facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanne Grijmans Coach

Sanne Grijmans Coach

Info

Sanne Grijmans Coach helpt jou en/of je kind naar een leven zoals het bedoeld is. Een leven waarin je balans ervaart en kunt genieten.

Geschiedenis

We leven in een wereld met veel prikkels om te verwerken. Soms zitten die prikkels wat in de weg om bij jezelf te blijven, ontspannen en gelukkig te zijn, te gaan voor wat je echt wilt.
Ik help kinderen (en hun ouders) vanuit een speelse, ontspannen en accepterende houding, om bij zichzelf te blijven, te weten welke keuzes ze willen maken en hiervoor te gaan, om om te kunnen gaan met alle prikkels die van buitenaf komen, ontspannen en gelukkkig te blijven en vooral plezier te hebben in zichzelf en het leven.

Vanaf 2003 werk ik met kinderen en tieners/jongeren met een uitdaging binnen het autistisch spectrum, vanuit de methode Contactgericht Spelen en Leren (CSL).
Vanaf 2009 ben ik me gaan verdiepen in yoga, zo begon ik met de opleiding Poweryoga, waarna ik bedacht hoe fijn yoga zou zijn voor kinderen. Zo volgden de opleidingen
' Yoga for the special child' ,
' Holistische kinderyoga' en ' Therapeutische kinderyoga' .

Contactgericht Spelen en Leren is een krachtige methode die uitgaat van het kind/de jongere. Vanuit je eigen liefdevolle en accepterende houding gaan voor contact en vanuit dat contact met plezier werken aan de ontwikkeling.

De houding die ik door CSL eigen heb mogen maken geeft mijn yoga iets extra's, ik kijk naar wat het kind wil en nodig heeft en beweeg met het kind mee. Vanuit acceptatie en plezier kijk ik wat het kind kan en wil, en pas hier de yoga op aan.
Holistische kinderyoga is yoga waarbij ik uitga van de heelheid van een kind. Een kind weet vaak heel goed wat zij of hij nodig heeft. Hierop in spelen met yoga en spel helpt om het kind in haar/zijn heelheid te blijven, te weten wat hij/zij wil, keuzes durven te maken, om om te kunnen gaan met alle prikkels waar we aan bloot gesteld worden en vooral plezier te hebben in het leven.

Ik zie kinderen als inspiratiebron.
Ik leer van de kinderen en zij van mij.

Plezier staat voorop!

Hoe mag ik jouw kind ondersteunen?

Sanne Grijmans


Adres: de Schouw, 8102 KN Raalte
Telefoonnummer: +31648930005
Stad: Raalte
Route: de Schouw
Postcode: 8102 KN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Veerkracht Raalte Yoga Veerkracht Raalte 124 meter Een kundige docente niet doorgeslagen in spiritualiteit. Combineert gezond verstand,...
Yoga Raalte Yoga Raalte 1 km Fijne lessen in een prima sfeer! Toegewijde docenten!
EPEG BV EPEG BV 2 km Engineering en projectleiding in de food industrie
Yogastijl Yogastijl 2 km Echt een aanrader, nooit gedacht dat t zoveel voor mij zou kunnen doen. Erna geeft ve...
WW Studio at Raalte WW Studio at Raalte 2 km Waarom wachten om een gezondere levensstijl aan te leren? Wekelijks een nieuwe worksh...
Yoga Angela Yoga Angela 2 km Dru Yoga - Mindfulyoga- Mindfulness - Massage - Reiki Www.yoga-angela.nl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid