facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwemschool de Drijver

Zwemschool de Drijver

Info

Zwemschool de Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie in het geven van kleine groepjes zwemles.



"Jonge kinderen zien water vaak als spannend en uitdagend, maar vergeten daarbij dat water ook gevaarlijk is als je niet kunt zwemmen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al zo vroeg mogelijk op een plezierige en veilige manier met het water kennismaken.Op een leuke manier wordt uw kind dan verder vertrouwd gemaakt met het water. Onze zwembaden hebben een minimale temperatuur van 30°C.Deze lessen staan aan de basis van het leren zwemmen voor het ABC. In het begin wordt er veel aandacht besteed aan watervrij maken van kinderen.Kinderen leren lopen in het water, spetteren, te water gaan, er uit klimmen, draaien van borst naar rug, onder water kijken, enzovoorts."
Adres: Frederik Hendrik laan 73, 2012 SG Haarlem
Telefoonnummer: +31 (0)235366109
Stad: Haarlem
Route: Frederik Hendrik laan 73
Postcode: 2012 SG



op zoek naar gerelateerd: De Drijver inloggen, De Drijver Cruquius, Zwemschool Haarlem, Zwemschool SpaarneHuys, De Drijver Haarlem Zuid, Zwemschool de drijver opzeggen, Zwemles Lisse, Zwemschool Badhoevedorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerhaavebad Boerhaavebad 1 km Leuk zwembad voor een paar uurtjes zwemmen! Mag wel wat meer geïnvesteerd worden in e...
Boerhaavebad Boerhaavebad 1 km Had een lekke band, stond veilig bij zwembad
PréSport PréSport 2 km Zwemles dat een feestje is! Hele lieve en ervaren zwemdocenten, met oog en aandacht v...
Zwembad De Houtvaart Zwembad De Houtvaart 2 km Na een lange tijd weer eens gaan zwemmen. Wat een fijne ervaring was dat in De Houtva...
De Planeet Haarlem De Planeet Haarlem 5 km Geen bijzonderheden.
Zwembad de Planeet Zwembad de Planeet 5 km Vervelende leraar of badmeester van kenamyu die ons uit de kleedkamers stuurde omdat ...
Recensies
1600,- voor een A diploma. Bijna 2 jaar onderweg geweest. Het gonst in Haarlem dat de Drijver rekt in tijd. Daar leek het soms idd op. En nee we hebben geen uitval door corona-maatregelen gehad. Sommige juffen snauwden naar de kinderen maar er waren ook zeker lieve juffen en meesters. Groepen waren groot. Zwemscores werden aan het einde niet meer goed bijgehouden. Afzwemmen was met harde muziek waar mijn kind erg van ontregelde en nog gespannener werd. Voordat de kinderen afzwemmen en duidelijk is of het diploma wel behaald wordt, wordt gevraagd of je met je kind door wilt voor het B diploma en daarbij kan je dagen en tijden kiezen. Helaas werd daarbij niet gecommuniceerd dat de drijver het beleid "wie het eerst komt het eerst maalt" hanteert. Het was maar goed dat ik even in het ouderpartaal keek en daarbij het tijdstip van de lessen zag. Die week af van wat ik had aangevinkt. We werden zomaar met een kind van 5 jaar om 18:30 op maandag ingedeeld voor zwemles. Dat gaf de doorslag om niet meer bij de Drijver verder te gaan. Bij andere zwemschool planeet is pakket 140,- voor B diploma en groepjes van max 10 kinderen, om 16:00, dus we doen dat maar.
Na 10 lessen heb ik mijn kinderen van zwemschool de drijver gehaald. Er was nauwelijks progressie. Wat mij vooral stoorde waren de enorme groepen en de lerares die langs de kant staat en nauwelijks aanwijzingen gaf. Door de grote groepen en het zeer kleine zwembad zijn de kinderen ook nauwelijks in het water. Mijn dochter heeft nu les bij zwemschool de planeet via school en het is een wereld van verschil. Er is daar een vast bedrag om een diploma te halen en zwemleraren zijn veel in het water en geven leerlingen individueel advies. Tot slot sprak ik onlangs met een moeder van een klasgenootje van mijn zoon 6 jaar Ze heeft al meer dan euro 2,500 uitgegeven aan zwemles bij de Drijver en haar zoontje heeft nog steeds geen diploma A.
Zeer professionele zwemschool met fijne leraren die je kind/kinderen uiterst goed begeleiden in het behalen van hun diploma’s. Goede hygiëne en zoeken altijd naar het beste eruit te halen wat erin zit voor je kind zodat ze een goede basis hebben voordat ze kunnen afzwemmen. Zeer tevreden en zou Zwemschool de Drijver iedereen aanraden door de persoonlijke benadering die er ook is.
Geweldige zwemschool met prettige zwemonderwijzers die weten wat ze doen. Veel geduld en leuke afwisselende lessen. Uitstekende kwaliteit! Hier is je kind altijd in goede handen. Kleine groepen, maximaal 8 kids met 1 zwemleraar dus top.
Hele fijne en goede zwemschool. De kinderen krijgen goede begeleiding en juf Anja en Lisa doen het erg leuk. Mijn kleinzoon had wat opstartproblemen en nadat we zijn overgestapt naar De Drijver ging hij met sprongen vooruit.
Super kleine kleedkamers met veel te vrel kinderen die zich om moeten kleden voor les. Daarnaast duurt het echt eeuwig voordat de kinderen hun diploma krijgen 4 jaar zwemles? Voor diploma a en b?
Fijne zwemschool met vakkundig en vriendelijk personeel. we hebben voor deze zwemschool gekozen omdat er de keuze was voor les in kleine groepjes. onze twee kinderen hebben allebei hun A en B gehaald. Zwemschool de drijver bedankt.
Goede zwemschool, maar slechte communicatie over daadwerkelijke kosten. Je krijgt 9,5 les gemiddeld per kwartaal i.p.v. 13 voor je kwartaalkosten, dat hoorde ik pas achteraf, dus ben gestopt en is verder netjes afgehandeld.
Ondanks corona, gelukkig zwemles met alle benodigde maatregelen. Dochter kwam voldaan en blij terug van haar eerste les voor haar C-diploma. Lieve juf en leuke dingen gedaan. Op naar de volgende les.
Goede zwemschool. Kleine groepjes, krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Leuke zwemleraren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid