwager , die vertelde dat het zo lekker was. nou ik kan vertellen het was GEWELDIG , een zeer ruime keuze en in veel "al you can eat"is de sushi matig , maar hier is het echt geweldig . het was een zeer goede kwaliteit en betaalbaar vriedelijke bediening en prima service. een echte AANRADER !!
Geweldige sushi en ook de combinatie met Chinese gerechten is erg geslaagd. Je moet soms een beetje geduld hebben tot het eten komt, maar dat is dan ook zeker het wachten waard!
Zeer goed restaurant. Prima eten en bediening. Je moet geen haast hebben maar dat maakt het ook relaxed en niet zo gehaast als bijvoorbeeld shabu shabu. Aanrader met constante kwaliteit!
Uitstekend restaurant! Heb er al meerdere keren gegeten alleen de all you can eat. Vriendelijke service; het is een vaste plek geworden voor mijn vriendin en mij.
Vriendelijk personeel, sushi is uitstekend en te combineren met chinese gerechten. Top locatie om na het shoppen even bij te komen onder het genot van een drankje en sushi.
All you can eat is echt geweldig. Ik ben er al meerdere malen geweest. Super geholpen. Afhaal is ook niks op aan te merken super Thuisbezorgd
Eten was echt super!!!! Nu in kort tijdsbestek tweemaal geweest. Je wordt goed en snel geholpen en eten is echt heerlijkkkk. Zeker een aanrader.
Lekker gegeten in een leuk ontspannen restaurant! Vriendelijk en behulpzaam persoon, wellicht niet het snelst.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chinees Indisch Restaurant Nieuw Lin-Fah.

Rotterdam aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Poolsterstraat 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Chinees Indisch Restaurant Nieuw Lin-Fah adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chinees Indisch Restaurant Nieuw Lin-Fah. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chinees Indisch Restaurant Nieuw Lin-Fah delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evergreen Veggies Evergreen Veggies 5 km We hebben erg lekker en veel gegeten. Het is een zeer goede prijs kwaliteit verhoudin...
Deli Tasty Deli Tasty 6 km zeer leuke sfeer en goed eten. Natuurlijk is het niet de beste. Groete fles 1,5 lt e...
Eazie Eazie 6 km Rotterdam Blaak
Umami Umami 6 km Wat een gezellig restaurant. Het eten smaakt fantastisch en de bediening is erg vrien...
Food Labs Food Labs 6 km Heerlijk lunch gegeten! Cadeau voor mijn verjaardag van mijn lieve vrouw. De foto’s s...
Chung Chung 6 km Gisteren hebben we heerlijk gegeten bij Chung. Een 4-gangen verrassingsmenu voor een ...
Toko Express Toko Express 6 km Heerlijkste toko van Rotterdam, keer op keer super eten!
Old Town Old Town 6 km Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit en serveren ook Maleisische gerechten.
Tropische Levensmiddelenmarkt Asha Tropische Levensmiddelenmarkt Asha 6 km Lekker eten en vriendelijke personeel
TwentySix TwentySix 6 km
WOK TO GO WOK TO GO 6 km Het was heerlijk ,lekker eten Altijd een goede keuze Wenn man in Rotterdam ist ,sol...
The World The World 6 km Ideaal om met je laptop even in een andere omgeving te werken. Prima koffie en goede ...
Warung Mini Warung Mini 6 km Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
The Suicide Club The Suicide Club 7 km Heerlijk gegeten Maar om een gesprek te hebben is bijna niet mogelijk vanwege luide m...
Wagamama Wagamama 7 km Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
Small Asia Small Asia 7 km Kleine zaakje maar best wel duur, het eten valt mee niet om te zeggen heerlijk. Bij W...
Lulu Oriental Food Lulu Oriental Food 7 km vriendelijke bediening, lekker gegeten.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid