facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeezicht Breda

Info

Café Restaurant Zeezicht

Geschiedenis

Café Restaurant Zeezicht Breda bevindt zich in het hart van de historische stad Breda aan de Grote Markt.

Op de begane grond bevindt zich het knusse café. Hier serveren we eerlijke koffie en een goede lunch met diverse broodjes, soepen en salades. De bar is het domein van meer dan honderd verschillende bieren waarvan 30 op tap! en een groot deel regelmatig wisselt. Daarnaast is er keuze uit meer dan 25 wijnen per glas en kun je proeven van ruim 50 whiskey's.

Het restaurant is te vinden op de eerste verdieping. Een uitgebreide menukaart met moderne klassiekers en smaakvolle verrassingen. Bel voor reserveringen.

Adres: Ridderstraat 1, 4811 JA Breda
Telefoonnummer: 076 5148248
Stad: Breda
Route: Ridderstraat 1
Postcode: 4811 JA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 02:00
Vrijdag: 10:00 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 11:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Zeezicht Breda menu, Zeezicht menukaart, Zeezicht Rotterdam, Zeezicht Nijmegen, Restaurants Breda, Hart van Breda, Zeezicht Linda van Rijn, Cafe Zeezicht Haaksbergen
Recensies
Restaurant is dik in orde. Eten en drinken is prima en zeer betaalbaar. Veel speciale bieren op de kaart. Buiten zitten is op deze toplocatie geen straf. Personeel is attend en doet het werk goed. Bestellingen worden ook snel uitgeleverd, dus een dikke aanrader!
Heerlijk gegeten. Leuke kleine gerechtjes die je allemaal kunt delen. De bier kaart is impressive! Veel kleine micro brouwerijen uit Amerika en echt veel keuze!Eten: 5/5
Wat een zeer aangename ervaring. Van bediening die ongedwongen en niet "standaard verplicht vriendelijk" was maar echt oprecht was. Het eten gewoon top. Vol smaak en vers. Zeker aan te raden.
In het half jaar dat wij in Breda wonen is Zeezicht een beetje ons vaste stekje geworden, vriendelijke bediening en goed eten en drinken. En of je nou binnen of buiten zit, er is altijd iets te zien.Eten: 4/5
Tafel was vies, de cappuccino was waterig met wat melk in een mok met een plakkerige lepel. De bediening had de vorken vast aan de tanden van de vork toen dit op tafel werd gelegd. In de tomatensoep was een zak zout gevallen, de eieren waren al koud en de gepofte tomaatjes leken direct uit de koelkast te komen. Er is niet 1x iemand komen vragen of het smaakte. Prijs kwaliteitverhouding lijkt nergens na. Toch nog 2 sterren vanwege 2 meisjes in de bediening die gewoon vriendelijk waren
Traditioneel eten we hier met de oud-collegae. Vanavond weer heerlijk gegeten en gedronken in gezelschap van oude vrienden.Eten: 4/5
Basis etiquette. Bestek VOOR het eten brengen. Bediende wist ook niet goed order op te nemen. Het verschil tussen goed doorbakken en licht gebakken begrijpen. Bij goed doorbakken mag het vlees niet meer rood zien. En als iemand wat extra mayo vraagt, laat hen niet 6min wachten. Alles koelt ondertussen af. Het eten is wel lekker en de mensen zijn vriendelijk. Sfeer is best gezellig en niet heel duur.
Zo wat een irritant gesprek heb ik gevoerd! Meneer wilde eerst me heel netjes helpen en ineens sloeg dit gesprek om! €13,50 voor een uitsmijter terwijl op de kaart staat €9,50!!!! en als die dan zoooo goed smaakt! Maar jullie leveren slechte kwaliteit! Nadat dit gemeld was keek het meisje me schaapachtig aan en leek net of ik buitenlands sprak want blijkbaar begreep ze niks! Goor snotei…… schaam je om dan €40,90 te laten betalen terwijl dit het ten eerste niet waard was! Dat 1!!!! En dat je dan zegt het is €20,90 terwijl het €20 duurder is! Oplichters! Schaam je als bedrijf !!!!!!!!!! En nu geen oplossing willen bieden! Ja een kopje koffie….. je denkt toch niet dat we nog is komen!
Leuk personeel, alleen heel jammer dat ze de helft niet hebben wat op de kaart staat. Ook na het bestellen nog te horen gekregen dat ze iets niet hadden. Wel gratis frietjes gekregen hierdoor. Helaas ook een erg smerige toilet waar het water onder de deur uit kwam, en kan op de bril.
Voor ons nooit meer een lunch bij Zeezicht in Breda!!!!. Een nieuwe menukaart???? daar werden wij mee afgescheept, toen wij verbaasd melden dat dit niet het broodje geitenkaas was wat wij nog geen 3 weken geleden daar hadden gegeten. Kwaliteit en prijs komen totaal niet meer overeen in nog geen 3 weken tijd. Erg jammer!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zeezicht Breda.

Breda bar

openingstijden, locatie, vervoer. Ridderstraat 1 breda café kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Zeezicht Breda adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Zeezicht Breda. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Zeezicht Breda delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid