facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pannenkoekencafé Het Voske

Info

Al sinds 1931 een begrip op de Grote Markt. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan pannenkoeken, speciaalbieren en andere dranken. daarnaast kun U bij ons ook terecht voor een lunch of klein dinner.

Adres: Grote Markt 15, 4811 XL Breda
Telefoonnummer: 0765213585
Stad: Breda
Route: Grote Markt 15
Postcode: 4811 XL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 02:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Café 't Voske, Pannenkoeken Breda, Pannenkoekenhuis Breda centrum, Stadshap Breda, Daghap Breda, Zeezicht Breda, Lunchcafe Breda, Grand Café Breda
Recensies
Heerlijke tent voor speciaal biertjes en smaakvolle pannenkoeken!
Leuk personeel, en leuke zit plekken met gezellighei d !
Was hier gezelig leuke sfeer en we hebben ook lekker wat kunnen drinken en eten. Ook was de service hier heel erg goed, vriendelijk personeel en alles was snel geregeld. Zou ik dit aanraden ja zeker been je in de buurt ga hier even langs en geniet.
Lekker eten. Bieren van de tap.
Kan net goed Zijn
Gezellige plaats om te lunchen. Heerlijk eten en vriendelijk personeel.
Wederom goede bediening.
Zeer groot zomer terras op het plein in het centrum van Breda. Vriendelijk personeel. Lekkere soep gegeten
Vriendelijk personeel en lekkere nachos. Uitgebreide keuze in bieren. Beetje op elkaar gepropte tafela, maar dat is overal op de grote markt in Breda helaas zo. Tafeltjes een beetje aan de lage kant.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pannenkoekencafé Het Voske.

Breda café

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Markt 15 breda restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pannenkoekencafé Het Voske adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pannenkoekencafé Het Voske. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pannenkoekencafé Het Voske delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid