facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Planeet

Adres: Planetenlaan, 2024EN Haarlem
Telefoonnummer: +31235121780
Stad: Haarlem
Route: Planetenlaan
Postcode: 2024EN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 16:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00
Zondag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Banen zwemmen Haarlem, Zwembad Haarlem, Zwembad De Planeet geplande evenementen, Zwembad Haarlem vrijzwemmen, Zwembad Haarlem Noord, Fitness de Planeet Haarlem, Boerhaavebad Haarlem, Subtropisch zwembad Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Planeet Haarlem De Planeet Haarlem 17 meter Geen bijzonderheden.
Zwembad De Houtvaart Zwembad De Houtvaart 4 km Na een lange tijd weer eens gaan zwemmen. Wat een fijne ervaring was dat in De Houtva...
Boerhaavebad Boerhaavebad 4 km Leuk zwembad voor een paar uurtjes zwemmen! Mag wel wat meer geïnvesteerd worden in e...
Boerhaavebad Boerhaavebad 4 km Had een lekke band, stond veilig bij zwembad
Zwemschool de Drijver Zwemschool de Drijver 5 km 1600,- voor een A diploma. Bijna 2 jaar onderweg geweest. Het gonst in Haarlem dat de...
PréSport PréSport 6 km Zwemles dat een feestje is! Hele lieve en ervaren zwemdocenten, met oog en aandacht v...
Recensies
Vervelende leraar of badmeester van kenamyu die ons uit de kleedkamers stuurde omdat hij het zwembad gehuurd had tot 17 uur. Hij liep ook nog uit.
Update: inmiddels 3 jaar zwemles en nog niet ëën diploma gehaald. Beide kleinzoons worden gewoon aan het lijntje gehouden. Ze zijn steeds minder gemotiveerd Het wordt steeds moeilijker om ze naar het zwembad te krijgen. Dat is het enige wat dit zwembad bereikt heeft! Het is dat je niet kan kiezen om nul sterren te geven! Mijn kleinzoontjes hebben daar inmiddels bijna 2 jaar zwemles. Nog steeds geen diploma. Tijdens de zomervakantie hebben de jongens laten zien dat ze goed kunnen zwemmen. Maar tot de dag van vandaag mogen zij nog steeds niet afzwemmen. Het kost heel veel geld. Heb inmiddels het gevoel dat kinderen zolang mogelijk moeten doen over een zwemdiploma halen, zodat er bij het zwembad veel geld binnen komt. Het is in deze tijden niet meer op te brengen.
In Nederland heb ik voor het eerst racisme meegemaakt. Is het omdat mijn hoofd bedekt is en mijn lichaam bedekt is? Ja. Iedereen keek naar mij. Waarvan? Zou ik zoveel aandacht trekken als ik zonder kleren aan het zwemmen was? Nee. Ik was getuige van oude tantes die achter mijn rug om praatten terwijl ik aan het zwemmen was. Om mij uit te lachen. Wat jammer. Ervaar wat je me laat voelen.
Mooi zwembad ,heb ik gezien, heb geen baantjes getrokken ,had wat te vieren in het bijgebouw!!
Dat oude bijbad is erg triest, tevens erg smerig in het hele bad en kleedkamers
Even de jongste weggebracht....vandaag oefenen met kleding
Het zwembad waar SRO les geeft is erg gedateerd. Het meest vervelende hiervan is dat het water te koud is en het op de tribune zo warm is dat je hier in t-shirt en korte broek nog benauwd krijgt. Kan deze energie niet in het verwarmen van het water gestoken worden?
Wij gaan er elke dinsdag zwemmen met onze kleinzoon bij een leuke juf. Zij is heel enthousiast met spelletjes en begeleiding. En de indeling van leeftijdsgroepen is heel prettig. Elke dinsdag weer feest.
Hier heel lang geleden al me zwem diploma's gehaald. Was altijd goed, zelf nog 2x taart gewonnen met door het gat zwemmen!
Maar nu hebben alle kids hun zwemdiploma
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid