facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RJ Automobielen

RJ Automobielen

Info

Wij zijn op afspraak geopend, in het weekend en op zondag mogelijk!



"In-& verkoop van premium merken in het luxe en exclusief segment"
Adres: Kraaivenstraat 23-06, 5048AB Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0031615116443
Stad: Tilburg
Route: Kraaivenstraat 23-06
Postcode: 5048AB



op zoek naar gerelateerd: RJ Automobielen Reviews, RJ Automobielen eigenaar, RJ Automobielen Waalwijk review, RJ Automobielen Marktplaats, Tweedehands auto Waalwijk, Rj automobielen Drimble, Pj auto waalwijk, Havenweg 19 Waalwijk
Recensies
Vorige week een mooie full option bmw X2 gehaald. wij zijn geholpen door Youssuf. Deze man had erg veel geduld voor een ongeduldige klant als ik. Hoe erg ik hem ook heb gestalkt om de auto te krijgen,hij bleef vriendelijk en lief. Uiteindelijk in mijn voordeel met volle vertrouwen heeft hij de auto overgedragen. Ik ben super blij met mijn auto. Mijn volgende auto zal zeker weer bij hem worden. Bedankt voor alle geduld en de top service!! Zeker een aanrader als autodealer. !!
Vorige week een bezoek gebracht aan de prachtige showroom van RJ Automobielen en vriendelijk geholpen door Pieter-Jan. Na een lekker bakje koffie een fantastische test rit kunnen maken in de auto van mijn dromen, de RS6! Dezelfde avond eigenlijk nog beslist om de auto te kopen en zo gezegd zo gedaan! Wat een geweldige service en fijn contact met Pieter-Jan. De wagen op de afgesproken datum en tijd opgehaald waar deze stond te blinken. Nogmaals bedankt voor de super service/auto en tot de volgende keer!
Ze hebben mij uitgenodigd om de auto te bezichtigen waarover ik had gebeld, Daar aangekomen werden we te woord gestaan door zeer aardige en later bleek ook kundige auto verkopers. na een proefrit en nadat ik een goede en eerlijke prijs terug kreeg voor mijn oude Audi A6 hebben we de koop beteugeld. maandag heb ik ze opgehaald en buiten dat ze er uit zag om door een ringetje te halen hadden ze een prachtige rode strik op de motorkap gelegd. Ik voelde me net weer een 6 jarige bij Jamin vroeger. Wat hebben die mannen me een geweldige wagen verkocht!! Je bent trouwens geneigd om entree te betalen bij binnenkomst ,want het lijkt wel een autoshow daar!! Kortom echt een aanrader om daar eens langs te gaan!
Dit auto bedrijf neemt je niet serieus als je voor een auto wilt komen kijken , word naar lange gesprekken en infomatie 1 dag van te voren afgezegt , omdat er een financierings akkoord is op de auto , prima kan gebeuren maar laat dan je klant wel even weten dat je er al een klant voor hebt wie een lease heeft aangevraagt op de zelfde auto.. vervolgends komt de auto weer beschikbaar wegens klant niet meer te bereiken vreemd , ik reageer weer op de auto , ik verwachte op ze minst een excuses voor het ongemak , maar die kreeg ik niet , ook was er nergends geen medewerking om mij tegemoet te komen.. uit eindelijk gister 08-08 de afspraak gemaakt dat ik 10-08 alsnog wil komen voor de auto , prima akkoord en afgesproken , wat denk je vandaag 09-08 auto weer gereseveerd .. We hebben het over een auto van prijsklasse €60.000 Ik heb veel autos gekocht , en bij veel auto bedrijven geweest , maar hoe bij dit bedrijf met klanten om word gegaan absoluut slecht ! Voor mij nooit een auto via rj auto mobielen !!
Na een jaar in binnen en buitenland opzoek te zijn geweest naar een Porsche Panamera in een bepaalde kleurstelling, uiteindelijk uitgekomen bij RJ Automobielen. Na een afspraak gemaakt te hebben ben ik naar Waalwijk gereden, hier werd ik erg hartelijk ontvangen door Youssef. Na de auto goed bekeken te hebben heb ik gelijk een proefrit kunnen maken en de auto was fantastisch. Alle boekjes en historie waren aanwezig. Na de rit en nog wat nodige informatie even de tijd kunnen nemen om een beslissing te nemen zonder op gejaagd te worden. De auto rijd geweldig en alles is zoals het hoort. Na de koop kon ik nog prima met wat vragen over de auto terecht en werd ik goed geholpen. Top bedrijf! Bedankt Youssef!
Auto gevonden via internet en contact opgenomen voor een afspraak. We werden netjes ontvangen en wat een mooie showroom. Grote verzameling zeer fraaie modellen, allemaal laag in de kilometers en rijk uitgerust. Uitgebreide proefrit maken was geen probleem. Heel goed aanbod gekregen voor inruil en deal afgesloten. Afspraak gemaakt om auto op te halen, en de wagen stond mooi gepoetst klaar met grote strik erom Afwikkeling ging vlot, en ik ben heel blij met de wagen. Dit bedrijf is duidelijk in afspraken, komt ze na en is heel klantgericht. Kortom, was goede ervaring, wat mij betreft een aanwinst én voorbeeld voor de 2e hands autohandel. Pim
Hi, voor het eerst dat ik een review achterlaat op internet. ik kan het dit keer niet overslaan. RJ automobielen is echt top!!! afgelopen zaterdag mijn droom auto Tiguan gekocht +inruil bij de heer Daniel Medina. heb hem telefonisch dag en nacht gestalkt, maar wat een geduld en wat is hij vriendelijk. Als je niet belazerd wil worden, moet je echt bij RJ zijn! ik geef ze een dikke 10!
Mijn auto gekocht bij RJ Automobielen, werkelijk van het begin tot het eind erg fijn, behulpzaam en professioneel geholpen door Yousef. Ook mijn complimenten naar de andere medewerkers van RJ die zeer vriendelijk ons hebben ontvangen. Door deze ervaring zal ik vaste klant worden en blijven bij dit mooie autobedrijf. Klasse heren!
2 weken geleden in contact gekomen met Daniel voor het kopen van een nieuwe auto. Telefonisch klikte het gelijk al. Na het kijken bij de auto en proefrit te hebben gehad. Zijn we snel tot een akkoord gekomen. Daniel dankjewel voor de snelle afhandeling en de goede service. En wellicht tot in de toekomst als we opzoek zijn naar een nieuwe auto. Goede toekomst gewenst Groetjes
Wat een fijne ervaring! Bedankt voor het goede advies en geduld Youssef! Ze nemen de tijd om samen te kijken welke auto het beste bij je wensen past. En niets is te veel gevraagd. Wel is het belangrijk er bij te vermelden dat ik 2x een afspraak heb ingepland zodat ze hier ook de tijd voor nemen om je goed te begeleiden. Nu genieten van tiguan. Nogmaals Youssef en de mannen bedankt en tot de volgende ronde.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor RJ Automobielen.

Tilburg autodealer

openingstijden, locatie, vervoer. Kraaivenstraat 23-06 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. RJ Automobielen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met RJ Automobielen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over RJ Automobielen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto KraaiVen Tilburg Auto KraaiVen Tilburg 218 meter Mooie zaak Eerlijke prijs bij inruil
Arend Auto Tilburg Arend Auto Tilburg 231 meter Zeer goede ervaringen met Stern in Tilburg. Denken goed met je mee zijn erg vriendeli...
Auto Smolders Groep Auto Smolders Groep 723 meter Mijn autoslot heeft kuren. Een hele behulpzame monteur, maar hij kon het probleem nie...
Nootomotive Nootomotive 1 km Nootomotive is een bedrijf dat zich specialiseerd op het gebied van de in en verkoop ...
Truckland Truckland 4 km Weer geweldige service geleverd door truckland
Mobility Check Mobility Check 5 km Mobility Check: Mobiliteitsadvies, Wagenparkbeheer, In- en verkoop voertuigen
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid