facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AA computers Sneek

AA computers Sneek

Info

Wij zijn een computer bedrijf met een eigen technische dienst. We verkopen nieuwe en gebruikte computers/ laptops en geven advies op maat.

Adres: oude koemarkt 67, 8601ej Sneek
Telefoonnummer: 0515413904
Stad: Sneek
Route: oude koemarkt 67
Postcode: 8601ej


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Forcys Sneek, Computer reparatie Sneek, AA Computers folder, Elcom Sneek, EP Sneek, Computer Hardenberg, Expert Sneek, ICT Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rimare YachtElectronics Rimare YachtElectronics 2 km AIS even op naam laten zetten. Keurig volgens afspraak geholpen. Toen onverwacht een ...
Witgoed Elektra Sneek Witgoed Elektra Sneek 2 km Een goed bedrijf. Problemen met de afvoer van de wasmachine. Kontakt gehad hierover e...
Recensies
pakje op halen hier is geen sucses de man was niet zo aardig
Kocht een cd drive die niet met mijn computer werkte, weigerde deze terug te nemen want werkte wel op hun computer. Bleek totaal ongeschikt voor mijn laptop, geen discussie mogelijk. Ook zeer grof behandelt door de eigenaar. Iedere oplossing was geschikt geweest, ben zelf ook retail ondernemer. Gelukkig doen wij het niet zo met onze klanten.
Erg behulpzaam en aardig, met kennis van zaken.
Altijd vriendelijk personeel, behulpzaam en kundig. Top!
Oplichters! Laptop ter reparatie aangeboden. Na een week bericht dat de kosten voor reparatie €250,- bedroegen. Men vertelde niet wat het probleem was. Laptop teruggehaald en de onderzoekskosten betaald. Elders de laptop aangeboden en het probleem is voor €35,- verholpen. Advies: ver vandaan blijven.
Zeer slecht hoe je behandeld wordt om een pakketje af te halen! Als je niet weet door wie het geleverd is wordt je afgebekt! Meneer is niet van plan om klantvriendelijk te reageren als je hem iets vraagt over wie eventueel de bezorger kan zijn. Is niet van plan om alles ' te onthouden'. Als je een afhaalpunt bent ga dan niet zo met je klanten om! Blaf je klanten niet af!
Oplichters. Als je een compleet schone computer brengt krijg je alsnog schoonmaakkosten te betalen a 30 euro. "We hebben de computer vanbinnen helemaal schoongemaakt, het ding zat vol met stof". Keiharde leugen, ik kom er nooit meer.
Top winkel, ontzettend klantvriendelijk en helpt goed. Ze weten wat ze verkopen en leggen je eerlijk alles uit. Heb hier mijn MacBook aangeschaft en alles werkt al tijden perfect. Ook kom ik hier mijn pakketten altijd ophalen en ze zijn snel duidelijk en maken graag een praatje.
Perfecte computer winkel! Veel mensen verkopen op veel plaatsen allerlei computers en laptops maar een goede zaak is zeer moeilijk te vinden. Deze zaak is de positieve uitzondering. De eigenaar louis weet er heel veel van, is autodidact en repareert bovendien alles zelf. Hij heeft daartoe een kundige monteur in dienst en staat volledig achter zijn producten en reparaties. Als ik mijn Windows of Apple pc wil laten repareren ga ik daar langs of stuur met een gerust hart mijn pc naar deze zaak op. Ik weet dan zeker dat het goed en kundig gerepareerd wordt. Aanrader dus.
slechte ervaring Ik bestelde 3 jaar geleden een luchtkoeler en deze werdt doorverkocht. waarom nu pas deze review? twee collega's van mij hebben kort geleden ook een negatieve ervaring opgedaan met deze winkel en ik voelde me toch verantwoordelijk om dit met andere mensen te delen. Ik zou terug gebeld worden zodra mijn bestelde luchtkoeler binnen was. Toen ik echter maar niets hoorde belde ik op en werd mij zonder schaamte verteld dat de luchtkoeler met een andere klant in de winkel is meegegaan. Hierop werd ik zoals elke persoon niet blij maar vervolgens in plaats van zich hiervoor te verontschuldigen ging de winkeleigenaar vol in de verdediging hoe ik durfde om boos te worden en hing op. En ik kreeg niet eens de kans om echt boos te worden want ik was nog onder indruk hoe iemand dit kon doen. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. Ik heb geen ervaring met hun reparatie service en dergelijke maar ze komen ook niet heel kundig over toen ik om advies vroeg naar een goede luchtkoeler. Kiala onprofessioneel Ze zijn ook een Kiala punt, dus 1 jaar later besloot ik om daar gebruik van te maken. Ik had al besloten niets meer daar te kopen maar goed hoe slecht kan het zijn om daar toch even een pakketje te halen. De medewerker daar is zeer onprofessioneel ze vragen wat in je doos zit ze willen er zelfs in kijken 'omdat ze het nooit hadden gezien' of een andere onprofessionele reden. En bovendien hebben ze een keer beweerd mijn pakket niet te kunnen vinden. Nou ja dat kan gebeuren zou je zeggen maar het was wel heel moeizaam om nog een zoekactie gestart te krijgen. Naar aandringen en laten zien dat ik toch echt een bevestiging heb, heb ik mijn pakket toch gekregen. Doe ermee wat je wilt maar ik vermijd deze winkel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AA computers Sneek met het openbaar vervoer


Sneek, Grootzand 150 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Grootzand 160 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Oosterdijk 330 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Oosterdijk 370 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Prins Hendrikkade 450 meter
199
35
42
45
46
47
535
538
593
594
94
99

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid