facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerhaavebad

"Let op, de openingstijden kunnen afwijken. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze website."
Adres: Kadijklaan 1, 2035LD Haarlem
Telefoonnummer: 0235121760
Stad: Haarlem
Route: Kadijklaan 1
Postcode: 2035LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerhaavebad Boerhaavebad 0 meter Had een lekke band, stond veilig bij zwembad
Zwemschool de Drijver Zwemschool de Drijver 1 km 1600,- voor een A diploma. Bijna 2 jaar onderweg geweest. Het gonst in Haarlem dat de...
PréSport PréSport 2 km Zwemles dat een feestje is! Hele lieve en ervaren zwemdocenten, met oog en aandacht v...
Zwembad De Houtvaart Zwembad De Houtvaart 3 km Na een lange tijd weer eens gaan zwemmen. Wat een fijne ervaring was dat in De Houtva...
De Planeet Haarlem De Planeet Haarlem 4 km Geen bijzonderheden.
Zwembad de Planeet Zwembad de Planeet 4 km Vervelende leraar of badmeester van kenamyu die ons uit de kleedkamers stuurde omdat ...
Recensies
Leuk zwembad voor een paar uurtjes zwemmen! Mag wel wat meer geïnvesteerd worden in een update. Bij de kassa mag je niet meer contant betalen, de kluisjes daarentegen werken alleen maar op contact geld. Tevens staat er bij de kassa nog steeds een enorm Corona plastic ding voor en dat maakt de communicatie nou eenmaal niet makkelijker. De omkleedkamers waren vies en stonken naar urine. Bij het zwembad in IJmuiden heb je kluisjes die je kunt openen met de bandjes die je krijgt bij de kassa, wellicht dat dat ook een tip is voor dit zwembad.
Ik kom hier al mijn hele leven, maar het is erg achteruit gegaan. Zij hebben laatst gerenoveerd en het ziet er wat beter uit, maar ik mis de gezellige sfeer van eerst. Geen mat meer op het water om over heen te rennen tijdens recreatiezemmen en je kunt vanaf nu alleen maar pinnen voor toegang. Daarentegen als je een kluisje wilt moet dit wel weer contant. Als je wilt douchen dan stopt het vrij snel en duurt het even voor je hem weer aan kan zetten. Het buitenbad was tijdens recreatiezwemmen gesloten, maar ik neem aan dat dit seizoensgebonden is.. Het is een oke zwembad voor de prijs. Maar in de buurt heb je er betere.
Geweest voor een verjaardagspartijtje met 7 kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Ze hebben zich allemaal vermaakt in het recreatiebad. Wij zijn op woensdagmiddag geweest. Glijbaan was grote favoriet bij de kids. Enige minpunten is dat de sluitingstijd van het recreatiebad samen valt met die van de wissel voor het leszwemmen waardoor het wat druk is bij de kleedkamers.
Het is een leuk zwembad, maar het water is wel erg koud. Ook het pierenbadje was erg koud. Onze zoons hadden blauwe lippen en klappertanden. Niet comfortabel en daardoor korter gebleven dan gepland.
Ik kan niet als volwassene buitenlander zwemmen leren omdat ze geen geschikte abonnement voor mij hebben
Fijn zwembad met goed personeel, Tuurlijk is het door de energieprijzen kouder geworden maar dat is alleen maar begrijpelijk. Al om al prettig zwembad om naar toe te gaan.
Leuk bad, goede zweminstructeurs. Alle voorzieningen zijn er. Mijn eerste keus voor zowel vrij zwemmen als zwemles
Top zwembad! + Vriendelijk personeel + Kleintjes van 0 - 2 jaar zijn gratis + Recreatiebad met glijbaan Mijn dochter vind het geweldig hier :
Alleen betalen dmv pinnen!??. Kinderen met centjes in de hand, worden in vakantietijd geweigerd. Voor sommigen het enige uitje dat er is, wordt afgepakt! Schandelijk. Niet iedereen heeft een betaalpasje, ook volwassenen niet!! Contant geld is nog altijd een wettig betaalmiddel!
Neem 20 cent mee voor kluisje. Niet super groot zwembad 1 en glijbaan en geen golfslag bad, kleine omkleed hokjes maar wel geschikt voor recreatief zwemmen met kleuter. Vriendelijk personeel. Leuke uitstraling. Niet dure hapjes en drankjes. Kom er graag nog eens met de kleine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid