facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogastijl

Yogastijl

Info

De volgende yogalessen worden aangeboden bij Yogastyl:

- MixYoga dinsdag en donderdagavond


Geschiedenis



Lessen die te volgen zijn;
Power Yoga;is een energieke, dynamische vorm van yoga, waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden. Power yoga kenmerkt zich door het achter elkaar uitvoeren van een serie yoga houdingen, Via de zonnegroet/vinyasa ga je van de ene naar de andere houding. Hierdoor ontstaat er een 'flow' van bewegingen. Op elke beweging maak je een diepe ademhaling. Door Power Yoga wordt je lichaam leniger en krachtiger, verbetert je lichaamshouding, krijg je meer energie en verbetert de concentratie, je voelt meer innerlijke rust en leert beter om te gaan met stress,

Easy Yoga; is een rustige vorm van yoga, waarbij verschillende houdingen aan bod komen net zoals bij de Power Yoga, alleen ligt het tempo veel lager en sta of zit je langer in bepaalde yoga houdingen. Je gebruikt meerdere ademhalingen voor een yoga houding.Ook wordt er ingespeeld op lichamelijke klachten van de mensen, denk hierbij aan schouder en nekklachten etc.
Je lichaam wordt soepeler, je voelt meer innerlijke rust en je leert beter om te gaan met stress.


Just Relax Yoga; bij deze vorm van yoga leer je diverse ademhalingsoefeningen te gebruiken bij stress, angst, depressie etc., te luisteren naar je lichaam, juiste lichaamshouding en leer je je te ontspannen. Je voelt meer innerlijke rust, leert beter om te gaan met stress en emoties. Door de rust te vinden leer je weer te genieten van alles om je heen. Les in overleg met medecursisten.


Er wordt les gegeven aan kleine groepen 2 tot 5 personen, waardoor er volop aandacht is om iedereen te begeleiden.

Tips;
Draag gemakkelijk zittende schone kleding.en schone sokken voor bij de ontspanning. Zorg voor schone voeten, bij voetschimmel en wratjes graag antislip sokken dragen.
Draag geen zware parfum en sieraden en gebruik geen bodylotion voor de les.
Eet niet te zwaar voor een les.
Neem een badlaken mee en een flesje water.
Meld vooraf evt. gezondheidsklachten en blessures.
Kom op tijd.

Tijdens de les;
Mobiel uit en geen kauwgom.
Respecteer je eigen lichaam en luister naar jouw lichaam.
Respecteer je medecursisten.

Lesduur 70 minuten.

Na afloop is er thee.

Water drinken na de les om de afvalstoffen goed af te kunnen voeren.

Wat zijn de kosten?
12.50 per losse les
Maandkaart 4 lessen voor 30 euro. Je hebt een vaste avond en de inhaalbeurten blijven staan.
Strippenkaart 4 lessen voor 40 euro.
Privèles 25,00
Betaling is contant en voor de les.
De lessen worden door mij afgetekend op de kaart, die achterblijft bij YOGASTYL.

Afmelden graag 1 week (m.u.v. ziekte) van te voren via een pb, mail of de privè app.

In de schoolvakanties geef ik geen les.

Voor meer informatie of tijden stuur een whatsapp (snel bericht terug) of een pb.



"Kleinschalige yogastudio met divers lesaanbod"
Adres: Halewechstraat 4, 8101AW Raalte
Telefoonnummer: 0643149245
Stad: Raalte
Route: Halewechstraat 4
Postcode: 8101AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Raalte Yoga Raalte 479 meter Fijne lessen in een prima sfeer! Toegewijde docenten!
Yoga Veerkracht Raalte Yoga Veerkracht Raalte 1 km Een kundige docente niet doorgeslagen in spiritualiteit. Combineert gezond verstand,...
Yoga Angela Yoga Angela 1 km Dru Yoga - Mindfulyoga- Mindfulness - Massage - Reiki Www.yoga-angela.nl
Sanne Grijmans Coach Sanne Grijmans Coach 2 km Sanne Grijmans Coach helpt jou en/of je kind naar een leven zoals het bedoeld is. Een...
Recensies
Echt een aanrader, nooit gedacht dat t zoveel voor mij zou kunnen doen. Erna geeft verschillende soorten lessen en er is voor elke persoon wel een passende yogales. Iedereen kan op z'n eigen niveau meedoen. De lessen worden thematisch aangeboden zodat je de oefeningen gaat herkennen. Het is kleinschalig met veel persoonlijke aandacht. Na een drukke dag heerlijk een uurtje werken aan jezelf.ik kijk er elke week naar uit!!!
Ook na 5 jaar kijk ik elke week weer uit naar mijn ontspanningsyoga les. Erna biedt de yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanning op een prettige manier aan waarbij ze oog heeft voor iedereen persoonlijk. Er heerst een relaxte sfeer en als afsluiting altijd een kopje thee. De oefeningen keren regelmatig terug. Ook benoemt Erna waar de oefeningen goed voor zijn. Hierdoor kan ik ze in mijn dagelijkse leven toepassen en heb ik er geen 1 uur maar 7 dagen per week plezier van.
Ik had geen eerdere ervaring met yoga. Na ongeveer 1 jaar les bij Erna voel ik me daar heel goed bij. Erna geeft op een prettige manier les, als iets niet lukt helpt ze discreet en ze laat iedereen in haar waarde. Na een fijne afsluiting genieten we na met een een lekker glaasje thee. Yoga bij Erna is een aanrader.
Absolute aanrader! Heerlijke yoga. Erna geeft professioneel hele fijne en gevarieerde lessen met persoonlijke aandacht. Elke les is een cadeautje. Aan het eind krijg je een warm dekentje over je heen maar eigenlijk voelt de hele les als een warme deken!
Hele fijne ontspanningsyoga. De ademhalingsoefeningen zijn ook goed thuis te gebruiken. Erna is zeer betrokken bij ons. Ik heb ook veel aan de hulpmaterialen die we gebruiken. Deze yoga beveel ik zeker aan.
Fijne lessen die afgestemd zijn op de deelnemers. Mooie rustige locatie. Prettige stem en een heerlijk kopje thee na de les. En heel bijzonder.....in de zomer ook regelmatig buiten yoga in de natuur
Kleine groepen en fijne lerares
Erna geeft heerlijke yogalessen! Ze is hartelijk, doet het met veel passie en inzicht in ieders behoeften. Ennn ze heeft gouden massagehanden. Gewoon elke keer weer echt genieten van elke les!!
Yoga bij Erna voelt als een warm bad, al bij binnenkomst. Fijne oefeningen en bewegingen om lijf en geest gezond te houden. Na vele jaren les blijft het een kadootje voor mezelf! Kopje thee ter afsluiting is tevens even een moment van bezinning.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid